Sota el títol “El misteri de la biblioteca del vi” Celler Masroig ens torna a sorprendre amb un nou room escape, però aquest cop, virtual. Celler Masroig ja va realitzar un room escape fa tres anys en motiu del seu Centenari (1917-2017), el qual va ser un èxit, i ara n’ofereix un virtualment com una proposta d’entreteniment en aquesta època de desescalada. Una prèvia a quan el celler pugui obrir de nou les seves portes als visitants.
Aquests dies de confinament els cellers han hagut de deixar d’oferir visites i per aquest motiu han volgut trobar la manera de poder seguir en contacte amb els visitants a través de les xarxes socials i internet. Celler Masroig vol seguir cuidant al seu públic, no oblidar-los, i poder-los regalar una estona divertida i entretinguda. Aquest room escape virtual és una nova manera d’endinsar-nos a les seves instal·lacions, conèixer una mica més la seva història i els seus productes mentre passemuna bona estona. A través del link https://cellermasroig.com/activitats/ els participants podran començar a investigar el misteri dels antics dipòsits de vi subterranis de 1917.
Una iniciativa diferent, per entretenir al públic, on només es necessita un ordinador amb accés a Internet per a poder entrar al joc. Els participants, un cop hagin aconseguit resoldre l’enigma, hauran d’enviar les seves dades a visites@cellermasroig.com, tal i com s’indica en l’última escena. Per saber quin és el premi, caldrà que hi arribeu!.
Per més informació, cal contactar amb visites@cellermasroig.com o trucant al 646 743 922.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h