La cadena de restaurants La Piamontesa, especialitzada en cuina italiana, utilitzarà oli d’oliva de la cooperativa L’Arbequina. Fruit de l’acord subscrit, un 15% de la collita de l’entitat servirà per abastir la xarxa de franquícies que la companyia té a l’Estat espanyol i que sumen fins a una vintena.
Tot el menjar que se serveix a la cadena s’elabora a Lleida, des de la pasta a les salses i els gelats, en un depurat procés artesanal que permet controlar la qualitat i l’homogeneïtzació de les presentacions. L’obrador, ubicat en una nau de 7.500 metres quadrats, ocupa 40 persones i es preveu que assoleixi el centenar de treballadors quan estigui a ple rendiment.
Gràcies a la col·laboració amb L’Arbequina, els restaurants La Piamontesa podran oferir, també, un oli d’excel·lent qualitat i amb reconeixement de la DOP Les Garrigues.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h