Després de l’èxit en la temporada 2015, Celler Masroig torna a oferir-nos l’oportunitat de viure una experiència enoturística diferent durant el període de verema, perquè el visitant visqui de primera mà la temporada més intensa del món vitivinícola.
Com cada any, s’acosta l’inici de la campanya de la verema, la recollida del raïm, un dels moments més esperats dins del món del vi. Celler Masroig dóna l’oportunitat de compartir amb els seus visitants aquest moment, gaudint així d’una experiència real i directa, on podran veure les diferents tasques que es realitzen i seguir en directe tot el procés.
Amb el lema “Viu la verema”, Celler Masroig pretén oferir una activitat divertida i enriquidora on els visitants esdevindran viticultors per un dia. Una experiència única, plena d’emocions, on aprendran a recollir el fruit que permetrà elaborar els vins de la nova anyada. Posteriorment, l’activitat segueix amb la visita a les instal·lacions centenàries del Celler Masroig i finalitza amb un tast de most i dels vins del Celler.
L’activitat s’ofereix els dissabtes durant el període de verema (setembre - octubre 2016).
D’altra banda, pels més aventurers, Celler Masroig també ofereix una ruta amb 4x4 per les vinyes del territori, on es podran descobrir les històries i els orígens de la nostra cultura vitivinícola. Una experiència enoturística que s’iniciarà amb una panoràmica de paisatge de la comarca del Priorat, recorrent els seus intensos camins, per acabar a l’històric Celler Masroig, on es podran descobrir les seves instal·lacions i tastar els seus vins DO Montsant.
L’activitat s’ofereix els diumenges durant el període de verema (setembre - octubre 2016).
* Es requereix reserva prèvia
* La realització de les activitats anirà en funció de la durada de la campanya de verema
* Consultar preus per a cada activitat
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h