Carregant web FCAC

VIII edició Olive Japan, International Extra Virgin Olive Oil Competition

Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó

Agrícola de Cabacés i Celler Masroig són els elaboradors d’aquesta gamma d’olis d’alta qualitat

29/06/2020

El país asiàtic és un dels principals mercats mundials d’oli d’oliva

La marca “Oleum Priorat” ha guanyat tres medalles en la VIII edició del prestigiós concurs internacional d’oli d’oliva verge extra Olive Japan, a Tokyo. Agrícola de Cabacés i Celler Masroig són els elaboradors i embotelladors d’aquesta gamma d’olis de qualitat de la comarca del Priorat i acollits a la Denominació d’Origen Siurana.

La medalla d’or ha estat per a  “Oleum Priorat Elixir”, mentre que “Oleum Priorat” i “Oleum Priorat Orgànic” han estat reconeguts amb medalles d’argent en un dels certàmens amb més prestigi del món. El jurat del concurs internacional Olive Japan està format per representants dels principals països productors d’oli sota l’organització de l’Associació Sommelier d’Oli d’Oliva del Japó.

Aquests guardons representen un pas important per a la visibilitat de l’oli verge extra d’alta qualitat elaborat per molins d’oli del Priorat en un dels mercats més importants de l’oli d’oliva a nivell mundial.

La marca “Oleum Priorat” va sorgir l’any 2002 quan diversos productors vinculats a cooperatives oleícoles van apostar per crear una marca d'oli d’oliva verge extra d'alta qualitat. Aquesta gamma d’olis es produeix classificant artesanalment els millor fruits, que es tracten acuradament durant tot el procés per mantenir les seves característiques sensorials i nutrients.

“Oleum Priorat” té una producció anual de 35.000 litres d’oli d’oliva verge extra, la majoria dels quals es comercialitzen en mercats internacionals.

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya