Amb l’objectiu de donar a conèixer la varietat d’oliva empeltre, la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Oli Terra Alta ha organitzat, al Palau de Pedralbes de Barcelona, la III Jornada Professional i Showroom.
Durant la celebració, un centenar de professionals van tastar dotze aperitius elaborats amb productes de qualitat amanits amb oli d’oliva verge extra de la denominació.
Els assistents eren comunicadors gastronòmics –food bloggers, editors i periodistes especialitzats-, professionals de la restauració, sommeliers, representants de cadenes de distribució i centres de recerca i investigació que van valorar molt positivament l’acte dirigit per la periodista i gastrònoma Carme Gasull.
Els verges extra de la DOP Oli de Terra Alta són produïts a partir de la varietat empeltre i amb una petita participació d’arbequina, morruda i farga. El resultat són olis d’oliva verge extra límpids, transparents, d’intensitat entre lleugera i mitjana, i amb connotacions aromàtiques que recorden l’ametlla i la nou verda.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h