Carregant web FCAC

Divendres, 8 de juny, al vespre

El Celler Cooperatiu de Gandesa esdevé un restaurant estrella Michelin

Sopar maridatge de la mà del xef Vicent Guimerà i els vins Puresa

07/06/2018

El Celler Cooperatiu de Gandesa es converteix en un restaurant amb estrella Michelin amb motiu de la presentació dels vins "Puresa". L'activitat "Sopar amb estrella" tindrà lloc el pròxim divendres, 8 de juny, a les instal·lacions d’una de les Catedrals del Vi més impressionants del nostre país, declarada Bé Cultural d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

El xef del restaurant L'Antic Molí d'Ulldecona, Vicent Guimerà, reconegut amb una estrella Michelin, organitzarà un sopar maridatge amb els vins "Puresa". Els enòlegs Toni Coca i Sílvia Pujol participaran en l'acte presentant aquesta gamma de vins d’autor elaborats amb raïm de vinyes velles de més 50 anys, arribant fins a alguns ceps de 80 anys.

"Puresa" expressa la màxima identificació del terrer de la DO Terra Alta i es tracta de produccions limitades a unes 1.200 ampolles per referència. Inclou tres monovarietals (garnatxa blanca, carinyena i morenillo -varietat autòctona de la zona que aquesta cooperativa ha recuperat-) i dos vins de postres (dolç natural amb garnatxa blanca i amb garnatxa negra).

L'activitat organitzada per la cooperativa de Gandesa té com a objectiu unir l'alta gastronomia amb vins de qualitat i amb la monumentalitat d'aquesta Catedral del Vi, obra de l'arquitecte modernista Cèsar Martinell.

 

Més informació

DATA Divendres 8 juny
HORA 21 h

Entrades limitades
Reserves 
Tel. 608 316 881 | enoturisme@coopgandesa.com

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya