Carregant web FCAC

Cellers Domenys aposta per la DO Penedès amb la gamma de vins Nat 1917 de DOMENIO WINES

Cellers Domenys actualitza el catàleg de vins i caves de DOMENIO WINES amb els Nat 1917, una interpretació millorada dels antics Gorg del Glaç i que incorpora un nou vi elaborat exclusivament amb la varietat xarel·lo

05/08/2020
Gamma de vins
Gamma de vins "Nat 1917" de Cellers Domenys
Vi
Vi "Nat 1917" de Cellers Domenys

El 54è Concurs Tastavins de la DO Penedès ha reconegut el Nat 1917 Chardonnay-Muscat d’Alexandria amb una Medalla de Bronze a la categoria de vins Blancs Joves 2020

Cellers Domenys materialitza la seva aposta per la innovació, la diversificació, actualització i millora de productes amb Denominació d’Origen de DOMENIO WINES de la mà dels Nat 1917, una nova versió dels vins DO Penedès que esdevé una interpretació millorada dels antics vins de Cellers Domenys Gorg del Glaç. Aquesta renovació de producte evidencia el compromís i suport de l’entitat per la qualitat dels vins elaborats al Baix Penedès, l’àrea vinícola que acull la seu de la cooperativa a Sant Jaume dels Domenys.

Alhora, la posada en marxa de DOMENIO WINES by Cellers Domenys, la marca que identifica l’elaborador de tots els vins i caves de Cellers Domenys, ha exigit una revisió, actualització i millora dels productes per treballar, desenvolupar i introduir-se als mercats nacionals i internacionals amb l’objectiu d’ampliar les fronteres i posicionar-se com un referent del món del vi i cava.

La família dels Nat 1917 es compon de 3 vins que neixen sota la influència del clima mediterrani i compten amb infinites possibilitats de maridar amb la gastronomia del territori. Així, els Nat 1917 acullen vins blancs elaborats amb les varietats chardonnay juntament amb muscat i negres fruit de la varietat cabernet sauvignon.

Altres notícies
09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

11.03.2024

Un segell de qualitat per identificar els calçots de la Cooperativa Agrícola del Prat

11/03/2024

La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya