La cooperativa Coselva ha tret al mercat el licor d’avellana de la mà de l’empresa Bodegas y Destilerías Lehmann. Es tracta de la nova aposta de la cooperativa de la Selva del Camp per complementar la gamma de productes i propostes de qualitat que ofereix al consumidor.
El nou licor d’avellana “Coselva” és una manera excel·lent d’aprofitar totes les propietats d’aquest fruit sec i es recomana servir fresc i amb una avellana dins del got perquè el sabor sigui més intens.
Pere Ferré, gerent de Coselva, explica que “fa temps que volíem comercialitzar un autèntic licor d’avellana i ara ho hem pogut fer realitat. El nostre objectiu és contribuir a conscienciar el consumidor de la importància de consumir productes de proximitat per evitar l’abandonament dels cultius, especialment en sectors com la fruita seca”.
Creada al 1900, en les últimes dècades, la cooperativa Coselva ha viscut un procés de refundació i millora basat en la innovació i la incorporació de nous productes. Actualment, té 2.022 socis i el volum de facturació se situa en uns 32 milions d’euros. El 45% de la seva producció es destina al mercat internacional, a on ha adquirit prestigi com a empresa especialitzada en l’elaboració industrial d’avellana i producció d’oli d’oliva verge extra.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h