Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les xocolates de Casa Cacao. Aquest tast no té cap cost addicional, sinó que és un regal que el celler Empordàlia, juntament amb Casa Cacao, vol fer als seus visitants durant aquests dies.
En acabar la visita al celler, el tradicional tast que es fa al final serà un mica més dolç, ja que es maridaran els vins i l'Oli de Pau d’Empordàlia amb diferents tipus de xocolata de Casa Cacao, en un maridatge deliciós, preparat en col·laboració d’Empordàlia amb Casa Cacao (El Celler de Can Roca).
Aquesta serà la primera de les activitats que, amb l’arribada de la primavera, duu a terme Empordàlia, mentre ja està preparant una oferta d'activitats enoturístiques originals i innovadores, com ve fent des de fa un temps per tal de sorprendre al visitant. Entre aquestes activitats per a tots els gustos i totes les edats, s’estrena un taller de pintura amb oli i vi amb Marta Arañó, un parc d'atraccions i vi dirigit a adults o una sessió de ioga amb Claudia Àrias; i tornen els tastos en un vaixell, els pícnics entre vinyes i oliveres, les sortides amb bicicleta i les rutes a cavall... a més de les propostes de vespres i nits musicals.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
MÉS INFORMACIÓ
Reserves per a les visites i activitats a https://www.empordalia.com/activitats-enoturisme-emporda/
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h