Carregant web FCAC

Aquesta Setmana Santa, experiències úniques per celebrar els 100 anys del Celler Masroig

El Celler organitza un seguit d’experiències enoturístiques, programades entre el 8 i 16 d’abril, dirigides a tots els públics i que formen part dels actes de celebració del Centenari

31/03/2017

Com ja s’havia anunciat, aquest any Celler Masroig celebra 100 anys i per aquest motiu, durant la Setmana Santa, organitza diverses experiències enoturístiques exclusives i emocionants amb les quals podreu descobrir la història i els productes del celler. Activitats perfectes per gaudir en parella, amb amics o en família, ja que els nens/es també podran participar-hi. A partir del dissabte 8 d’abril hi haurà visites guiades al Celler amb la possibilitat de gaudir de paquets turístics amb museus i monuments emblemàtics de la zona com les Mines de Bellmunt i el Castell de Miravet, i també de la gastronomia prioratina en diversos restaurants de la zona. El dia 8, a part, també hi haurà l’activitat Celler Infantil, al matí i a la tarda, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa. 
 
El diumenge dia 9 s’inaugura La Ruta dels Cucó’s, un itinerari de senderisme on es descobriran les barraques de pedra seca que construïen antigament els pagesos, i finalitzarà amb un tast de vins de la gamma Finca Cucó. El dia 14 d’abril arriba l’activitat més esperada, una experiència única a l’ermita de Les Pinyeres, on un cavaller i una dama protagonitzaran la Llegenda de les Pinyeres, un espectacle en viu que finalitzarà amb una degustació dels vins que porten el mateix nom i un detall per als més petits. El dissabte 15 es realitzarà de nou el Celler infantil. Per acabar, el diumenge 16 el Celler Masroig oferirà una visita guiada acompanyada d’un tast a cegues amb el sommelier Rafel Pino. Un tast divertit on s’hauran d’endevinar diferents aspectes dels vins que es tastaran.
 
Totes aquestes activitats estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les que el Celler treballa habitualment (visites guiades + tast de vins, cada dia a les 11h i a les 16h). A més, els visitants entraran en un sorteig de productes que es durà a terme en commemoració del Centenari.
 

Més informació

*La ruta de senderisme “La Ruta dels Cucó’s” té una durada de 3h aprox. És de nivell fàcil. Serà a les 9.30h.
L’activitat “La llegenda de les Pinyeres” serà a les 10.30h El tast a cegues del diumenge serà a les 11h.
* Es requereix reserva prèvia. Places limitades.
* Consultar preus per cada activitat.
Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya