Carregant web FCAC

Aquesta Setmana Santa, experiències úniques per celebrar els 100 anys del Celler Masroig

El Celler organitza un seguit d’experiències enoturístiques, programades entre el 8 i 16 d’abril, dirigides a tots els públics i que formen part dels actes de celebració del Centenari

31/03/2017

Com ja s’havia anunciat, aquest any Celler Masroig celebra 100 anys i per aquest motiu, durant la Setmana Santa, organitza diverses experiències enoturístiques exclusives i emocionants amb les quals podreu descobrir la història i els productes del celler. Activitats perfectes per gaudir en parella, amb amics o en família, ja que els nens/es també podran participar-hi. A partir del dissabte 8 d’abril hi haurà visites guiades al Celler amb la possibilitat de gaudir de paquets turístics amb museus i monuments emblemàtics de la zona com les Mines de Bellmunt i el Castell de Miravet, i també de la gastronomia prioratina en diversos restaurants de la zona. El dia 8, a part, també hi haurà l’activitat Celler Infantil, al matí i a la tarda, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa. 
 
El diumenge dia 9 s’inaugura La Ruta dels Cucó’s, un itinerari de senderisme on es descobriran les barraques de pedra seca que construïen antigament els pagesos, i finalitzarà amb un tast de vins de la gamma Finca Cucó. El dia 14 d’abril arriba l’activitat més esperada, una experiència única a l’ermita de Les Pinyeres, on un cavaller i una dama protagonitzaran la Llegenda de les Pinyeres, un espectacle en viu que finalitzarà amb una degustació dels vins que porten el mateix nom i un detall per als més petits. El dissabte 15 es realitzarà de nou el Celler infantil. Per acabar, el diumenge 16 el Celler Masroig oferirà una visita guiada acompanyada d’un tast a cegues amb el sommelier Rafel Pino. Un tast divertit on s’hauran d’endevinar diferents aspectes dels vins que es tastaran.
 
Totes aquestes activitats estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les que el Celler treballa habitualment (visites guiades + tast de vins, cada dia a les 11h i a les 16h). A més, els visitants entraran en un sorteig de productes que es durà a terme en commemoració del Centenari.
 

Més informació

*La ruta de senderisme “La Ruta dels Cucó’s” té una durada de 3h aprox. És de nivell fàcil. Serà a les 9.30h.
L’activitat “La llegenda de les Pinyeres” serà a les 10.30h El tast a cegues del diumenge serà a les 11h.
* Es requereix reserva prèvia. Places limitades.
* Consultar preus per cada activitat.
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya