Carregant web FCAC

Dilluns 9 de març, a les 20 h, a Golmés (Lleida)

Lliurament dels premis del I Concurs de Panís de Catalunya

Iniciativa de la Cooperativa Agrària de Miralcamp inspirada en els premis de la National Corn Growers Association dels Estats Units

06/03/2015

La Cooperativa Agrària de Miralcamp lliurarà, dilluns 9 de març, els premis de la primera edició del Concurs de Producció de Panís. Es tracta d’una competició única a Catalunya, inspirada en els premis de la National Corn Growers Association dels Estats Units.

En total, s’han presentat al certamen 76 productors, que han entrat a concurs en dues categories, depenent de si les parcel·les tenen una dimensió superior o inferior a 2 hectàrees.

L’objectiu de la cooperativa és augmentar la producció, millorar la rendibilitat i contribuir a donar sortida als purins –que són un bon adobant del panís- arran del tancament de la planta de cogeneració de Miralcamp.

El lliurament de premis es farà al Restaurant Resquitx de Golmés (Lleida) a partir de les 20 h, en un acte que comptarà amb una xerrada sobre la volatilitat dels mercats agraris a càrrec de José M. Sumpsi, que havia estat subdirector general de la FAO entre 2007 i 2011.

 

Més informació

DIA: Dilluns 9 de març
HORA: 20 h
LLOC: Restaurant Resquitx (Carretera Nacional II, Km. 486 – Golmés)

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya