Després de l’èxit de participació de l’experiència enoturística “Viu la Verema”, Celler Masroig dóna el tret de sortida a la campanya de recollida de l’oliva. El que popularment anomenem “anar a l’oliva” o “fer olives” passa a ser el títol de la nova experiència oleoturística que permetrà al visitant viure de ben a prop la tècnica de recollida de l’oliva i conèixer el procés de l’elaboració de l’oli verge extra d’arbequina de Les Sorts. Per acabar de complementar l’experiència, la visita guiada finalitzarà amb un tast de diversos olis.
L’activitat es programarà tots els dissabtes a partir de les 16h durant el període de recollida del fruit, que durarà aproximadament un mes i mig. L’experiència “Fes l’Oliva” consistirà en participar activament a escarrar l’olivera juntament amb els pagesos per tal de collir les olives i dur-les al molí de l’oli del Celler. Posteriorment, la visita guiada permetrà conèixer els passos de l’elaboració de l’oli d’oliva arbequina verge extra, que més tard es degustarà.
Aquesta experiència té l’objectiu d’apropar l’oleïcultura als visitants del Celler Masroig. Els conreus de vinya i olivera són els protagonistes a la comarca del Priorat. La seva presència històrica és sinònima d’una llarga trajectòria de conreu i una àmplia experiència dels oleïcultors i viticultors. D’aquesta manera, “Fes l’Oliva” es defineix com una experiència per tots els públics interessats en conèixer aquest territori i els seus productes més preuats.
Més informació
Èlia Campreciós, Celler Masroig
visites@cellermasroig.com
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 / 646 743 922
Preu: 12€/persona - Gratuït per a menors de 12 anys
Condicions:
Es recomana reservar prèviament.
Places limitades.
Reserva subjecta a disponibilitat.
Reserva no automàtica, pendent de confirmació.
www.cellermasroig.com
www.facebook.com/cellermasroig
www.twitter.com/CellerMasroig
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h