Després de l’èxit en la temporada 2015, Celler Masroig torna a oferir-nos l’oportunitat de viure una experiència enoturística diferent durant el període de verema, perquè el visitant visqui de primera mà la temporada més intensa del món vitivinícola.
Com cada any, s’acosta l’inici de la campanya de la verema, la recollida del raïm, un dels moments més esperats dins del món del vi. Celler Masroig dóna l’oportunitat de compartir amb els seus visitants aquest moment, gaudint així d’una experiència real i directa, on podran veure les diferents tasques que es realitzen i seguir en directe tot el procés.
Amb el lema “Viu la verema”, Celler Masroig pretén oferir una activitat divertida i enriquidora on els visitants esdevindran viticultors per un dia. Una experiència única, plena d’emocions, on aprendran a recollir el fruit que permetrà elaborar els vins de la nova anyada. Posteriorment, l’activitat segueix amb la visita a les instal·lacions centenàries del Celler Masroig i finalitza amb un tast de most i dels vins del Celler.
L’activitat s’ofereix els dissabtes durant el període de verema (setembre - octubre 2016).
D’altra banda, pels més aventurers, Celler Masroig també ofereix una ruta amb 4x4 per les vinyes del territori, on es podran descobrir les històries i els orígens de la nostra cultura vitivinícola. Una experiència enoturística que s’iniciarà amb una panoràmica de paisatge de la comarca del Priorat, recorrent els seus intensos camins, per acabar a l’històric Celler Masroig, on es podran descobrir les seves instal·lacions i tastar els seus vins DO Montsant.
L’activitat s’ofereix els diumenges durant el període de verema (setembre - octubre 2016).
* Es requereix reserva prèvia
* La realització de les activitats anirà en funció de la durada de la campanya de verema
* Consultar preus per a cada activitat
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h