Carregant web FCAC

5a Fira Oleotèxtil

03/12/2018

La cooperativa Agrària Espluguenca celebra l'arribada de l'oli nou amb la 5a edició de la Fira Oleotèxtil. Serà el pròxim dissabte 8 de desembre a l'Espluga Calba, on la gastronomia, la cultura i l'oli d'oliva verge extra seran els protagonistes en aquest petit poble de les Garrigues.

Programa d'activitats

de 9 a 11 h Esmorzar popular d'entrepans de llonganissa a la brasa i pa torrat amb oli nou "Spelunca" i pels vegetarians entrepà de pa torrat amb formatge. El preu de l'esmorzar és de 3€, descomptables per la compra d'una garrafa de 5 litres.

Durant tota la jornada es podrà visitar el molí vell d'oli (restaurat) i l'agrobotiga amb venda de l'oli "Spelunca" (Premium, producció integrada, oli tradicional, oli del raig, així com altres productes)

de 9 a 14 h Exposició de cotxes clàssic a la cooperativa.

de 10 a 14 h Mostra d'aparells de navegació de Josep Gabarra a la sala social de la cooperativa.

d'11 a 14.30 h Vermut musical a la Cooperativa John-Fil i venda de gènere de punt de la nova marca Stjor amb disseny d'Òscar Dalmau a preus especials.

d'11 a 13 h Visita guiada i gratuïta al Castell de l'Espluga, on es podrà visitar l'Espai Antoni Ferrer.

a les 13 h Degustació de paella elaborat amb oli "Spelunca" i "Safrà de les Garrigues".

Durant la jornada hi haurà diferents actuacions dels gegants del poble i l'exposició de murals dels nens i nenes de l'Escola Porcel de Cervera amb l'oli d’oliva com a temàtica.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya