En uns dies, Celler Masroig donarà sortida a la verema 2019 i amb ella tornaran les activitats enoturístiques relacionades amb la campanya. Com cada any, el Celler ens ofereix poder viure de primera mà el millor moment de l’any per conèixer una mica més el celler i el món vinícola.
Aquesta activitat consisteix en viure en directe un dia de verema al Celler Masroig. Visitarem una de les finques on s’estigui veremant i coneixerem de primera mà la feina dels viticultors. Parlarem amb ells i aprendrem a recollir el raïm. Seguidament, veurem l’arribada del raïm al celler i farem una visita guiada per les seves instal·lacions. Com a novetat, aquest any la visita finalitzarà amb un esmorzar de pagès elaborat amb productes locals, juntament amb una degustació de diferents vins, most i oli. Una experiència única, divertida i enriquidora que ens endinsarà al món del vi. L’activitat s’ofereix de dilluns a dissabte durant el període de verema (setembre - octubre 2019), té places limitades i es requereix reserva prèvia.
El millor moment de l’any per endinsar-se entre els ceps i conèixer el seu fruit és l’època de verema. Celler Masroig proposa una passejada entre vinyes aprenent i degustant les diferents varietats de raïm amb les que treballem. Una activitat enriquidora on també hi poden participar els nens. Durant la visita coneixerem i degustarem les diferents varietats de raïm plantades a la DO Montsant, descobrirem els diferents tipus de sòl, com afecta el clima a les vinyes, etc., tot gaudint del paisatge de la comarca del Priorat. Seguidament, es realitzarà una visita guiada per les instal·lacions centenàries del Celler i finalitzarà amb una degustació de vins, most i oli. L’activitat s’ofereix els diumenges de setembre i octubre durant la campanya de verema.
Informació i reserves
visites@cellermasroig.com | Tel. 977 825 026 - 646 743 922
* Es requereix reserva prèvia.
* La realització de les activitats anirà en funció de la durada de la campanya de verema.
* Consultar preus per cada activitat.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h