Comunicats de premsa

L’Adernats XC s’emporta la única Gran Medalla d’Or de Catalunya al Concurs Mundial de Brussel·les

30/05/2018

El prestigiós Concurs Mundial de Brussel·les premia amb la màxima distinció, la Gran Medalla d’Or, al cava Gran Reserva Adernats XC

Un any després de celebrar el seu centenari (1917-2017), el celler Adernats – Vinícola de Nulles manté i consolida l’aposta per la qualitat tan a nivell d’enoturisme com de vins i caves. Així, aquesta setmana passada va obtenir dos importants reconeixements:

  • Concurs Mundial de Brussel·les. Un dels concursos de vins més prestigiosos del món, amb més de 9100 vins i caves participants de 80 països que són valorats per 330 experts tastadors com a jurat. En les seves 25 edicions, ha premiat amb nombroses ocasions als vins i caves Adernats posicionant-los a la primera línia mundial. En aquesta edició, el cava Gran Reserva Adernats XC ha rebut la única Gran Medalla d’Or atorgada a un vi o cava català. Una menció que sumada a la primera posició dels 50 Great Cavas, situen aquest monovarietal de Xarel·lo com un dels caves més preuats. Amb una producció de només 1.200 ampolles anuals que s’esgoten cada any, s’espera una gran expectació per la nova anyada 2013 que ens farà esperar fins al proper mes d’octubre degut als seus 5 anys de criança.

També han rebut importants reconeixements el cava Gran Reserva Brut Nature amb la Medalla d’Or i el Reserva Brut amb la de plata, els dos seleccionats també entre els 50 Great Cavas. Així, es consolida tota la gama de caves Adernats, situant aquest singular celler de Nulles com a referent d’aquesta beguda tan preuada arreu del món.

  • TripAdvisor. La web americana referent al món en valoracions de viatges també a reconegut l’enoturisme de la Catedral del Vi de Nulles. Per la quantitat i sobretot qualitat de les valoracions que ha rebut Adernats al llarg de l’any passat, la web els ha premiat amb el Certificat d’Excel·lència 2018. Un reconeixement a un projecte d’enoturisme pioner que celebra la 7a temporada dels sopars sensorials ViNitCultura i que prepara una nova edició de la VINITFEST, la Festa Major del Vi, pel proper divendres 30 de juny. Estigues al cas de tot el que organitzen a www.adernats.com.
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

El vídeo promocional del centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa guanya el  Premi Vi Català del festival MOST
El vídeo promocional del centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa guanya el Premi Vi Català del festival MOST 18/11/2019 Ahir al vespre, l’auditori Municipal de Vilafranca del Penedès va acollir la gala d’entrega de premis de la 9a edició del MOST, el Festival Internacional del Vi i del Cava. El vídeo...
La FCAC es reuneix amb la consellera d’Agricultura arran de la caiguda d’un 30% dels preus del vi en un any
La FCAC es reuneix amb la consellera d’Agricultura arran de la caiguda d’un 30% dels preus del vi en un any 15/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’ha reunit avui amb la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, per estudiar les mesures que proposa el sector davant la caiguda...
La collita d’oli augmenta un 35% a Catalunya
La collita d’oli augmenta un 35% a Catalunya 14/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) confirma que la campanya 2019/20 se situarà en unes 33.000 tones d’oli, unes 12.000 tones superior a la nefasta collita anterior (+35%)....
artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe
artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe 13/11/2019 L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus...
Collita d’arròs excel·lent, superant les previsions inicials
Collita d’arròs excel·lent, superant les previsions inicials 13/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) fa un balanç de la campanya 2019-20 que situaria la collita d’arròs en unes 149.750 tones a Catalunya. Aquestes xifres suposen...
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava 05/11/2019 Aquesta excel·lent puntuació és una de les més altes dins del sector i reafirma els caves Adernats a la primera divisió del món del cava   Adernats Pur 2012 La tardor del 2018 veia la...
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives 05/11/2019 A més d’olivera, hi ha afectades hectàrees de vinya, ametller, avellaner i fruita dolça i, en breu, cal iniciar la sembra del cereal d’hivern La Federació de Cooperatives Agràries de...
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’ 23/10/2019 Com a acte culminant de la celebració dels 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa, el dijous 31 d'octubre, la sala de cinema de la Societat Unió Gandesana acollirà l'estrena del...
Cellers Unió presenta el nou Perlat
Cellers Unió presenta el nou Perlat 22/10/2019 Cellers Unió presenta el seu nou Perlat, un vi amb estructura i aromes que li confereixen una personalitat renovada, adaptada als gustos actuals del mercat. La presentació s’ha fet aquest dilluns...
La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x