Carregant web FCAC

Torna “Viu la verema” al Celler Masroig

30/08/2016
Verema al Celler Masroig
Verema al Celler Masroig © Celler Masroig

Després de l’èxit en la temporada 2015, Celler Masroig torna a oferir-nos l’oportunitat de viure una experiència enoturística diferent durant el període de verema, perquè el visitant visqui de primera mà la temporada més intensa del món vitivinícola.

Com cada any, s’acosta l’inici de la campanya de la verema, la recollida del raïm, un dels moments més esperats dins del món del vi. Celler Masroig dóna l’oportunitat de compartir amb els seus visitants aquest moment, gaudint així d’una experiència real i directa, on podran veure les diferents tasques que es realitzen i seguir en directe tot el procés.

Amb el lema “Viu la verema”, Celler Masroig pretén oferir una activitat divertida i enriquidora on els visitants esdevindran viticultors per un dia. Una experiència única, plena d’emocions, on aprendran a recollir el fruit que permetrà elaborar els vins de la nova anyada. Posteriorment, l’activitat segueix amb la visita a les instal·lacions centenàries del Celler Masroig i finalitza amb un tast de most i dels vins del Celler.

L’activitat s’ofereix els dissabtes durant el període de verema (setembre - octubre 2016).
 

Vins a tot terreny

D’altra banda, pels més aventurers, Celler Masroig també ofereix una ruta amb 4x4 per les vinyes del territori, on es podran descobrir les històries i els orígens de la nostra cultura vitivinícola. Una experiència enoturística que s’iniciarà amb una panoràmica de paisatge de la comarca del Priorat, recorrent els seus intensos camins, per acabar a l’històric Celler Masroig, on es podran descobrir les seves instal·lacions i tastar els seus vins DO Montsant.

L’activitat s’ofereix els diumenges durant el període de verema (setembre - octubre 2016).


* Es requereix reserva prèvia
* La realització de les activitats anirà en funció de la durada de la campanya de verema
* Consultar preus per a cada activitat

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya