Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut.
Per a la seva creació Covides ha elaborat un vi blanc especialment pensat per ser la base del vermut, on posteriorment s’han afegit tots els ingredients: sucre blanc, caramel i un macerat únic de plantes aromàtiques que li confereixen la seva aroma i gust característics.
El vermut 'Duc de Foix' presenta un color ambre fosc amb reflexos vermellosos, d’aspecte brillant i net. En nas destaquen notes a arrels, de genciana i angèlica, a més de matisos a taronja, canyella i plantes mediterrànies. En boca presenta una estructura complexa, on aromes dolcencs a saüc, cítrics i especiats s’entrellacen amb sensacions més seques de quina, donzell i genciana. L’amargor és present, qui estructura l’equilibri entre la dolçor i l’acidesa. El final és persistent, càlid, semidolç i tònic.
En defitinitiva, es tracta d'un producte d’alta qualitat que combina la tradició i la innovació en la seva elaboració. El seu sabor i aroma únics el converteixen en un excel·lent aperitiu per gaudir en piscolabis, vesprades i cocteleria clàssica. Gaudiu d'aquest vermut en un got ample, amb un parell de glaçons i una rodanxa de taronja ;-)
El trobareu a les seves botigues físiques i la botiga on-line www.agrobotigacovides.com.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h