Comunicats de premsa

Torna “Viu la verema” al Celler Masroig

30/08/2016

Després de l’èxit en la temporada 2015, Celler Masroig torna a oferir-nos l’oportunitat de viure una experiència enoturística diferent durant el període de verema, perquè el visitant visqui de primera mà la temporada més intensa del món vitivinícola.

Com cada any, s’acosta l’inici de la campanya de la verema, la recollida del raïm, un dels moments més esperats dins del món del vi. Celler Masroig dóna l’oportunitat de compartir amb els seus visitants aquest moment, gaudint així d’una experiència real i directa, on podran veure les diferents tasques que es realitzen i seguir en directe tot el procés.

Amb el lema “Viu la verema”, Celler Masroig pretén oferir una activitat divertida i enriquidora on els visitants esdevindran viticultors per un dia. Una experiència única, plena d’emocions, on aprendran a recollir el fruit que permetrà elaborar els vins de la nova anyada. Posteriorment, l’activitat segueix amb la visita a les instal·lacions centenàries del Celler Masroig i finalitza amb un tast de most i dels vins del Celler.

L’activitat s’ofereix els dissabtes durant el període de verema (setembre - octubre 2016).
 

Vins a tot terreny

D’altra banda, pels més aventurers, Celler Masroig també ofereix una ruta amb 4x4 per les vinyes del territori, on es podran descobrir les històries i els orígens de la nostra cultura vitivinícola. Una experiència enoturística que s’iniciarà amb una panoràmica de paisatge de la comarca del Priorat, recorrent els seus intensos camins, per acabar a l’històric Celler Masroig, on es podran descobrir les seves instal·lacions i tastar els seus vins DO Montsant.

L’activitat s’ofereix els diumenges durant el període de verema (setembre - octubre 2016).


* Es requereix reserva prèvia
* La realització de les activitats anirà en funció de la durada de la campanya de verema
* Consultar preus per a cada activitat

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

El Celler Masroig aposta per mantenir la Festa del Vi Novell celebrant-la en format digital
El Celler Masroig aposta per mantenir la Festa del Vi Novell celebrant-la en format digital 29/10/2020 El Celler Masroig, un dels referents de la DO Montsant, celebra enguany en format digital l’11a edició de l’emblemàtica Festa del Vi Novell. Després d’una dècada de tradició presentant el...
Oli d’Oliva Verge Extra Silvaurum, or líquid
Oli d’Oliva Verge Extra Silvaurum, or líquid 28/10/2020 Silvaurum és un Oli d’Oliva Verge Extra, pertanyent al Canal Horeca, elaborat per la cooperativa L’Avellanera, al municipi de La Selva del Camp (Tarragona), la localitat amb més tradició...
Fruits de Ponent es converteix en Grup Cooperatiu
Fruits de Ponent es converteix en Grup Cooperatiu 27/10/2020 En els darrers anys el Grup ha diversificat la seva producció agrícola i avança cap a una gestió sostenible basada en l’economia circular La cooperativa de segon grau d’Alcarràs ha...
L’Agrícola d’Ulldemolins presenta la nova imatge de l'Oli La Llena de producció integrada
L’Agrícola d’Ulldemolins presenta la nova imatge de l'Oli La Llena de producció integrada 22/10/2020 L’Agrícola d’Ulldemolins, presenta la nova imatge del seu Oli La Llena DOP Siurana de producció integrada. Aquesta nova etiqueta, amb un disseny més actual i fresc, incorpora a més dels...
Coselva compleix 120 anys
Coselva compleix 120 anys 20/10/2020 Amb 2.200 socis i un centenar de treballadors, està “més viva que mai” i lidera un projecte d’intercooperació en oli d’oliva i avellana Per homenatjar als socis, s’ha renovat la...
Visita Celler Masroig i emporta't un pícnic
Visita Celler Masroig i emporta't un pícnic 20/10/2020 Celler Masroig ofereix una nova iniciativa per tal que els seus visitants puguin complementar la visita oblidant-se d’haver de cuinar i així també, donar suport als restaurants de la zona amb qui...
FCAC reclama mesures urgents per a vi i cava, que facturen un 60% a Horeca
FCAC reclama mesures urgents per a vi i cava, que facturen un 60% a Horeca 15/10/2020 Uns 60 cellers cooperatius elaboren la meitat del vi de Catalunya Les cooperatives vitivinícoles també demanen a la ciutadania compromís amb el territori rural, que aquest estiu ha acollit el...
Castell d’Or rep la medalla d’or al Millor Escumós Jove amb el seu Cava Brut Orgànic
Castell d’Or rep la medalla d’or al Millor Escumós Jove amb el seu Cava Brut Orgànic 13/10/2020 Castell d’Or ha rebut la medalla d’Or a la categoria de Millor Escumós Jove amb el seu Castell d’Or Brut Orgànic, a la Gala dels Premis Vinari 2020 que va tenir lloc ahir divendres a...
Vins del Silenci, de l’Agrícola d’Ulldemolins, presenta Lo Carnisser, el primer vi homenatge de la col·lecció El Llegat
Vins del Silenci, de l’Agrícola d’Ulldemolins, presenta Lo Carnisser, el primer vi homenatge de la col·lecció El Llegat 08/10/2020 Vins del Silenci, de l’Agrícola d’Ulldemolins, ha presentat Lo Carnisser, el primer vi homenatge de la col·lecció El Llegat. El Llegat és una col·lecció de vins de petita producció fets...
La FCAC i la Fundació Espigoladors col·laboraran per reduir les pèrdues i el malbaratament alimentari
La FCAC i la Fundació Espigoladors col·laboraran per reduir les pèrdues i el malbaratament alimentari 05/10/2020 Les cooperatives de fruita i horta són l’objectiu de la iniciativa, a la qual poden acollir-se tots els sectors productius La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha signat...
CANCEL·LACIÓ de l’acte central del Centenari del Celler de l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès
CANCEL·LACIÓ de l’acte central del Centenari del Celler de l’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès 29/09/2020 La Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès anuncia la CANCEL·LACIÓ de l’acte central del Centenari la construcció del Celler, d’estil modernista i obra de...
Mel Muria destaca de nou en el major reconeixement d’excel·lència del món gastronòmic
Mel Muria destaca de nou en el major reconeixement d’excel·lència del món gastronòmic 29/09/2020 Les varietats de mel de romaní i taronger de Mel Muria, produïdes de manera artesanal al municipi tarragoní del Perelló, han destacat de manera excepcional obtenint 2 estrelles en l'edició...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x