El proper dijous 18 d’agost a les 18h descobreix el patrimoni vitivinícola, històric i cultural del Celler Masroig, amb un Tast en Ruta per les seves instal·lacions centenàries.
La proposta enoturística, que organitzen conjuntament l’Ajuntament del Masroig i el propi Celler Masroig, planteja un recorregut guiat per diverses localitzacions del celler mentre es tasta i es gaudeix d’alguns dels seus vins més emblemàtics, tots emparats sota la Denominació d’Origen Montsant.
El recorregut històric farà parada en espais emblemàtics del celler, com els trulls subterranis de 1917, la nau de maceració carbònica i la nova nau de bótes. En cada una d’aquestes parades, es donaran a conèixer històries del passat, curiositats i alguns personatges que han escrit la història del celler i del poble del Masroig. Alhora, es realitzarà un tast de vi el qual anirà acompanyat d’una tapa maridada amb el vi.
Els vins que es tastaran seran:
Per participar en l’activitat enoturística Tast en Ruta pel Celler Masroig és imprescindible inscriure’s prèviament al correu electrònic aj.masroig@altanet.org, indicant nom, telèfon mòbil de contacte i nombre de places a reservar (les places per assistir a aquesta activitat són limitades). El preu de l’activitat és de 10€, que s’abonaran el mateix dia de l’activitat a l’inici d’aquesta.
Més informació
Facebook Celler Masroig | visites@cellermasroig.com | Ajuntament El Masroig
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h