Carregant web FCAC

És l’hora del VIRMUT

06/08/2019
És l'hora del VIRMUT
És l'hora del VIRMUT © Celler Cooperatiu de Cornudella
Edifici modernista de la cooperativa
Edifici modernista de la cooperativa © Celler Cooperatiu de Cornudella

Es diu que l’origen del vermut es troba a l’antiga Grècia quan Hipòcrates, el destacat metge del país hel·lènic, va macerar vi amb absenta, una planta que té múltiples propietats curatives i de la qual s’extreu el licor que porta el mateix nom.

Avui en dia, ja sigui en parella, amb la família o amics, l’hora del vermut és, sens dubte, un dels millors moments del cap de setmana i pràcticament una cita ineludible dels diumenges a migdia.

Fer el vermut és sinònim de festa, i és per aquest motiu que us proposem VIRMUT, l’activitat enogastronòmica del Celler Cooperatiu de Cornudella que fusiona arquitectura, història, viticultura... un bon vermut i el típic aperitiu d’acompanyament. Perquè un vermut sense aperitiu, no és un vermut complet!

El recorregut per les instal·lacions del Celler no deixa indiferent a ningú. Es tracta d’un edifici gairebé centenari, obra de Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí, que reflecteix l’esplendor del moviment modernista. La visita acaba amb un tast de dos vins de la cooperativa i, per descomptat, del seu vermut estrella: “Castell de Siurana”, elaborat amb una fórmula pròpia (i secreta) que ha anat prenent rellevància.

L’activitat s’ofereix tots els diumenges a les 12 del migdia i té un preu de 10€ els adults i 6€ els infants de 5 a 17 anys.

Cal reserva prèvia a través de la web www.cellercornudella.cat o per telèfon al 977 821 313.

Altres notícies
15.12.2022

Nadal solidari a Empordàlia

15/12/2022

El celler Empordàlia celebra un Nadal solidari. No és la primera vegada que el celler empordanès col·labora amb entitats sense ànim de lucre i...

07.12.2022

Viniscoop rep el Premi Cambra 2022 a la Innovació i Transformació Digital

07/12/2022

Viniscoop és el primer e-commerce especialitzat en vi social. És a dir, vi elaborat per cooperatives catalanes, sota un model d’economia social i...

05.12.2022

Les cooperatives agràries busquen alternatives a l’encariment de l’energia

12/2022

L’estudi sobre l’impacte de la crisi energètica dut a terme per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que el sector...

05.12.2022

Comunitats Energètiques Rurals

12/2022

Coincidint amb l’encariment de la despesa energètica i per contribuir a un món més net i sostenible, la Federació de Cooperatives Agràries de...

05.12.2022

Les gelades d’abril aturen parcialment les cooperatives

12/2022

L’abril d’aquest any 2022 es recordarà al camp català per una gelada històrica a les comarques de Lleida i Terres de l’Ebre, amb...

05.12.2022

Canvi d'escenari amb la nova PAC

12/2022

Espanya ha estat dels primers estats membres a disposar del Pla Estratègic de la PAC (PEPAC) per al període 2023-2027, que Brussel·les va aprovar...

05.12.2022

El model de ramaderia del futur

12/2022

Des de principi d’any, les problemàtiques i inquietuds de la ramaderia es debaten en el marc del grup de treball específic del sector integrat...

05.12.2022

Carxofes del Prat i Espigoladors, sinergia social

12/2022

La Cooperativa Agrícola del Prat fa temps que elabora productes a partir del seu producte estrella: la Carxofa Prat, una carxofa de la varietat...

Som socis de
Amb el suport de