El Celler Cooperatiu de Gandesa es converteix en un restaurant amb estrella Michelin amb motiu de la presentació dels vins "Puresa". L'activitat "Sopar amb estrella" tindrà lloc el pròxim divendres, 8 de juny, a les instal·lacions d’una de les Catedrals del Vi més impressionants del nostre país, declarada Bé Cultural d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.
El xef del restaurant L'Antic Molí d'Ulldecona, Vicent Guimerà, reconegut amb una estrella Michelin, organitzarà un sopar maridatge amb els vins "Puresa". Els enòlegs Toni Coca i Sílvia Pujol participaran en l'acte presentant aquesta gamma de vins d’autor elaborats amb raïm de vinyes velles de més 50 anys, arribant fins a alguns ceps de 80 anys.
"Puresa" expressa la màxima identificació del terrer de la DO Terra Alta i es tracta de produccions limitades a unes 1.200 ampolles per referència. Inclou tres monovarietals (garnatxa blanca, carinyena i morenillo -varietat autòctona de la zona que aquesta cooperativa ha recuperat-) i dos vins de postres (dolç natural amb garnatxa blanca i amb garnatxa negra).
L'activitat organitzada per la cooperativa de Gandesa té com a objectiu unir l'alta gastronomia amb vins de qualitat i amb la monumentalitat d'aquesta Catedral del Vi, obra de l'arquitecte modernista Cèsar Martinell.
Més informació
DATA Divendres 8 juny
HORA 21 h
Entrades limitades
Reserves Tel. 608 316 881 | enoturisme@coopgandesa.com
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h