Comunicats de premsa

El vi de tots, per Setmana Santa al Celler el Masroig

09/03/2015

Des dels més petits fins als més grans, Celler el Masroig organitza diferents activitats per tal de fer arribar l’experiència enoturística a tots els públics durant un dels períodes més actius de l’any

En família o en parella, amb els amics o tot sol, Celler el Masroig ofereix varis models d’experiències enoturístiques durant el període de Setmana Santa. Començant per una experiència familiar; gaudint del vi i la naturalesa; o adelitant-se amb un maridatge diferent; tot això durant l’època de calçotades, organitzades amb el Restaurant – Braseria Mas Trucafort.
 
El Celler ofereix un calendari molt complert durant la Setmana Santa, especialment el cap de setmana del 3, 4 i 5 d’abril. A més de comptar amb la visita habitual i la degustació de vins del Celler, s’organitzen diverses i divertides experiències enoturístiques.
 
En primer lloc i per tal d’acostar el món del vi als més petits, els dies 3 i 4 d’abril, el Celler el Masroig organitza el Celler Infantil, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.
 
D’altra banda, Brogit Guiatges ofereix una passejada per la ruta “L’art de la pedra en sec a Masroig” amb una degustació de vins del Celler el Masroig per tancar l’activitat. La caminada, de baixa dificultat, serà el dissabte 4 d’abril i començarà a les 9:30h.
 
A més, i per donar per finalitzat el calendari d’activitats de Setmana Santa, el Celler el Masroig organitza un maridatge de vins i productes gourmet, després de visitar les instal·lacions gairebé centenàries d’aquest Celler. L’activitat començarà a les 11h del diumenge 5 d’abril. Amb la col·laboració de Taqui Distribucions.
 
Aquestes tres activitats, estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les que treballa habitualment el Celler, tant al torn del matí (11h) com al torn de tarda (16:30h). A més, també s’ofereix el Wine&Calçotada Tour, una calçotada a al Restaurant - Braseria Mas Trucafort, a Falset, després de la visita guiada i la degustació al Celler el Masroig.
 

Més informació

Èlia Campreciós 
visites@cellermasroig.com
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 | 646 743 922
 
* Es recomana reservar prèviament
* Per consultar els preus, contactar amb el Celler el Masroig
* Període de Setmana Santa del 27 de març al 5 d’abril
 
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

La FCAC s’ofereix a coordinar la col·laboració de les cooperatives agràries en la desinfecció d’espais públics
La FCAC s’ofereix a coordinar la col·laboració de les cooperatives agràries en la desinfecció d’espais públics 26/03/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’ha ofert a coordinar la col·laboració del sector en la desinfecció de carrers i espais públics arran de l’afectació de...
La FCAC alerta de la ruïna del sector de planta viva en paralitzar-se l’activitat
La FCAC alerta de la ruïna del sector de planta viva en paralitzar-se l’activitat 24/03/2020 Les cooperatives de flor i planta catalanes comercialitzen més de 15 milions de plantes de més de 880 varietats diferents i la cooperativa CORMA és la primera firma espanyola del sector Es...
Les cooperatives agràries demanen mesures urgents per mantenir la producció i el proveïment d'aliments a la població
Les cooperatives agràries demanen mesures urgents per mantenir la producció i el proveïment d'aliments a la població 19/03/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha tramès, avui, una comunicació urgent a la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, els subdelegats del Govern i la...
Les cooperatives agràries treballen per garantir la provisió d’aliments
Les cooperatives agràries treballen per garantir la provisió d’aliments 17/03/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) confirma que el sector està treballant per garantir la provisió d’aliments a la població. Tant els centres de producció de les...
FCAC reclama a la consellera d’Agricultura  una aposta per les OPFH cooperatives
FCAC reclama a la consellera d’Agricultura una aposta per les OPFH cooperatives 13/03/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) participa avui, 13 de març, a la Taula Sectorial Agrària de la Fruita Dolça per defensar mesures que permetin fer front, de forma...
UP, FCAC i ACOBEM reclamen un pressupost mínim i tenir veu en la Llei de protecció d’oliveres monumentals
UP, FCAC i ACOBEM reclamen un pressupost mínim i tenir veu en la Llei de protecció d’oliveres monumentals 11/03/2020 Unió de Pagesos, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i l’Associació de Cooperatives de l'Oli del Baix Ebre i Montsià demanen un pas més als diputats i diputades del...
Cellers Domenys celebra la Festa del Vi jove i l’Oli novell amb la participació de més d’un miler de persones
Cellers Domenys celebra la Festa del Vi jove i l’Oli novell amb la participació de més d’un miler de persones 03/03/2020 Entre les novetats d’aquesta edició, Cellers Domenys va presentar tota la gamma de vins i caves Domenio Wines Més d’un miler de persones van participar en la Festa del Vi jove i l’Oli...
Ownat Wetline, alimentació humida per a mascotes, 100% natural
Ownat Wetline, alimentació humida per a mascotes, 100% natural 02/03/2020 Després de l'excel·lent acollida per part de propietaris de gossos i gats així com per part dels professionals del  sector de la nova marca OWNAT d'Alimentació Natural Seca, ara,...
Els consumidors premien Els Músics com a
Els consumidors premien Els Músics com a "Sabor del Año Top Innovación 2020" 27/02/2020 Més de 490 productors del camp català del món de la llet, la fruita seca i la mel estan implicats en la seva elaboració Els productes participants són testats per consumidors en un tast a...
Tot a punt per a la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys
Tot a punt per a la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys 27/02/2020 Entre les novetats d’aquesta edició, hi ha la presentació i tast dels vins i caves Domenio Wines de Cellers Domenys Cellers Domenys, una de les cooperatives més grans i sòlides del territori...
La FCAC reivindica, a la consellera d’Agricultura, solucions als danys  dels flamencs en arròs
La FCAC reivindica, a la consellera d’Agricultura, solucions als danys dels flamencs en arròs 25/02/2020 El sector de l’arròs vol conviure amb la fauna salvatge però exigeix una gestió sostenible La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’ha reunit, avui a migdia, amb la...
Els productors traslladen a l'ACA el seu rebuig pel cànon de l'aigua per a usos ramaders
Els productors traslladen a l'ACA el seu rebuig pel cànon de l'aigua per a usos ramaders 24/02/2020 El front comú, format per les entitats Unió de Pagesos (UP), Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), PORCAT, ANPROGAPOR, FAC,...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x