La marca “Oleum Priorat” ha guanyat tres medalles en la VIII edició del prestigiós concurs internacional d’oli d’oliva verge extra Olive Japan, a Tokyo. Agrícola de Cabacés i Celler Masroig són els elaboradors i embotelladors d’aquesta gamma d’olis de qualitat de la comarca del Priorat i acollits a la Denominació d’Origen Siurana.
La medalla d’or ha estat per a “Oleum Priorat Elixir”, mentre que “Oleum Priorat” i “Oleum Priorat Orgànic” han estat reconeguts amb medalles d’argent en un dels certàmens amb més prestigi del món. El jurat del concurs internacional Olive Japan està format per representants dels principals països productors d’oli sota l’organització de l’Associació Sommelier d’Oli d’Oliva del Japó.
Aquests guardons representen un pas important per a la visibilitat de l’oli verge extra d’alta qualitat elaborat per molins d’oli del Priorat en un dels mercats més importants de l’oli d’oliva a nivell mundial.
La marca “Oleum Priorat” va sorgir l’any 2002 quan diversos productors vinculats a cooperatives oleícoles van apostar per crear una marca d'oli d’oliva verge extra d'alta qualitat. Aquesta gamma d’olis es produeix classificant artesanalment els millor fruits, que es tracten acuradament durant tot el procés per mantenir les seves característiques sensorials i nutrients.
“Oleum Priorat” té una producció anual de 35.000 litres d’oli d’oliva verge extra, la majoria dels quals es comercialitzen en mercats internacionals.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h