Carregant web FCAC

Medalla de plata per al Solà Fred 2013, de Celler el Masroig, al concurs japonès Sakura 2015

The Japan Women’s Wine Awards Sakura 2015 reconeix el Solà Fred 2013 del Celler el Masroig com un mereixedor de la plata d’aquest concurs internacional femení

04/03/2015

El concurs femení japonès Sakura 2015 premia el Solà Fred 2013 del Celler el Masroig en aquesta segona edició dels premis asiàtics. The Japan Women’s Wine Awards, Sakura 2015, atorga una medalla de plata a aquest vi negre de varietat carinyena (samsó).

Aquest concurs internacional compta amb el primer jurat format íntegrament per dones reconegudes del Japó, professionals del sector del vi. El jurat, presidit per Yumi Tanabe, està compost per 340 integrants que han valorat gairebé 3000 vins procedents de 29 països diferents i, d’entre aquests, 300 són espanyols.

Solà Fred 2013, guanyador de la medalla de plata d’aquesta edició, és un vi negre jove 100% carinyena d’un color intens i molt aromàtic, equilibrat i amb gust de fruites madures. En boca és fresc, amb volum i un post-gust llarg.

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya