Comunicats de premsa

El vi de tots, per Setmana Santa al Celler el Masroig

09/03/2015

Des dels més petits fins als més grans, Celler el Masroig organitza diferents activitats per tal de fer arribar l’experiència enoturística a tots els públics durant un dels períodes més actius de l’any

En família o en parella, amb els amics o tot sol, Celler el Masroig ofereix varis models d’experiències enoturístiques durant el període de Setmana Santa. Començant per una experiència familiar; gaudint del vi i la naturalesa; o adelitant-se amb un maridatge diferent; tot això durant l’època de calçotades, organitzades amb el Restaurant – Braseria Mas Trucafort.
 
El Celler ofereix un calendari molt complert durant la Setmana Santa, especialment el cap de setmana del 3, 4 i 5 d’abril. A més de comptar amb la visita habitual i la degustació de vins del Celler, s’organitzen diverses i divertides experiències enoturístiques.
 
En primer lloc i per tal d’acostar el món del vi als més petits, els dies 3 i 4 d’abril, el Celler el Masroig organitza el Celler Infantil, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.
 
D’altra banda, Brogit Guiatges ofereix una passejada per la ruta “L’art de la pedra en sec a Masroig” amb una degustació de vins del Celler el Masroig per tancar l’activitat. La caminada, de baixa dificultat, serà el dissabte 4 d’abril i començarà a les 9:30h.
 
A més, i per donar per finalitzat el calendari d’activitats de Setmana Santa, el Celler el Masroig organitza un maridatge de vins i productes gourmet, després de visitar les instal·lacions gairebé centenàries d’aquest Celler. L’activitat començarà a les 11h del diumenge 5 d’abril. Amb la col·laboració de Taqui Distribucions.
 
Aquestes tres activitats, estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les que treballa habitualment el Celler, tant al torn del matí (11h) com al torn de tarda (16:30h). A més, també s’ofereix el Wine&Calçotada Tour, una calçotada a al Restaurant - Braseria Mas Trucafort, a Falset, després de la visita guiada i la degustació al Celler el Masroig.
 

Més informació

Èlia Campreciós 
visites@cellermasroig.com
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 | 646 743 922
 
* Es recomana reservar prèviament
* Per consultar els preus, contactar amb el Celler el Masroig
* Període de Setmana Santa del 27 de març al 5 d’abril
 
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC busca el compromís de Turquia  per a recuperar els preus en l’avellana
La FCAC busca el compromís de Turquia per a recuperar els preus en l’avellana 17/10/2019 Catalunya produeix el 95% de l’avellana de l’Estat espanyol La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa demà, divendres 17 d’octubre, en la reunió anual entre la...
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa
Surt al mercat el Puresa Macabeu 2016, el nou monovarietal del Celler Cooperatiu Gandesa 16/10/2019 El Puresa Macabeu esdevé el sisè vi de la gamma Puresa i se suma als monovarietals de Garnatxa blanca, Carinyena i Morenillo, i el Dolç blanc brisat i el Dolç negre Novetats al Celler...
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari
Cellers Domenys distingit com a Millor Celler 2019 en la 7a edició dels Premis Vinari 15/10/2019 Cellers Domenys ha estat el celler que ha obtingut el major nombre de guardons amb 2 plates i 2 bronzes de categoria i 1 plata de la DO Catalunya Cellers Domenys triomfa en la 7a edició dels...
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes
Manifest d'entitats sobre la sentència del judici als líders independentistes 14/10/2019 Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem al judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a: Oriol Junqueras per...
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya
La Cooperativa d'Ivars acollirà l'obra d'Art Rural més gran de Catalunya 11/10/2019 Trenta-vuit metres d’alt i dotze d’ample. 1.358 metres quadrats. Aquests són les dimensions de les tres sitges de la fàbrica de pinsos de Torregrossa que, a finals d’octubre, es convertiran...
Com sona el Celler de Barberà?
Com sona el Celler de Barberà? 10/10/2019 La Cooperativa Agrícola de Barberà organitza, el pròxim divendres 11 d’octubre, la sessió “Com sona el Celler de Barberà?” en el marc de les accions commemoratives del seu 125è...
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva
JARC i FCAC se sumen a la manifestació a Madrid en defensa del sector de l’oli d’oliva 08/10/2019 JARC lamenta que l’especulació de part de la indústria i envasadors mantinguin una tendència a la baixa del preu FCAC reclama mesures d’autoregulació del mercat obligatòries per a tot el...
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró
La Fageda aposta per dispensadors de iogurt a granel i envasos de cartró 04/10/2019 La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella: el iogurt. Nous envasos, nous gustos, noves textures de iogurt arriben properament al mercat. A partir del proper mes de novembre estarà a...
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA
La FCAC alerta que oli d’oliva i vi seran els més perjudicats pel 25% addicional en els aranzels als EUA 03/10/2019 Espanya és el principal exportador d’oli d’oliva (428 M€) i el cinquè de vi (300 M€) als Estats Units Les cooperatives denuncien que el sector agroalimentari torna a ser moneda de canvi...
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible
Cooperativa d’Ivars aposta per un sector boví amb activitat professional i sostenible 03/10/2019 La XVIII Jornada de Boví de Carn organitzada per Cooperativa d’Ivars ha reunit avui uns 120 productors i tècnics del sector. Antoni Pané, director general de la cooperativa, ha obert l’acte...
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019
Les mels ecològiques de Muria BIO, unes de les més premiades a nivell mundial, presents a BioCultura València 2019 02/10/2019 Mel Muria ha participat amb totes les seves gammes de producte Muria BIO a la 8a edició de BioCultura, la fira bienal de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat...
La FCAC, contra el malbaratament alimentari
La FCAC, contra el malbaratament alimentari 25/09/2019 En el darrer any, es van aportar unes 14.500 tones de fruita i una part es va destinar a sucs per al conjunt dels Bancs d’Aliments de l’Estat La Federació de Cooperatives Agràries de...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x