El Celler Cooperatiu de Gandesa es converteix en un restaurant amb estrella Michelin amb motiu de la presentació dels vins "Puresa". L'activitat "Sopar amb estrella" tindrà lloc el pròxim divendres, 8 de juny, a les instal·lacions d’una de les Catedrals del Vi més impressionants del nostre país, declarada Bé Cultural d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.
El xef del restaurant L'Antic Molí d'Ulldecona, Vicent Guimerà, reconegut amb una estrella Michelin, organitzarà un sopar maridatge amb els vins "Puresa". Els enòlegs Toni Coca i Sílvia Pujol participaran en l'acte presentant aquesta gamma de vins d’autor elaborats amb raïm de vinyes velles de més 50 anys, arribant fins a alguns ceps de 80 anys.
"Puresa" expressa la màxima identificació del terrer de la DO Terra Alta i es tracta de produccions limitades a unes 1.200 ampolles per referència. Inclou tres monovarietals (garnatxa blanca, carinyena i morenillo -varietat autòctona de la zona que aquesta cooperativa ha recuperat-) i dos vins de postres (dolç natural amb garnatxa blanca i amb garnatxa negra).
L'activitat organitzada per la cooperativa de Gandesa té com a objectiu unir l'alta gastronomia amb vins de qualitat i amb la monumentalitat d'aquesta Catedral del Vi, obra de l'arquitecte modernista Cèsar Martinell.
Més informació
DATA Divendres 8 juny
HORA 21 h
Entrades limitades
Reserves Tel. 608 316 881 | enoturisme@coopgandesa.com
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h