Carregant web FCAC

És l’hora del VIRMUT

06/08/2019
És l'hora del VIRMUT
És l'hora del VIRMUT © Celler Cooperatiu de Cornudella
Edifici modernista de la cooperativa
Edifici modernista de la cooperativa © Celler Cooperatiu de Cornudella

Es diu que l’origen del vermut es troba a l’antiga Grècia quan Hipòcrates, el destacat metge del país hel·lènic, va macerar vi amb absenta, una planta que té múltiples propietats curatives i de la qual s’extreu el licor que porta el mateix nom.

Avui en dia, ja sigui en parella, amb la família o amics, l’hora del vermut és, sens dubte, un dels millors moments del cap de setmana i pràcticament una cita ineludible dels diumenges a migdia.

Fer el vermut és sinònim de festa, i és per aquest motiu que us proposem VIRMUT, l’activitat enogastronòmica del Celler Cooperatiu de Cornudella que fusiona arquitectura, història, viticultura... un bon vermut i el típic aperitiu d’acompanyament. Perquè un vermut sense aperitiu, no és un vermut complet!

El recorregut per les instal·lacions del Celler no deixa indiferent a ningú. Es tracta d’un edifici gairebé centenari, obra de Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí, que reflecteix l’esplendor del moviment modernista. La visita acaba amb un tast de dos vins de la cooperativa i, per descomptat, del seu vermut estrella: “Castell de Siurana”, elaborat amb una fórmula pròpia (i secreta) que ha anat prenent rellevància.

L’activitat s’ofereix tots els diumenges a les 12 del migdia i té un preu de 10€ els adults i 6€ els infants de 5 a 17 anys.

Cal reserva prèvia a través de la web www.cellercornudella.cat o per telèfon al 977 821 313.

Altres notícies
17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya