La cooperativa Agrària Espluguenca celebra l'arribada de l'oli nou amb la 5a edició de la Fira Oleotèxtil. Serà el pròxim dissabte 8 de desembre a l'Espluga Calba, on la gastronomia, la cultura i l'oli d'oliva verge extra seran els protagonistes en aquest petit poble de les Garrigues.
Programa d'activitats
de 9 a 11 h Esmorzar popular d'entrepans de llonganissa a la brasa i pa torrat amb oli nou "Spelunca" i pels vegetarians entrepà de pa torrat amb formatge. El preu de l'esmorzar és de 3€, descomptables per la compra d'una garrafa de 5 litres.
Durant tota la jornada es podrà visitar el molí vell d'oli (restaurat) i l'agrobotiga amb venda de l'oli "Spelunca" (Premium, producció integrada, oli tradicional, oli del raig, així com altres productes)
de 9 a 14 h Exposició de cotxes clàssic a la cooperativa.
de 10 a 14 h Mostra d'aparells de navegació de Josep Gabarra a la sala social de la cooperativa.
d'11 a 14.30 h Vermut musical a la Cooperativa John-Fil i venda de gènere de punt de la nova marca Stjor amb disseny d'Òscar Dalmau a preus especials.
d'11 a 13 h Visita guiada i gratuïta al Castell de l'Espluga, on es podrà visitar l'Espai Antoni Ferrer.
a les 13 h Degustació de paella elaborat amb oli "Spelunca" i "Safrà de les Garrigues".
Durant la jornada hi haurà diferents actuacions dels gegants del poble i l'exposició de murals dels nens i nenes de l'Escola Porcel de Cervera amb l'oli d’oliva com a temàtica.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h