Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les xocolates de Casa Cacao. Aquest tast no té cap cost addicional, sinó que és un regal que el celler Empordàlia, juntament amb Casa Cacao, vol fer als seus visitants durant aquests dies.
En acabar la visita al celler, el tradicional tast que es fa al final serà un mica més dolç, ja que es maridaran els vins i l'Oli de Pau d’Empordàlia amb diferents tipus de xocolata de Casa Cacao, en un maridatge deliciós, preparat en col·laboració d’Empordàlia amb Casa Cacao (El Celler de Can Roca).
Aquesta serà la primera de les activitats que, amb l’arribada de la primavera, duu a terme Empordàlia, mentre ja està preparant una oferta d'activitats enoturístiques originals i innovadores, com ve fent des de fa un temps per tal de sorprendre al visitant. Entre aquestes activitats per a tots els gustos i totes les edats, s’estrena un taller de pintura amb oli i vi amb Marta Arañó, un parc d'atraccions i vi dirigit a adults o una sessió de ioga amb Claudia Àrias; i tornen els tastos en un vaixell, els pícnics entre vinyes i oliveres, les sortides amb bicicleta i les rutes a cavall... a més de les propostes de vespres i nits musicals.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
MÉS INFORMACIÓ
Reserves per a les visites i activitats a https://www.empordalia.com/activitats-enoturisme-emporda/
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h