Comunicats de premsa

Viu el Sant Valentí més dolç amb Celler el Masroig

29/01/2015

Celler el Masroig organitza dues jornades de maridatge amb la xocolata d’Oriol Balaguer i els seus vins per als més enamorats, el dijous 12 de febrer al Museu del Vermut de Reus i el dissabte 14 de febrer al mateix Celler

El vins del Celler el Masroig i la xocolata d’Oriol Balaguer es trobaran per maridar-se i celebrar el dia dels enamorats. El dijous 12 de febrer, el Museu del Vermut de Reus acollirà l’esdeveniment que seguirà amb un sopar al mateix establiment. El cap de setmana, es podrà gaudir de l’experiència al Celler el Masroig, amb un maridatge organitzat el dissabte 14 de febrer al matí i amb una visita prèvia a les seves instal·lacions.

L’activitat consistirà en el tast combinat de diferents bombons de xocolata amb vins del Celler, amb la finalitat de fer una descoberta gastronòmica i gaudir de noves experiències sensorials. El dijous 12 de febrer, el maridatge es presentarà seguit d’un sopar al Museu del Vermut. Aquesta activitat té un cost de 30 euros i començarà a les 20h a Reus.

Pel que fa el dissabte 14 de febrer, l’activitat consistirà en una visita guiada per les instal·lacions gairebé centenàries del Celler i es tancarà amb el maridatge de vins i xocolates d’Oriol Balaguer. En aquest cas, el cost és de 12 euros per persona i començarà a les 11:00 hores.

El Museu del Vermut, un restaurant - vermuteria únic ubicat en un edifici modernista de Reus, acollirà la primera jornada gastronòmica de Sant Valentí. L’establiment acompanyarà el maridatge amb un excel·lent àpat basat en cuina d’autor, mediterrània i de proximitat.

Oriol Balaguer és un dels pastissers catalans més reconeguts arreu del món pel seu producte creatiu i d’alta qualitat. És per això que Celler el Masroig organitza les activitats amb bombons de xocolata de Balaguer, seleccionats expressament pel maridatge, per assegurar una experiència explosiva amb el maridatge dels dos productes, ambdós reconeguts arreu i de bona qualitat.

 

Més informació

Èlia Campreciós | visites@cellermasroig.com | Tel. 977 825 026 / 646 743 922

Cal reserva prèvia a ambdós esdeveniments. Les places limitades d’ambdós esdeveniments segons l’ordre de reserva. Els maridatges són independents l’un de l’altre.

Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Unitat del sector agrari per modificar la proposició de llei de protecció d’oliveres monumentals
Unitat del sector agrari per modificar la proposició de llei de protecció d’oliveres monumentals 19/09/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Unió de Pagesos de Catalunya i l’Associació de Cooperatives de l'Oli del Baix Ebre i Montsià han presentat, aquesta setmana, una bateria...
Matí de verema al cor del Priorat
Matí de verema al cor del Priorat 17/09/2019 «La verema. Tothom sap què és la verema. Sempre és notícia. Surt als diaris, i a la tele en fan reportatges vistosos. És un temps d'alegria, d'expectativa davant la nova collita, tothom...
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic
artMuria obté un dels majors reconeixements d’excel·lència en el món gastronòmic 16/09/2019 La varietat de mel de Taronger amb Safrà d’artMuria, produïda per mètodes artesanals al municipi tarragoní del Perelló, ha destacat de forma excepcional obtenint les preuades 3 estrelles, en...
La Cooperativa Agrícola de la  Palma d’Ebre celebra el Centenari
La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra el Centenari 12/09/2019 La consellera d’Agricultura presidirà l’acte commemoratiu     La Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre celebra, el pròxim dissabte 14 de setembre, el Centenari de la seva...
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig
Torna l’activitat “Viu la verema” al Celler Masroig 30/08/2019 En uns dies, Celler Masroig donarà sortida a la verema 2019 i amb ella tornaran les activitats enoturístiques relacionades amb la campanya. Com cada any, el Celler ens ofereix poder viure de...
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu
Cevipe es consolida com el primer proveïdor de vi a doll a la zona cava i Catalunya constituint-se en grup cooperatiu 26/07/2019 Després de gairebé 35 anys de la seva constitució com a cooperativa de segon grau, CEVIPE, Centre Vinícola del Penedès fa un pas més constituint-se en Grup Cooperatiu. Aquesta evolució sorgeix...
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació
Cellers Domenys i Celler Masroig signen un ambiciós acord de cooperació 25/07/2019 La cooperació entre els dos cellers pretén arribar a diferents àmbits de gestió de les respectives organitzacions Celler Masroig i Cellers Domenys, ambdues empreses del sector vitivinícola...
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha  a la fruita seca per evitar l’abandonament
FCAC reclama l’ajut estatal de 120,75€/ha a la fruita seca per evitar l’abandonament 22/07/2019 El 70% de la fruita seca es conrea en secà i a zones marginals, on el risc d’abandonament és alt i comportaria la desertització La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)...
La FCAC, crítica amb la proposta  de Llei d’oliveres monumentals
La FCAC, crítica amb la proposta de Llei d’oliveres monumentals 18/07/2019 La superfície forestal de Catalunya ha augmentat del 35% al 70% en mig segle, i l’olivera tradicional de secà és un dels conreus en perill de desaparició La Federació de Cooperatives...
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar  un miler d’hectàrees d’olivera i ametller
La FCAC confirma que l’incendi va arrasar un miler d’hectàrees d’olivera i ametller 09/07/2019 El sector reclama mesures de suport per fer front als costos de replantació i a danys pluriennals en conreus ubicats a zones amb alt risc d’abandonament de l’activitat La Federació de...
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats
Cellers Domenys presenta la marca Domenio Wines, el seu projecte d’embotellats 03/07/2019 Domenio Wines és fruit de l’aposta per la diversificació que fa la cooperativa Cellers Domenys La cooperativa Cellers Domenys presenta el seu projecte d’embotellats sota la marca Domenio...
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives
La FCAC reclama mesures de suport per a les explotacions afectades i les seves cooperatives 28/06/2019 Davant de l’incendi que està afectant a les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) volem, en primer lloc, mostrar...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x