Cooperativa Agrícola de Garriguella
Garriguella | Alt Empordà
"Fa tres anys, el responsable comercial va suggerir la possibilitat d’elaborar un vermut... però dubtàvem perquè, de vermuts amb base vi, n’hi ha molts... Quin al·licient podria tenir per a nosaltres fer-ho? Els nostres blancs són expressius i amb caràcter empordanès, malaguanyat camuflar-ho amb altres aromes!
Finalment, però, vam decidir apostar per elaborar un producte nou amb base de vi i una graduació superior a 15... Pensàvem en un vi de licor, amb color i envelliment en barrica i... caram! Em vaig adonar que teníem una garnatxa roja envellida de 2009!
Dit i fet. Així va néixer el nostre Obreboques, un vermut engarnatxat, amb base de vi de licor de garnatxa roja envellida, grau i sucres propis de la fruita, el nostre estimat raïm i les herbes... secret del xef." - Natalia Duran, enòloga
Fet per amants dels contrastos, el Vermut Obreboques té un intens aroma d’herbes aromàtiques, pell de taronja, fruits secs, espècies i tocs de torrats.
La frescor la donen les aromes de cítrics. En boca és molt saborós i persistent, amb un bon equilibri entre la dolçor i el clàssic toc amarg de grans vermuts.
Un vermut empordanès, tocat per la tramuntana.
Es pot trobar a l’Agrobotiga de la Cooperativa de Garriguella (Ctra. de Roses, s/n) i també online www.grauonline.cat.
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya va comparèixer, el 18 de març, al Parlament de Catalunya i per reclamar urgència en la...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya reafirma el compromís amb el present i el futur del cooperativisme agrari català apostant per...
Una producció eficient, segura i sostenible necessita productes fitosanitaris contra plagues i malalties, fertilitzants, carburants i assegurances...
La nova normativa de Responsabilitat Ampliada del Productor (RAP) per a envasos industrials i comercials té l’objectiu que els productors...
A final de març, la Comissió Europea va presentar l’esborrany de modificació de tres reglaments del sector vitivinícola per reforçar la...
Nascut a Sant Sebastià al 1972, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat del País Basc i té un Postgrau en...
Un miler de cooperativistes de tot l’Estat han participat al IX Congrés de Cooperatives Agroalimentàries. El lema ‘Sostenibilitat amb...
L'oli d'oliva és un fil de connexió sobre el qual s'ha teixit un món agrícola, gastronòmic, turístic, comercial i social. Per això, ja fa...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h