La cooperativa Agrària Espluguenca celebra l'arribada de l'oli nou amb la 5a edició de la Fira Oleotèxtil. Serà el pròxim dissabte 8 de desembre a l'Espluga Calba, on la gastronomia, la cultura i l'oli d'oliva verge extra seran els protagonistes en aquest petit poble de les Garrigues.
Programa d'activitats
de 9 a 11 h Esmorzar popular d'entrepans de llonganissa a la brasa i pa torrat amb oli nou "Spelunca" i pels vegetarians entrepà de pa torrat amb formatge. El preu de l'esmorzar és de 3€, descomptables per la compra d'una garrafa de 5 litres.
Durant tota la jornada es podrà visitar el molí vell d'oli (restaurat) i l'agrobotiga amb venda de l'oli "Spelunca" (Premium, producció integrada, oli tradicional, oli del raig, així com altres productes)
de 9 a 14 h Exposició de cotxes clàssic a la cooperativa.
de 10 a 14 h Mostra d'aparells de navegació de Josep Gabarra a la sala social de la cooperativa.
d'11 a 14.30 h Vermut musical a la Cooperativa John-Fil i venda de gènere de punt de la nova marca Stjor amb disseny d'Òscar Dalmau a preus especials.
d'11 a 13 h Visita guiada i gratuïta al Castell de l'Espluga, on es podrà visitar l'Espai Antoni Ferrer.
a les 13 h Degustació de paella elaborat amb oli "Spelunca" i "Safrà de les Garrigues".
Durant la jornada hi haurà diferents actuacions dels gegants del poble i l'exposició de murals dels nens i nenes de l'Escola Porcel de Cervera amb l'oli d’oliva com a temàtica.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h