Carregant web FCAC

“Fes l’Oliva” amb Celler Masroig

Arriba la primera edició de l’experiència oleoturística organitzada per Celler Masroig que comprèn tot el procés de producció de l’oli: la recollida de l’oliva, l’elaboració de l’oli i el seu tast

02/11/2015

Després de l’èxit de participació de l’experiència enoturística “Viu la Verema”, Celler Masroig dóna el tret de sortida a la campanya de recollida de l’oliva. El que popularment anomenem “anar a l’oliva” o “fer olives” passa a ser el títol de la nova experiència oleoturística que permetrà al visitant viure de ben a prop la tècnica de recollida de l’oliva i conèixer el procés de l’elaboració de l’oli verge extra d’arbequina de Les Sorts. Per acabar de complementar l’experiència, la visita guiada finalitzarà amb un tast de diversos olis.

L’activitat es programarà tots els dissabtes a partir de les 16h durant el període de recollida del fruit, que durarà aproximadament un mes i mig. L’experiència “Fes l’Oliva” consistirà en participar activament a escarrar l’olivera juntament amb els pagesos per tal de collir les olives i dur-les al molí de l’oli del Celler. Posteriorment, la visita guiada permetrà conèixer els passos de l’elaboració de l’oli d’oliva arbequina verge extra, que més tard es degustarà.

Aquesta experiència té l’objectiu d’apropar l’oleïcultura als visitants del Celler Masroig. Els conreus de vinya i olivera són els protagonistes a la comarca del Priorat. La seva presència històrica és sinònima d’una llarga trajectòria de conreu i una àmplia experiència dels oleïcultors i viticultors. D’aquesta manera, “Fes l’Oliva” es defineix com una experiència per tots els públics interessats en conèixer aquest territori i els seus productes més preuats.

 

Més informació

Èlia Campreciós, Celler Masroig
visites@cellermasroig.com
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 / 646 743 922

Preu: 12€/persona - Gratuït per a menors de 12 anys
Condicions:
Es recomana reservar prèviament.
Places limitades.
Reserva subjecta a disponibilitat.
Reserva no automàtica, pendent de confirmació.

www.cellermasroig.com
www.facebook.com/cellermasroig
www.twitter.com/CellerMasroig

Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya