Comunicats de premsa

El vi de tots, per Setmana Santa al Celler el Masroig

09/03/2015

Des dels més petits fins als més grans, Celler el Masroig organitza diferents activitats per tal de fer arribar l’experiència enoturística a tots els públics durant un dels períodes més actius de l’any

En família o en parella, amb els amics o tot sol, Celler el Masroig ofereix varis models d’experiències enoturístiques durant el període de Setmana Santa. Començant per una experiència familiar; gaudint del vi i la naturalesa; o adelitant-se amb un maridatge diferent; tot això durant l’època de calçotades, organitzades amb el Restaurant – Braseria Mas Trucafort.
 
El Celler ofereix un calendari molt complert durant la Setmana Santa, especialment el cap de setmana del 3, 4 i 5 d’abril. A més de comptar amb la visita habitual i la degustació de vins del Celler, s’organitzen diverses i divertides experiències enoturístiques.
 
En primer lloc i per tal d’acostar el món del vi als més petits, els dies 3 i 4 d’abril, el Celler el Masroig organitza el Celler Infantil, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.
 
D’altra banda, Brogit Guiatges ofereix una passejada per la ruta “L’art de la pedra en sec a Masroig” amb una degustació de vins del Celler el Masroig per tancar l’activitat. La caminada, de baixa dificultat, serà el dissabte 4 d’abril i començarà a les 9:30h.
 
A més, i per donar per finalitzat el calendari d’activitats de Setmana Santa, el Celler el Masroig organitza un maridatge de vins i productes gourmet, després de visitar les instal·lacions gairebé centenàries d’aquest Celler. L’activitat començarà a les 11h del diumenge 5 d’abril. Amb la col·laboració de Taqui Distribucions.
 
Aquestes tres activitats, estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les que treballa habitualment el Celler, tant al torn del matí (11h) com al torn de tarda (16:30h). A més, també s’ofereix el Wine&Calçotada Tour, una calçotada a al Restaurant - Braseria Mas Trucafort, a Falset, després de la visita guiada i la degustació al Celler el Masroig.
 

Més informació

Èlia Campreciós 
visites@cellermasroig.com
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 | 646 743 922
 
* Es recomana reservar prèviament
* Per consultar els preus, contactar amb el Celler el Masroig
* Període de Setmana Santa del 27 de març al 5 d’abril
 
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Cevipe Grup Cooperatiu continua creixent
Cevipe Grup Cooperatiu continua creixent 06/08/2020 La unitat de producció vitivinícola més gran de Catalunya i de la DO Cava, CEVIPE Grup Cooperatiu continua creixent. Amb la incorporació de dues noves cooperatives amplia fins a quinze el nombre...
Cellers Domenys aposta per la DO Penedès amb la gamma de vins Nat 1917 de DOMENIO WINES
Cellers Domenys aposta per la DO Penedès amb la gamma de vins Nat 1917 de DOMENIO WINES 05/08/2020 El 54è Concurs Tastavins de la DO Penedès ha reconegut el Nat 1917 Chardonnay-Muscat d’Alexandria amb una Medalla de Bronze a la categoria de vins Blancs Joves 2020 Cellers Domenys...
La FCAC aposta per la digitalització de les cooperatives agràries
La FCAC aposta per la digitalització de les cooperatives agràries 29/07/2020 Per primera vegada, les cooperatives elegeixen telemàticament dos candidats a consell rector que es ratificaran a l’Assemblea General La Federació assessora la Cooperativa del Camp...
Unes 30 cooperatives agràries amb patrimoni catalogat podran accedir a ajuts per a la seva conservació
Unes 30 cooperatives agràries amb patrimoni catalogat podran accedir a ajuts per a la seva conservació 23/07/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora en positiu la decisió del Departament de Cultura de la Generalitat que reconeix el paper de les cooperatives agràries en la...
FCAC valora l’acord sobre les perspectives financeres, però es mostra a l’expectativa de la PAC
FCAC valora l’acord sobre les perspectives financeres, però es mostra a l’expectativa de la PAC 21/07/2020 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) valora en positiu que el Consell Europeu, format pels Caps d’Estat i de Govern de la UE, hagi arribat a un acord sobre el Marc Financer...
Tres de les varietats de Mel Muria entre les millors mels del món
Tres de les varietats de Mel Muria entre les millors mels del món 21/07/2020 El poble del Baix Ebre d’El Perelló, és conegut a nivell nacional com el ‘poble de la mel’, un dels aliments més antics i més preuats del món. Des de fa uns anys les mels de la família...
Les cooperatives agràries comercialitzen amb preus fins a un 179% superiors a la mitjana en la majoria de produccions
Les cooperatives agràries comercialitzen amb preus fins a un 179% superiors a la mitjana en la majoria de produccions 16/07/2020 La FCAC presenta les magnituds de 195 cooperatives, amb més de 30.000 socis i 4.200 treballadors La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) presenta l’Anuari Socioeconòmic...
“Propostes del cooperativisme agrari per a la reactivació econòmica i social”, arran de la Covid-19
“Propostes del cooperativisme agrari per a la reactivació econòmica i social”, arran de la Covid-19 15/07/2020 El Pla d’acció adreçat per la FCAC a la Comissió d'Estudi de la Reconstrucció i la Reactivació Socials i Econòmiques (CERSE) se suma a les “Propostes a curt termini per a la comarca del...
La FCAC, crítica amb el Ministeri per la proposta per pal·liar la crisi de planta viva arran de la Covid-19
La FCAC, crítica amb el Ministeri per la proposta per pal·liar la crisi de planta viva arran de la Covid-19 14/07/2020 Pressupost insuficient, complicada verificació dels danys i molts productors queden exclosos de les mesures La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) es mostra crítica amb...
La collita d'ametlla creixerà un 12% a Catalunya
La collita d'ametlla creixerà un 12% a Catalunya 01/07/2020 La nova metodologia aplicada enguany permet monitoritzar millor el potencial productiu La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) preveu un increment de l’11,8% en la producció...
Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó
Triple guardó per a “Oleum Priorat” en el prestigiós concurs internacional de Japó 29/06/2020 El país asiàtic és un dels principals mercats mundials d’oli d’oliva La marca “Oleum Priorat” ha guanyat tres medalles en la VIII edició del prestigiós concurs internacional d’oli...
La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme
La Cooperativa Vinícola de Sarral reprèn les activitats d’enoturisme 26/06/2020 El celler modernista, construït al 1914, és considerat una Catedral del Vi La Cooperativa Vinícola de Sarral ha reprès l’activitat enoturística després que el període de confinament...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x