Comunicats de premsa

El vi de tots, per Setmana Santa al Celler el Masroig

09/03/2015

Des dels més petits fins als més grans, Celler el Masroig organitza diferents activitats per tal de fer arribar l’experiència enoturística a tots els públics durant un dels períodes més actius de l’any

En família o en parella, amb els amics o tot sol, Celler el Masroig ofereix varis models d’experiències enoturístiques durant el període de Setmana Santa. Començant per una experiència familiar; gaudint del vi i la naturalesa; o adelitant-se amb un maridatge diferent; tot això durant l’època de calçotades, organitzades amb el Restaurant – Braseria Mas Trucafort.
 
El Celler ofereix un calendari molt complert durant la Setmana Santa, especialment el cap de setmana del 3, 4 i 5 d’abril. A més de comptar amb la visita habitual i la degustació de vins del Celler, s’organitzen diverses i divertides experiències enoturístiques.
 
En primer lloc i per tal d’acostar el món del vi als més petits, els dies 3 i 4 d’abril, el Celler el Masroig organitza el Celler Infantil, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.
 
D’altra banda, Brogit Guiatges ofereix una passejada per la ruta “L’art de la pedra en sec a Masroig” amb una degustació de vins del Celler el Masroig per tancar l’activitat. La caminada, de baixa dificultat, serà el dissabte 4 d’abril i començarà a les 9:30h.
 
A més, i per donar per finalitzat el calendari d’activitats de Setmana Santa, el Celler el Masroig organitza un maridatge de vins i productes gourmet, després de visitar les instal·lacions gairebé centenàries d’aquest Celler. L’activitat començarà a les 11h del diumenge 5 d’abril. Amb la col·laboració de Taqui Distribucions.
 
Aquestes tres activitats, estan programades juntament amb les experiències enoturístiques amb les que treballa habitualment el Celler, tant al torn del matí (11h) com al torn de tarda (16:30h). A més, també s’ofereix el Wine&Calçotada Tour, una calçotada a al Restaurant - Braseria Mas Trucafort, a Falset, després de la visita guiada i la degustació al Celler el Masroig.
 

Més informació

Èlia Campreciós 
visites@cellermasroig.com
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 | 646 743 922
 
* Es recomana reservar prèviament
* Per consultar els preus, contactar amb el Celler el Masroig
* Període de Setmana Santa del 27 de març al 5 d’abril
 
Print Friendly Version of this pageImprimir Get a PDF version of this webpagePDF Enviar a un amic

Altres notícies

Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya
Entitats del sector agrari català s’uneixen en un conveni col·laboratiu per potenciar la producció pròpia de Catalunya 29/11/2019 Llet Nostra, Muria, Infrusec i Masachs, sumen experiència i qualitat de les seves produccions. Junts posen en valor la tradició gastronòmica catalana i els productes de proximitat en un nou...
Ramon Armengol és el nou president de  les cooperatives agràries europees
Ramon Armengol és el nou president de les cooperatives agràries europees 28/11/2019 Ramon Armengol és responsable de ramaderia i llet de la FCAC La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya expressa la satisfacció arran de l’elecció, per unanimitat, de Ramon Armengol...
Cevipe Grup Cooperatiu a la reunió del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, amb la sostenibilitat i el canvi climàtic com a temes centrals
Cevipe Grup Cooperatiu a la reunió del Fòrum Mundial de Cooperatives Vitivinícoles, amb la sostenibilitat i el canvi climàtic com a temes centrals 27/11/2019 Durant 3 dies es va dur a terme a la ciutat de Mendoza, Argentina, concretament a la seu de Fecovita, (la més gran cooperativa vitivinícola d'Argentina), la reunió inter-fòrums de...
Presentació de projecte col·laboratiu agroalimentari
Presentació de projecte col·laboratiu agroalimentari 26/11/2019 Llet Nostra, Infrusec, Muria i Masachs presenten l’acord que uneix el món lleter, el de la fruita seca i l’apícola, de Catalunya, i que suma més de 400 productors agroalimentaris. Una...
El vídeo promocional del centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa guanya el  Premi Vi Català del festival MOST
El vídeo promocional del centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa guanya el Premi Vi Català del festival MOST 18/11/2019 Ahir al vespre, l’auditori Municipal de Vilafranca del Penedès va acollir la gala d’entrega de premis de la 9a edició del MOST, el Festival Internacional del Vi i del Cava. El vídeo...
La FCAC es reuneix amb la consellera d’Agricultura arran de la caiguda d’un 30% dels preus del vi en un any
La FCAC es reuneix amb la consellera d’Agricultura arran de la caiguda d’un 30% dels preus del vi en un any 15/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) s’ha reunit avui amb la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, per estudiar les mesures que proposa el sector davant la caiguda...
La collita d’oli augmenta un 35% a Catalunya
La collita d’oli augmenta un 35% a Catalunya 14/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) confirma que la campanya 2019/20 se situarà en unes 33.000 tones d’oli, unes 12.000 tones superior a la nefasta collita anterior (+35%)....
artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe
artMuria rep la màxima distinció de l’Associació Espanyola del Luxe 13/11/2019 L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus...
Collita d’arròs excel·lent, superant les previsions inicials
Collita d’arròs excel·lent, superant les previsions inicials 13/11/2019 La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) fa un balanç de la campanya 2019-20 que situaria la collita d’arròs en unes 149.750 tones a Catalunya. Aquestes xifres suposen...
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava
ADERNATS PUR, 91+ punts Parker, una de les puntuacions més altes del món del cava 05/11/2019 Aquesta excel·lent puntuació és una de les més altes dins del sector i reafirma els caves Adernats a la primera divisió del món del cava   Adernats Pur 2012 La tardor del 2018 veia la...
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives
La Comissió de l’Oli de la FCAC reclama mesures urgents arran dels aiguats per poder iniciar la collita d’olives 05/11/2019 A més d’olivera, hi ha afectades hectàrees de vinya, ametller, avellaner i fruita dolça i, en breu, cal iniciar la sembra del cereal d’hivern La Federació de Cooperatives Agràries de...
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’
‘Lo Sindicat. 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa’ 23/10/2019 Com a acte culminant de la celebració dels 100 anys del Celler Cooperatiu de Gandesa, el dijous 31 d'octubre, la sala de cinema de la Societat Unió Gandesana acollirà l'estrena del...
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi, n'acceptes l'ús Mes info x