Carregant web FCAC

Gaudeix de l'enoturisme per Setmana Santa al Celler Masroig

Del 18 al 21 d’abril tornen les experiències enoturísitques especials de Setmana Santa

10/04/2019

Com cada any, per Setmana Santa Celler Masroig ofereix experiències enoturístiques per tot aquell qui vulgui endinsar-se a la comarca del Priorat i gaudir d’activitats especials que us donaran a conèixer alguns dels vins més emblemàtics de la nostra terra.

El divendres 19, a les 11h, podrem gaudir d’una visita guiada per les instal·lacions del celler, que finalitzarà amb la degustació de vins de la casa i el nostre vermut, que anirà acompanyat d’un aperitiu per acabar l’experiència amb bona companyia.

El dissabte 20, hi haurà diferents torns de visites guiades per les instal·lacions del celler (11h, 12.30h i 16h) que finalitzaran amb una degustació especial: tastarem garnatxes i carinyenes, les dues varietats autòctones de la zona, aprendrem a fer un cupatge i entendrem perquè aquestes varietats de raïm es complementen tan bé.

El diumenge 21, a les 10h, tornen les rutes amb e-bike pels més aventurers. Farem un passeig en bici entre vinyes i complementarem el tour amb la visita al celler i degustació de diversos vins. A les 12h també hi haurà la opció de fer la visita guiada al celler, sense passeig en bicicleta.

Degustacions a l’Agrobotiga de La Serra d’Almos

En motiu de la presentació de la nova gamma de vins "L’Om", els nous vins de garnatxa del Celler Masroig, a l’agrobotiga de la Serra d’Almos es podran gaudir d’una degustació d’aquests vins, acompanyats d’un aperitiu. Aquesta activitat es realitzarà el dijous 18, el divendres 19 i el diumenge 21, a les 12h. No és necessari reserva prèvia.

Degut a que algunes activitats són amb places limitades, es requereix reserva prèvia.
Per a més informació i reserves cal contactar amb visites@cellermasroig.com o trucant al 646 743 922.

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya