Carregant web FCAC

Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats

El nou projecte i la nova marca es presenten al festival ViJazz de Vilafranca del Penedès

03/07/2019

Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys

La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio Wines al proper festival ViJazz de Vilafranca del Penedès que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juliol. La nova marca Domenio Wines by Cellers Domenys identificarà l’elaborador de tots els vins i caves embotellats que produeix la cooperativa Cellers Domenys. La posada en marxa del projecte Domenio Wines, en paraules del nou president de Cellers Domenys, Magí Baltà, “ve a representar la forta aposta que ha fet la cooperativa per la diversificació, amb la comercialització dels embotellats com a palanca de creixement”. La idea de Cellers Domenys és que la nova marca Domenio Wines s’associï a totes les seves referències actuals, i futures, dels vins i caves que comercialitza, sota una sola marca de productor”.

L’empresa creu fermament en aquest camí dels embotellats i per això s’ha traçat una estratègia per treballar i desenvolupar tant els mercats nacionals com els internacionals. Aquesta visió estratègica implica tot un seguit d’accions en les quals la cooperativa ja hi està treballant des de fa temps; el mateix Magí Baltà, president de Cellers Domenys, manifestava en aquest sentit que “el projecte Domenio Wines ens ha suposat molta feina: des de reforçar els nostres recursos humans amb professionals comercials nacionals i de l’exportació, renovar noms i etiquetes per als mercats internacionals o treure nous productes expressament pensats per a uns segments determinats”.

Totes aquestes novetats es podran veure i degustar a l’estand que Cellers Domenys té preparat per al proper festival ViJazz, on es presenta de manera oficial la nova marca Domenio Wines amb algunes creacions ja amb aquesta nova marca. Tot i que “Cellers Domenys considera absolutament necessari impulsar el nou projecte dels embotellats per créixer com empresa vitivinícola —segons puntualitzava Magí Baltà— la cooperativa continuarà treballant, i fent-ho compatible amb la seva principal activitat de transformació vitivinícola”. El procés que Cellers Domenys porta desenvolupant durant els últims anys en innovació i tecnologia han garantit que l’empresa elabori uns vins i caves de bona qualitat, la qual cosa ha permès convertir la cooperativa en un referent d’aquesta activitat dins l’àmbit català.
 

Sobre Cellers Domenys

Cooperació, participació, innovació, responsabilitat social… Des de 1917, aquests i molts d’altres són el conjunt de valors que mouen a Cellers Domenys a treballar per construir una entitat compromesa amb les persones i el territori.

Avui, Cellers Domenys és una de les cooperatives més grans i sòlides del territori, fruit de la unió de 7 cooperatives catalanes dels municipis de Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira. Un model de fusió i un saber fer que han convertit a Cellers Domenys en una de les cooperatives vitivinícoles referents del sud de Catalunya.

En total, suma més de 500 socis, gestiona unes 2.500 hectàrees i té el reconeixement de 4 denominacions d’origen vitivinícoles: Cava, Penedès, Conca de Barberà i Catalunya; a més de l’oleícola DO Siurana, a través de la cooperativa de segon grau Ceolpe. La seva àmplia producció inclou diverses marques de vins, caves i olis.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya