Carregant web FCAC

Viu el Sant Valentí més dolç amb Celler el Masroig

Celler el Masroig organitza dues jornades de maridatge amb la xocolata d’Oriol Balaguer i els seus vins per als més enamorats, el dijous 12 de febrer al Museu del Vermut de Reus i el dissabte 14 de febrer al mateix Celler

29/01/2015
Celler el Masroig
Celler el Masroig © Celler el Masroig

El vins del Celler el Masroig i la xocolata d’Oriol Balaguer es trobaran per maridar-se i celebrar el dia dels enamorats. El dijous 12 de febrer, el Museu del Vermut de Reus acollirà l’esdeveniment que seguirà amb un sopar al mateix establiment. El cap de setmana, es podrà gaudir de l’experiència al Celler el Masroig, amb un maridatge organitzat el dissabte 14 de febrer al matí i amb una visita prèvia a les seves instal·lacions.

L’activitat consistirà en el tast combinat de diferents bombons de xocolata amb vins del Celler, amb la finalitat de fer una descoberta gastronòmica i gaudir de noves experiències sensorials. El dijous 12 de febrer, el maridatge es presentarà seguit d’un sopar al Museu del Vermut. Aquesta activitat té un cost de 30 euros i començarà a les 20h a Reus.

Pel que fa el dissabte 14 de febrer, l’activitat consistirà en una visita guiada per les instal·lacions gairebé centenàries del Celler i es tancarà amb el maridatge de vins i xocolates d’Oriol Balaguer. En aquest cas, el cost és de 12 euros per persona i començarà a les 11:00 hores.

El Museu del Vermut, un restaurant - vermuteria únic ubicat en un edifici modernista de Reus, acollirà la primera jornada gastronòmica de Sant Valentí. L’establiment acompanyarà el maridatge amb un excel·lent àpat basat en cuina d’autor, mediterrània i de proximitat.

Oriol Balaguer és un dels pastissers catalans més reconeguts arreu del món pel seu producte creatiu i d’alta qualitat. És per això que Celler el Masroig organitza les activitats amb bombons de xocolata de Balaguer, seleccionats expressament pel maridatge, per assegurar una experiència explosiva amb el maridatge dels dos productes, ambdós reconeguts arreu i de bona qualitat.

 

Més informació

Èlia Campreciós | visites@cellermasroig.com | Tel. 977 825 026 / 646 743 922

Cal reserva prèvia a ambdós esdeveniments. Les places limitades d’ambdós esdeveniments segons l’ordre de reserva. Els maridatges són independents l’un de l’altre.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya