Carregant web FCAC

Empordàlia posa en marxa “Ens confinem i cuinem”

El celler Empordàlia juntament amb cuiners, nutricionistes i influencers del panorama gastronòmic català conviden a tothom que ho desitgi a realitzar les seves receptes des de casa

02/04/2020

Cuiners com Pep Noguer, Vicenç Fajardo, Mònica Farré, Astrid Barqué, Marià Casas, Lídia Casademont entre d’altres participen en aquesta iniciativa que vol fer una mica més lleuger aquest confinament, mentre cuinem

I tot maridat amb vins d’Empordàlia, que us convidem a guanyar i tastar quan acabi el confinament

Són moments difícils, a cada hora tot canvia i sembla ser que la realitat supera la ficció i qualsevol pronòstic. Les autoritats i tot el personal sanitari ens estan demanant que ens quedem a casa, i nosaltres hem de respondre amb responsabilitat a la seva petició i quedar-nos a casa, pel bé dels que més estimem i de la societat.

Sabem que no serà fàcil i és per això que, des d’Empordàlia, hem posat en marxa la campanya “Ens confinem i cuinem!”, amb la qual volem participar a fer aquests dies més amens a tothom que ho desitgi.

En col·laboració amb diferents cuiners, nutricionistes i influencers del panorama gastronòmic català us anirem proposant diferents receptes que pugueu fer des de casa, mentre duri el confinament. Cada tres dies, publicarem una nova recepta a través de les nostres xarxes socials, la nostra web i la nostra newsletter. La recepta va acompanyada d’informació del cuiner i del seu restaurant i/o projecte i maridada amb un dels vins d’Empordàlia. De moment ja hi podeu trobar receptes com: "Tartiflette de formatges" per Pep Nogué, "Caneló de remolatxa amb steak tartar" per la Mònica i en Vicenç del restaurant La Plaça, "Fricandó amb moixernons" per Paqui Prieto (cuinera de l’espai Empordà a Taula del celler), "Risotto de carxofes" per Lídia Casademont (nutricionista i creadora del blog Va de Teca), “Brunyols de l’Empordà” per Marià Casas (Pastisseria Massinis d’Hostalric), "Mona de pasqua amb tiramisú" per Mariona Camós (comercial Thermomix) i pròximament també "Boletes energètiques de fruits secs" per Astrid Barqué (nutricionista, professora i creadora de Vitampleni), "Faves a la catalana" per Gironacook (espai gastronòmic i aula de cuina) entre moltes altres, que anirem penjant.

A Empordàlia, també us convidem a tastar els nostres vins participant en el concurs que farem entre les persones que comparteixin cada una de les receptes, anirem sortejant ampolles de vi.  

Ara més que mai ens hem d’ajudar entre tots i impulsar iniciatives que ajudin a la societat. Ara més que mai #ensconfinemicuinem

Més informació sobre la campanya clicant aquí.


El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.

Altres notícies
16.05.2024

La Vinícola de Nulles acull la 1a edició del Melodeep Festival

16/05/2024

La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic....

14.05.2024

Nou etiquetatge dels vins 'Sinols' d’Empordàlia

14/05/2024

El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar,...

18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya