La marca “Oleum Priorat” ha guanyat tres medalles en la VIII edició del prestigiós concurs internacional d’oli d’oliva verge extra Olive Japan, a Tokyo. Agrícola de Cabacés i Celler Masroig són els elaboradors i embotelladors d’aquesta gamma d’olis de qualitat de la comarca del Priorat i acollits a la Denominació d’Origen Siurana.
La medalla d’or ha estat per a “Oleum Priorat Elixir”, mentre que “Oleum Priorat” i “Oleum Priorat Orgànic” han estat reconeguts amb medalles d’argent en un dels certàmens amb més prestigi del món. El jurat del concurs internacional Olive Japan està format per representants dels principals països productors d’oli sota l’organització de l’Associació Sommelier d’Oli d’Oliva del Japó.
Aquests guardons representen un pas important per a la visibilitat de l’oli verge extra d’alta qualitat elaborat per molins d’oli del Priorat en un dels mercats més importants de l’oli d’oliva a nivell mundial.
La marca “Oleum Priorat” va sorgir l’any 2002 quan diversos productors vinculats a cooperatives oleícoles van apostar per crear una marca d'oli d’oliva verge extra d'alta qualitat. Aquesta gamma d’olis es produeix classificant artesanalment els millor fruits, que es tracten acuradament durant tot el procés per mantenir les seves característiques sensorials i nutrients.
“Oleum Priorat” té una producció anual de 35.000 litres d’oli d’oliva verge extra, la majoria dels quals es comercialitzen en mercats internacionals.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h