Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les xocolates de Casa Cacao. Aquest tast no té cap cost addicional, sinó que és un regal que el celler Empordàlia, juntament amb Casa Cacao, vol fer als seus visitants durant aquests dies.
En acabar la visita al celler, el tradicional tast que es fa al final serà un mica més dolç, ja que es maridaran els vins i l'Oli de Pau d’Empordàlia amb diferents tipus de xocolata de Casa Cacao, en un maridatge deliciós, preparat en col·laboració d’Empordàlia amb Casa Cacao (El Celler de Can Roca).
Aquesta serà la primera de les activitats que, amb l’arribada de la primavera, duu a terme Empordàlia, mentre ja està preparant una oferta d'activitats enoturístiques originals i innovadores, com ve fent des de fa un temps per tal de sorprendre al visitant. Entre aquestes activitats per a tots els gustos i totes les edats, s’estrena un taller de pintura amb oli i vi amb Marta Arañó, un parc d'atraccions i vi dirigit a adults o una sessió de ioga amb Claudia Àrias; i tornen els tastos en un vaixell, els pícnics entre vinyes i oliveres, les sortides amb bicicleta i les rutes a cavall... a més de les propostes de vespres i nits musicals.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
MÉS INFORMACIÓ
Reserves per a les visites i activitats a https://www.empordalia.com/activitats-enoturisme-emporda/
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h