Després de l’èxit de participació de l’experiència enoturística “Viu la Verema”, Celler Masroig dóna el tret de sortida a la campanya de recollida de l’oliva. El que popularment anomenem “anar a l’oliva” o “fer olives” passa a ser el títol de la nova experiència oleoturística que permetrà al visitant viure de ben a prop la tècnica de recollida de l’oliva i conèixer el procés de l’elaboració de l’oli verge extra d’arbequina de Les Sorts. Per acabar de complementar l’experiència, la visita guiada finalitzarà amb un tast de diversos olis.
L’activitat es programarà tots els dissabtes a partir de les 16h durant el període de recollida del fruit, que durarà aproximadament un mes i mig. L’experiència “Fes l’Oliva” consistirà en participar activament a escarrar l’olivera juntament amb els pagesos per tal de collir les olives i dur-les al molí de l’oli del Celler. Posteriorment, la visita guiada permetrà conèixer els passos de l’elaboració de l’oli d’oliva arbequina verge extra, que més tard es degustarà.
Aquesta experiència té l’objectiu d’apropar l’oleïcultura als visitants del Celler Masroig. Els conreus de vinya i olivera són els protagonistes a la comarca del Priorat. La seva presència històrica és sinònima d’una llarga trajectòria de conreu i una àmplia experiència dels oleïcultors i viticultors. D’aquesta manera, “Fes l’Oliva” es defineix com una experiència per tots els públics interessats en conèixer aquest territori i els seus productes més preuats.
Més informació
Èlia Campreciós, Celler Masroig
visites@cellermasroig.com
elia@cellermasroig.com
Tel. 977 825 026 / 646 743 922
Preu: 12€/persona - Gratuït per a menors de 12 anys
Condicions:
Es recomana reservar prèviament.
Places limitades.
Reserva subjecta a disponibilitat.
Reserva no automàtica, pendent de confirmació.
www.cellermasroig.com
www.facebook.com/cellermasroig
www.twitter.com/CellerMasroig
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
Enguany, amb diversos reconeixements d’àmbit internacional, els olis d’oliva verge extra de les cooperatives agràries catalanes estan...
Castell d’Or presenta el restyling dels seus vins de la DO Montsant: els Templers. Es tracta d’una renovació estètica d’una de les marques...
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h