La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha estat guardonada per segon any consecutiu amb la Medalla d’Or als New York International Olive Oil Competition 2020, per la qualitat del seu oli Les Cabanes, elaborat mitjançant olives arbequines de collita primerenca.
En el concurs d’enguany, celebrat telemàticament la setmana del 9 a l’11 de maig de 2020, es van rebre un total de 900 mostres d’Oli d’Oliva Verge Extra de 26 països d’arreu del món, d’entre les quals, l’oli de Les Cabanes se’n va endur una de les medalles d’or. Cal recordar que aquest certamen és un dels més prestigiosos del món de l’oli i que la seva llista anual de guardonats és la guia autoritzada dels millors olis del món i dels productors dedicats que els fabriquen.
En aquesta vuitena edició del concurs, el jurat ha estat format per 17 jutges de 9 països diferents que han dictaminat els guanyadors en les categories monovarietals i mixtes, a més de la distinció entre orgànics i no-orgànics.
L'esforç constant de tots els que formem la gran família de la Cooperativa de Juncosa per realçar la seva producció d’oli d’oliva verge extra, ha comptat al llarg dels anys i fins a l’actualitat amb reconeixements d’alguns dels concursos internacionals més reconeguts dins el sector. Un nou reconeixement que se suma als obtinguts anteriorment a París, Xina, Japó, Los Angeles, Londres i a la mateixa Nova York.
Uns guardons que suposen uns reconeixements que reivindiquen l’orientació de la nostra Cooperativa cap a la qualitat i la innovació, que formen part de la base de treball dels nostres socis i treballadors.
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h