Vinícola de Nulles/Adernats
Nulles | Alt Camp
Fa temps que, a Adernats, vam apostar per elaborar els nostres vins i caves amb els màxims criteris de qualitat. Intentem que siguin representatius del nostre territori, el Camp de Tarragona, una zona privilegiada per al cultiu de la vinya com ja ho documentaven escrits romans de fa 2.000 anys.
Aquest és un territori banyat per denominacions d’origen i regions protegides, com la DO Tarragona en vins i la DO Cava en espumosos, però també la DOP Siurana en olis i la IGP Calçot de Valls. El caràcter mediterrani marca la personalitat dels productes que elaborem, i la brisa marina ajuda a suportar les moltes hores de sol i les escasses pluges.
És per aquests motius i per un coneixement profund del territori, que hem pogut seleccionar les vinyes més ben assentades de Nulles: macabeus i xarel·los de més de 80 anys que, ben treballats, produeixen raïm d’altíssima qualitat. D'aquestes vinyes prové el cava més pur que hem fet mai. Un cava salvatge, amb més de 6 anys de criança en caves centenàries i sense licor d'expedició en el degorjat.
ADERNATS PUR és història líquida del nostre territori.
- Francesc Boronat, president
Tastar l’"Adernats Pur" Gran Reserva Brut Nature, amb 90 punts a la Guia Parker i Medalla d’Or per la revista “50 Great Cavas”, és un autèntic plaer.
Els terrers privilegiats i les vinyes gairebé centenàries li atorguen una personalitat diferenciada. Els vents temperats i humits de l’Alt Camp, el fan profund i salí. Aquest cava, 50% macabeu 50% xarel·lo i sense licor d’expedició -d’aquí el seu nom: PUR-, és ideal per maridar amb arrossos, marisc i carns blanques.
Demaneu-ho a la botiga especialitzada habitual o millor encara, aneu a fer un tomb per la vinoteca de Nulles (C. Estació, s/n), oberta tots els dies de la setmana. També el podeu demanar per correu electrònic o per telèfon 977 602 622 / ext 105.
El passat 31 de març es van lliurar els Premis Vinari als projectes, activitats i experiències que destaquen en el panorama actual del turisme del...
El director comercial de Covides, Christophe Marquet, i la comunicadora de vins i caves, Meritxell Falgueras, han presentat el primer cava 'Duc de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural han commemorat el 20è...
La collita en verd és una mesura de regulació de mercat. Es tracta d’un instrument de gestió de riscos quan es detecta un desequilibri i,...
Ens trobem davant de la pitjor collita d’oli d’oliva a Catalunya en molts anys. Des de 2005, les campanyes mai havien estat inferiors a les...
La bioseguretat a les granges és una peça clau per controlar la transmissió de malalties en el bestiar. Per aquest motiu, caldria augmentar les...
L’any 2013 es van començar a integrar les primeres cooperatives a CoopCredit, aplicació exclusiva per a la gestió telemàtica de les seccions de...
La Comissió Europea va publicar l’estratègia “Del Camp a la Taula”, com a part del Pacte Verd Europeu, per accelerar la transició cap a un...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h