El Celler Cooperatiu d’Espolla és una de les empreses vinícoles amb més llarga tradició a la comarca de l’Alt Empordà, que ha sabut compatibilitzar l’esperit tradicional tant en el conreu de la vinya com en l’elaboració del vi i la incorporació progressiva de tecnologia avançada.
La diversitat de terrenys i de sòls de les finques, amb alçades que arriben als 150 metres sobre el nivell del mar, així com la proximitat al mar Mediterrani, la serra de l’Albera i la tramuntana conformen un entorn característic que propicia l’elaboració de vins amb personalitat.
Un dels vins del celler que resulta més únic i exclusiu és "Solera 1931", un vi dolç natural amb criança oxidativa en dipòsits de fusta de diversa procedència que resulta intens al paladar i té una llarga persistència.
La imatge d’aquest vi ha estat actualitzada recentment i s’ha aprofitat per incorporar-hi la data de l’any d’inici de la Solera, que coincideix amb l’any de la primera verema del celler: 1931.
El passat 31 de març es van lliurar els Premis Vinari als projectes, activitats i experiències que destaquen en el panorama actual del turisme del...
El director comercial de Covides, Christophe Marquet, i la comunicadora de vins i caves, Meritxell Falgueras, han presentat el primer cava 'Duc de...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural han commemorat el 20è...
La collita en verd és una mesura de regulació de mercat. Es tracta d’un instrument de gestió de riscos quan es detecta un desequilibri i,...
Ens trobem davant de la pitjor collita d’oli d’oliva a Catalunya en molts anys. Des de 2005, les campanyes mai havien estat inferiors a les...
La bioseguretat a les granges és una peça clau per controlar la transmissió de malalties en el bestiar. Per aquest motiu, caldria augmentar les...
L’any 2013 es van començar a integrar les primeres cooperatives a CoopCredit, aplicació exclusiva per a la gestió telemàtica de les seccions de...
La Comissió Europea va publicar l’estratègia “Del Camp a la Taula”, com a part del Pacte Verd Europeu, per accelerar la transició cap a un...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h