La cooperativa Coselva ha tret al mercat el licor d’avellana de la mà de l’empresa Bodegas y Destilerías Lehmann. Es tracta de la nova aposta de la cooperativa de la Selva del Camp per complementar la gamma de productes i propostes de qualitat que ofereix al consumidor.
El nou licor d’avellana “Coselva” és una manera excel·lent d’aprofitar totes les propietats d’aquest fruit sec i es recomana servir fresc i amb una avellana dins del got perquè el sabor sigui més intens.
Pere Ferré, gerent de Coselva, explica que “fa temps que volíem comercialitzar un autèntic licor d’avellana i ara ho hem pogut fer realitat. El nostre objectiu és contribuir a conscienciar el consumidor de la importància de consumir productes de proximitat per evitar l’abandonament dels cultius, especialment en sectors com la fruita seca”.
Creada al 1900, en les últimes dècades, la cooperativa Coselva ha viscut un procés de refundació i millora basat en la innovació i la incorporació de nous productes. Actualment, té 2.022 socis i el volum de facturació se situa en uns 32 milions d’euros. El 45% de la seva producció es destina al mercat internacional, a on ha adquirit prestigi com a empresa especialitzada en l’elaboració industrial d’avellana i producció d’oli d’oliva verge extra.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h