Cellers Domenys materialitza la seva aposta per la innovació, la diversificació, actualització i millora de productes amb Denominació d’Origen de DOMENIO WINES de la mà dels Nat 1917, una nova versió dels vins DO Penedès que esdevé una interpretació millorada dels antics vins de Cellers Domenys Gorg del Glaç. Aquesta renovació de producte evidencia el compromís i suport de l’entitat per la qualitat dels vins elaborats al Baix Penedès, l’àrea vinícola que acull la seu de la cooperativa a Sant Jaume dels Domenys.
Alhora, la posada en marxa de DOMENIO WINES by Cellers Domenys, la marca que identifica l’elaborador de tots els vins i caves de Cellers Domenys, ha exigit una revisió, actualització i millora dels productes per treballar, desenvolupar i introduir-se als mercats nacionals i internacionals amb l’objectiu d’ampliar les fronteres i posicionar-se com un referent del món del vi i cava.
La família dels Nat 1917 es compon de 3 vins que neixen sota la influència del clima mediterrani i compten amb infinites possibilitats de maridar amb la gastronomia del territori. Així, els Nat 1917 acullen vins blancs elaborats amb les varietats chardonnay juntament amb muscat i negres fruit de la varietat cabernet sauvignon.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h