«La verema. Tothom sap què és la verema. Sempre és notícia. Surt als diaris, i a la tele en fan reportatges vistosos. És un temps d'alegria, d'expectativa davant la nova collita, tothom en parla. Com si els pagesos només trepitgessin la vinya llavors, mentre els periodistes ens observen i els turistes pengen fotos a Instagram.»
Doncs aquest any vosaltres també en podeu formar part!
Vinícola del Priorat us obre les portes i us convida a viure la verema en primera persona! El dia 28 de setembre vine a passar un matí pagès al cor del Priorat: anirem a les vinyes a tastar el raïm i us ensenyarem a recollir-lo. Tocarà treballar, suar i acotxar el llom! Però no us preocupeu, tindrem preparat un esmorzar entre vinyes per agafar forces a mig matí.
Després anirem cap al celler i farem una visita guiada per les instal·lacions, acabant amb un tast de most i de vi.
Finalment, gaudireu d'un dinar típic de la comarca maridat amb els nostres vins.
La verema és un temps d'alegria, i quin millor lloc per viure-la que al cor del Priorat!
Més informació
Dissabte 28 de setembre de 9 h a 14 h. Places limitades! Necessari fer reserva prèvia.
Preu activitat de verema 25 €. Verema + dinar 60 €. Nens fins a 16 anys 12 €.
Informació i reserves: enoturisme@vinicoladelpriorat.com // 678 98 77 96
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h