El passat pont de desembre, Celler Masroig, juntament amb l’empresa Cuenta Atrás, va oferir la possibilitat de viure un videojoc d'aventures físic on els visitants eren tancats als antics trulls subterranis de 1917 i havien de fer servir els elements que trobaven per resoldre una sèrie de trencaclosques i escapar abans que se'ls esgotés el temps de què disposaven. Després de l'èxit assolit, Celler Masroig torna a oferir l’oportunitat de gaudir d’aquesta activitat.
Els rooms escape estan basats en els videojocs "Escape the room", ambientats en tot un seguit de llocs ficticis com cel·les de presó, masmorres i estacions espacials. En aquest cas, la trama de l'enigma està relacionada amb els 100 anys d'història i els secrets més ben guardats dels vins del Celler Masroig. Una experiència pels més aventurers que finalitzarà amb una degustació de vins.
L'activitat es realitzarà del 22 al 25 de març amb diversos torns de matí i tarda. Els horaris varien entre les 10h, les 12h, les 15h i les 17h. Està pensada per equips de 8 persones, però també es pot adaptar a equips més petits o més grans segons la demanda. El preu oscil·la sobre els 25€ i es necessari reserva prèvia. Les places són limitades segons l'ordre de reserva.
Més informació i reserves
Contactar amb visites@cellermasroig.com o trucar al 646 743 922
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h