La Cooperativa Agrària de Miralcamp lliurarà, dilluns 9 de març, els premis de la primera edició del Concurs de Producció de Panís. Es tracta d’una competició única a Catalunya, inspirada en els premis de la National Corn Growers Association dels Estats Units.
En total, s’han presentat al certamen 76 productors, que han entrat a concurs en dues categories, depenent de si les parcel·les tenen una dimensió superior o inferior a 2 hectàrees.
L’objectiu de la cooperativa és augmentar la producció, millorar la rendibilitat i contribuir a donar sortida als purins –que són un bon adobant del panís- arran del tancament de la planta de cogeneració de Miralcamp.
El lliurament de premis es farà al Restaurant Resquitx de Golmés (Lleida) a partir de les 20 h, en un acte que comptarà amb una xerrada sobre la volatilitat dels mercats agraris a càrrec de José M. Sumpsi, que havia estat subdirector general de la FAO entre 2007 i 2011.
Més informació
DIA: Dilluns 9 de març
HORA: 20 h
LLOC: Restaurant Resquitx (Carretera Nacional II, Km. 486 – Golmés)
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h