El Celler Cooperatiu d’Espolla és una de les empreses vinícoles amb més llarga tradició a la comarca de l’Alt Empordà, que ha sabut compatibilitzar l’esperit tradicional tant en el conreu de la vinya com en l’elaboració del vi i la incorporació progressiva de tecnologia avançada.
La diversitat de terrenys i de sòls de les finques, amb alçades que arriben als 150 metres sobre el nivell del mar, així com la proximitat al mar Mediterrani, la serra de l’Albera i la tramuntana conformen un entorn característic que propicia l’elaboració de vins amb personalitat.
Un dels vins del celler que resulta més únic i exclusiu és "Solera 1931", un vi dolç natural amb criança oxidativa en dipòsits de fusta de diversa procedència que resulta intens al paladar i té una llarga persistència.
La imatge d’aquest vi ha estat actualitzada recentment i s’ha aprofitat per incorporar-hi la data de l’any d’inici de la Solera, que coincideix amb l’any de la primera verema del celler: 1931.
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h