Carregant web FCAC

Divendres, 8 de juny, al vespre

El Celler Cooperatiu de Gandesa esdevé un restaurant estrella Michelin

Sopar maridatge de la mà del xef Vicent Guimerà i els vins Puresa

07/06/2018

El Celler Cooperatiu de Gandesa es converteix en un restaurant amb estrella Michelin amb motiu de la presentació dels vins "Puresa". L'activitat "Sopar amb estrella" tindrà lloc el pròxim divendres, 8 de juny, a les instal·lacions d’una de les Catedrals del Vi més impressionants del nostre país, declarada Bé Cultural d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

El xef del restaurant L'Antic Molí d'Ulldecona, Vicent Guimerà, reconegut amb una estrella Michelin, organitzarà un sopar maridatge amb els vins "Puresa". Els enòlegs Toni Coca i Sílvia Pujol participaran en l'acte presentant aquesta gamma de vins d’autor elaborats amb raïm de vinyes velles de més 50 anys, arribant fins a alguns ceps de 80 anys.

"Puresa" expressa la màxima identificació del terrer de la DO Terra Alta i es tracta de produccions limitades a unes 1.200 ampolles per referència. Inclou tres monovarietals (garnatxa blanca, carinyena i morenillo -varietat autòctona de la zona que aquesta cooperativa ha recuperat-) i dos vins de postres (dolç natural amb garnatxa blanca i amb garnatxa negra).

L'activitat organitzada per la cooperativa de Gandesa té com a objectiu unir l'alta gastronomia amb vins de qualitat i amb la monumentalitat d'aquesta Catedral del Vi, obra de l'arquitecte modernista Cèsar Martinell.

 

Més informació

DATA Divendres 8 juny
HORA 21 h

Entrades limitades
Reserves 
Tel. 608 316 881 | enoturisme@coopgandesa.com

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya