En uns dies, Celler Masroig donarà sortida a la verema 2019 i amb ella tornaran les activitats enoturístiques relacionades amb la campanya. Com cada any, el Celler ens ofereix poder viure de primera mà el millor moment de l’any per conèixer una mica més el celler i el món vinícola.
Aquesta activitat consisteix en viure en directe un dia de verema al Celler Masroig. Visitarem una de les finques on s’estigui veremant i coneixerem de primera mà la feina dels viticultors. Parlarem amb ells i aprendrem a recollir el raïm. Seguidament, veurem l’arribada del raïm al celler i farem una visita guiada per les seves instal·lacions. Com a novetat, aquest any la visita finalitzarà amb un esmorzar de pagès elaborat amb productes locals, juntament amb una degustació de diferents vins, most i oli. Una experiència única, divertida i enriquidora que ens endinsarà al món del vi. L’activitat s’ofereix de dilluns a dissabte durant el període de verema (setembre - octubre 2019), té places limitades i es requereix reserva prèvia.
El millor moment de l’any per endinsar-se entre els ceps i conèixer el seu fruit és l’època de verema. Celler Masroig proposa una passejada entre vinyes aprenent i degustant les diferents varietats de raïm amb les que treballem. Una activitat enriquidora on també hi poden participar els nens. Durant la visita coneixerem i degustarem les diferents varietats de raïm plantades a la DO Montsant, descobrirem els diferents tipus de sòl, com afecta el clima a les vinyes, etc., tot gaudint del paisatge de la comarca del Priorat. Seguidament, es realitzarà una visita guiada per les instal·lacions centenàries del Celler i finalitzarà amb una degustació de vins, most i oli. L’activitat s’ofereix els diumenges de setembre i octubre durant la campanya de verema.
Informació i reserves
visites@cellermasroig.com | Tel. 977 825 026 - 646 743 922
* Es requereix reserva prèvia.
* La realització de les activitats anirà en funció de la durada de la campanya de verema.
* Consultar preus per cada activitat.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h