"El blau del cel, el marró de la terra i el groc del sol són els colors que conformen el distintiu de la nostra Cooperativa, dissenyat pel pintor Jocabasén (Joan Baptista Cabré Sendrós). Aquests tres elements són, també, els que van inspirar l’arquitecte Antoni Gaudí, el músic Joan Guinjoan i el pintor Joaquim Chancho.
Tots quatre van obrir els seus ulls per primera vegada a Riudoms i, per això, l’oli verge extra Les Passeres vol retre homenatge a l’obra artística d'aquests riudomencs i de forma preferent, a l'insigne arquitecte autor de la Sagrada Família.
A Les Passeres, hi trobareu les essències dels conreus de les nostres oliveres. El seu aroma i sabor us transportaran al bell mig del Camp de Tarragona. Gent del Camp, gent del llamp. Seny i rauxa, rauxa i seny; dos conceptes que ens defineixen a bastament i que podreu copsar en el nostre oli. Us recomano que no us esteu de tastar-lo.” Salvador Gras, president
L’oli d’oliva verge extra Les Passeres, elaborat exclusivament amb olives arbequines i amb el reconeixement de la DOP Siurana, té un gust molt suau, amb tocs de pell de préssec i d’herbes aromàtiques dels pinars de les vores dels rierols de la zona.
Punts de Venta
El podeu trobar a la seva Agrobotiga (Pl. del Portal, 5) i on-line a la seva web.
El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...
El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya també s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reclamat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural suport per al camp...
La presència de fauna salvatge a l’agricultura és un problema comú que afecta moltes zones de Catalunya, així com de la resta de l’Estat i...
Des de fa dos anys, Catalunya es troba immersa en una situació de sequera molt greu. Tot i això, no ha estat fins a l’octubre de 2021 quan s’ha...
Francesc Reguant té una dilatada trajectòria vinculada al mon de l’agroalimentació. Com a Director d’Administració i Sistemes d’Informació...
La innovació ha de ser un procés continu dins les organitzacions, ja que és una eina per trobar noves vies i fer aflorar oportunitats davant...
Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h