Carregant web FCAC

Gaudeix de l'enoturisme per Setmana Santa al Celler Masroig

Del 18 al 21 d’abril tornen les experiències enoturísitques especials de Setmana Santa

10/04/2019

Com cada any, per Setmana Santa Celler Masroig ofereix experiències enoturístiques per tot aquell qui vulgui endinsar-se a la comarca del Priorat i gaudir d’activitats especials que us donaran a conèixer alguns dels vins més emblemàtics de la nostra terra.

El divendres 19, a les 11h, podrem gaudir d’una visita guiada per les instal·lacions del celler, que finalitzarà amb la degustació de vins de la casa i el nostre vermut, que anirà acompanyat d’un aperitiu per acabar l’experiència amb bona companyia.

El dissabte 20, hi haurà diferents torns de visites guiades per les instal·lacions del celler (11h, 12.30h i 16h) que finalitzaran amb una degustació especial: tastarem garnatxes i carinyenes, les dues varietats autòctones de la zona, aprendrem a fer un cupatge i entendrem perquè aquestes varietats de raïm es complementen tan bé.

El diumenge 21, a les 10h, tornen les rutes amb e-bike pels més aventurers. Farem un passeig en bici entre vinyes i complementarem el tour amb la visita al celler i degustació de diversos vins. A les 12h també hi haurà la opció de fer la visita guiada al celler, sense passeig en bicicleta.

Degustacions a l’Agrobotiga de La Serra d’Almos

En motiu de la presentació de la nova gamma de vins "L’Om", els nous vins de garnatxa del Celler Masroig, a l’agrobotiga de la Serra d’Almos es podran gaudir d’una degustació d’aquests vins, acompanyats d’un aperitiu. Aquesta activitat es realitzarà el dijous 18, el divendres 19 i el diumenge 21, a les 12h. No és necessari reserva prèvia.

Degut a que algunes activitats són amb places limitades, es requereix reserva prèvia.
Per a més informació i reserves cal contactar amb visites@cellermasroig.com o trucant al 646 743 922.

Altres notícies
15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

27.02.2024

L'OOVE ecològic 'Baronia de Cabacés' entre els TOP 10 dels Premis Iber Oleum

27/02/2024

L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...

19.02.2024

La Cooperativa de Gandesa rep un 20% més de visitants

19/02/2024

La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...

19.02.2024

Celler Capçanes "Millor cooperativa de l'any" segons Tim Atkins

19/02/2024

El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...

08.02.2024

Castell d'Or rellança la gamma de vins de la seva marca insígnia

08/02/2024

Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...

24.01.2024

Barcelona Wine Week comptarà amb 16 cellers cooperatius catalans

24/01/2024

El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...

28.12.2023

La Cooperativa Agrícola del Prat vol la creació de l’emoji carxofa

28/12/2023

La Cooperativa Agrícola del Prat posa en marxa a partir d’avui una campanya per demanar la creació de l’emoticona de la carxofa als teclats de...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya