Per primera vegada, Catalunya ha rebut el Concurs Internacional de Garnatxes, que posa en valor una varietat característica de la viticultura mediterrània.
La DO Terra Alta va ser l’amfitriona del certamen. No en va, aquesta denominació conrea el 33% de la garnatxa blanca mundial, que representa el 75% de la producció d’Espanya i el 90% de la garnatxa a Catalunya.
Els cellers cooperatius catalans van assolir una fita històrica i van aconseguir fins a 23 medalles, de les quals deu van ser d’or i tretze d’argent.
En concret, la Cooperativa Sant Josep Vins, de Bot, va aconseguir 6 medalles, dos ors i quatre argents. Un dels vins guardonats és “Laqvarta 2017”, un blanc cent per cent garnatxa blanca que sortirà al mercat el pròxim setembre.
Cellers Unió va assolir dues medalles d’or i una d’argent; el Celler Cooperatiu de Gandesa, dues d’or i una d’argent; Celler Batea, una d’or i tres d’argent, i Caterra, una d’argent.
Pel que fa als vins de l’Empordà, Celler Cooperatiu d’Espolla es va fer amb dues medalles d’or; Celler Gerisena, de la Cooperativa Agrícola de Garriguella, amb una d’or i una altra d’argent, i Empordàlia, amb una d’argent.
Més d’un miler de persones van assistir a la Fira del Vi i l’Art de Batea i unes 600 a la gala de cloenda que es va fer a l’Església del Poble Vell de Corbera d’Ebre.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h