Carregant web FCAC

L’Adernats XC s’emporta la única Gran Medalla d’Or de Catalunya al Concurs Mundial de Brussel·les

El prestigiós Concurs Mundial de Brussel·les premia amb la màxima distinció, la Gran Medalla d’Or, al cava Gran Reserva Adernats XC

30/05/2018

Un any després de celebrar el seu centenari (1917-2017), el celler Adernats – Vinícola de Nulles manté i consolida l’aposta per la qualitat tan a nivell d’enoturisme com de vins i caves. Així, aquesta setmana passada va obtenir dos importants reconeixements:

  • Concurs Mundial de Brussel·les. Un dels concursos de vins més prestigiosos del món, amb més de 9100 vins i caves participants de 80 països que són valorats per 330 experts tastadors com a jurat. En les seves 25 edicions, ha premiat amb nombroses ocasions als vins i caves Adernats posicionant-los a la primera línia mundial. En aquesta edició, el cava Gran Reserva Adernats XC ha rebut la única Gran Medalla d’Or atorgada a un vi o cava català. Una menció que sumada a la primera posició dels 50 Great Cavas, situen aquest monovarietal de Xarel·lo com un dels caves més preuats. Amb una producció de només 1.200 ampolles anuals que s’esgoten cada any, s’espera una gran expectació per la nova anyada 2013 que ens farà esperar fins al proper mes d’octubre degut als seus 5 anys de criança.

També han rebut importants reconeixements el cava Gran Reserva Brut Nature amb la Medalla d’Or i el Reserva Brut amb la de plata, els dos seleccionats també entre els 50 Great Cavas. Així, es consolida tota la gama de caves Adernats, situant aquest singular celler de Nulles com a referent d’aquesta beguda tan preuada arreu del món.

  • TripAdvisor. La web americana referent al món en valoracions de viatges també a reconegut l’enoturisme de la Catedral del Vi de Nulles. Per la quantitat i sobretot qualitat de les valoracions que ha rebut Adernats al llarg de l’any passat, la web els ha premiat amb el Certificat d’Excel·lència 2018. Un reconeixement a un projecte d’enoturisme pioner que celebra la 7a temporada dels sopars sensorials ViNitCultura i que prepara una nova edició de la VINITFEST, la Festa Major del Vi, pel proper divendres 30 de juny. Estigues al cas de tot el que organitzen a www.adernats.com.
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya