Celler Batea ha presentat Giny. Es tracta d’un oli d’oliva verge extra de categoria superior, suau i afruitat.
Al segle XVIII, els molins d’oli d’oliva van substituir les antigues premses de racó per les premses de biga i lliura, que a la Terra Alta s’anomenaven “giny”. Aquestes premses permetien obtenir més quantitat d’oli i de major qualitat i, per això, la cooperativa els ha volgut retre homenatge amb el seu verge extra més especial.
Per a l’obtenció d’un litre d’aquest oli s’utilitzen uns 7 kg d’olives, recollides manualment a una alçada de 376 metres a final de novembre.
El celler Empordàlia celebra un Nadal solidari. No és la primera vegada que el celler empordanès col·labora amb entitats sense ànim de lucre i...
Viniscoop és el primer e-commerce especialitzat en vi social. És a dir, vi elaborat per cooperatives catalanes, sota un model d’economia social i...
L’estudi sobre l’impacte de la crisi energètica dut a terme per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que el sector...
Coincidint amb l’encariment de la despesa energètica i per contribuir a un món més net i sostenible, la Federació de Cooperatives Agràries de...
L’abril d’aquest any 2022 es recordarà al camp català per una gelada històrica a les comarques de Lleida i Terres de l’Ebre, amb...
Espanya ha estat dels primers estats membres a disposar del Pla Estratègic de la PAC (PEPAC) per al període 2023-2027, que Brussel·les va aprovar...
Des de principi d’any, les problemàtiques i inquietuds de la ramaderia es debaten en el marc del grup de treball específic del sector integrat...
La Cooperativa Agrícola del Prat fa temps que elabora productes a partir del seu producte estrella: la Carxofa Prat, una carxofa de la varietat...
Som terra, som força, som cooperativa
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h