Cooperativa Agrícola de Garriguella
Garriguella | Alt Empordà
"Fa tres anys, el responsable comercial va suggerir la possibilitat d’elaborar un vermut... però dubtàvem perquè, de vermuts amb base vi, n’hi ha molts... Quin al·licient podria tenir per a nosaltres fer-ho? Els nostres blancs són expressius i amb caràcter empordanès, malaguanyat camuflar-ho amb altres aromes!
Finalment, però, vam decidir apostar per elaborar un producte nou amb base de vi i una graduació superior a 15... Pensàvem en un vi de licor, amb color i envelliment en barrica i... caram! Em vaig adonar que teníem una garnatxa roja envellida de 2009!
Dit i fet. Així va néixer el nostre Obreboques, un vermut engarnatxat, amb base de vi de licor de garnatxa roja envellida, grau i sucres propis de la fruita, el nostre estimat raïm i les herbes... secret del xef." - Natalia Duran, enòloga
Fet per amants dels contrastos, el Vermut Obreboques té un intens aroma d’herbes aromàtiques, pell de taronja, fruits secs, espècies i tocs de torrats.
La frescor la donen les aromes de cítrics. En boca és molt saborós i persistent, amb un bon equilibri entre la dolçor i el clàssic toc amarg de grans vermuts.
Un vermut empordanès, tocat per la tramuntana.
Es pot trobar a l’Agrobotiga de la Cooperativa de Garriguella (Ctra. de Roses, s/n) i també online www.grauonline.cat.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h