En la reunió mantinguda l’1 d’abril amb la directora de l’Agència Catalana del Consum (ACC) per avaluar el compliment de la normativa que regula el consum dels olis d’oliva als restaurants, es va acordar, entre altres temes, treballar conjuntament per donar a conèixer i posar en valor l’oli d’oliva que es fa a Catalunya.
Per aquest motiu, el passat divendres, 3 de juny, ens vam reunir amb els responsables d’informació i formació de l’ACC amb l’objectiu d’introduir diversos continguts relacionats amb el coneixement de l’oli verge extra en les jornades, tallers i visites que organitza l’Escola de Consum de Catalunya per als alumnes d’educació infantil, primària i secundària, les associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) i els consumidors en general.
Des de la FCAC valorem molt positivament poder establir línies de col·laboració amb l’ACC que permetin fer arribar als consumidors, i en especial als alumnes més joves que participen en aquests tallers, el missatge dels beneficis que comporta el consum de l’oli verge extra pel que fa a la salut, a més d’altres valors com la proximitat, la qualitat, l’origen o el cooperativisme.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h