Carregant web FCAC

Empordàlia posa en marxa “Ens confinem i cuinem”

El celler Empordàlia juntament amb cuiners, nutricionistes i influencers del panorama gastronòmic català conviden a tothom que ho desitgi a realitzar les seves receptes des de casa

02/04/2020

Cuiners com Pep Noguer, Vicenç Fajardo, Mònica Farré, Astrid Barqué, Marià Casas, Lídia Casademont entre d’altres participen en aquesta iniciativa que vol fer una mica més lleuger aquest confinament, mentre cuinem

I tot maridat amb vins d’Empordàlia, que us convidem a guanyar i tastar quan acabi el confinament

Són moments difícils, a cada hora tot canvia i sembla ser que la realitat supera la ficció i qualsevol pronòstic. Les autoritats i tot el personal sanitari ens estan demanant que ens quedem a casa, i nosaltres hem de respondre amb responsabilitat a la seva petició i quedar-nos a casa, pel bé dels que més estimem i de la societat.

Sabem que no serà fàcil i és per això que, des d’Empordàlia, hem posat en marxa la campanya “Ens confinem i cuinem!”, amb la qual volem participar a fer aquests dies més amens a tothom que ho desitgi.

En col·laboració amb diferents cuiners, nutricionistes i influencers del panorama gastronòmic català us anirem proposant diferents receptes que pugueu fer des de casa, mentre duri el confinament. Cada tres dies, publicarem una nova recepta a través de les nostres xarxes socials, la nostra web i la nostra newsletter. La recepta va acompanyada d’informació del cuiner i del seu restaurant i/o projecte i maridada amb un dels vins d’Empordàlia. De moment ja hi podeu trobar receptes com: "Tartiflette de formatges" per Pep Nogué, "Caneló de remolatxa amb steak tartar" per la Mònica i en Vicenç del restaurant La Plaça, "Fricandó amb moixernons" per Paqui Prieto (cuinera de l’espai Empordà a Taula del celler), "Risotto de carxofes" per Lídia Casademont (nutricionista i creadora del blog Va de Teca), “Brunyols de l’Empordà” per Marià Casas (Pastisseria Massinis d’Hostalric), "Mona de pasqua amb tiramisú" per Mariona Camós (comercial Thermomix) i pròximament també "Boletes energètiques de fruits secs" per Astrid Barqué (nutricionista, professora i creadora de Vitampleni), "Faves a la catalana" per Gironacook (espai gastronòmic i aula de cuina) entre moltes altres, que anirem penjant.

A Empordàlia, també us convidem a tastar els nostres vins participant en el concurs que farem entre les persones que comparteixin cada una de les receptes, anirem sortejant ampolles de vi.  

Ara més que mai ens hem d’ajudar entre tots i impulsar iniciatives que ajudin a la societat. Ara més que mai #ensconfinemicuinem

Més informació sobre la campanya clicant aquí.


El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.

Altres notícies
20.06.2024

Dos vins joves de cooperativa, Gran Or als Premis Vinari

20/06/2024

La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...

03.06.2024

Què és un vi blanc de negres?

03/06/2024

Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...

03.06.2024

Tasta Empordàlia a alta mar

06/2024

Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...

03.06.2024

Arròs amb fruits secs

06/2024

Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...

03.06.2024

Alicia Figueras, informàtica i viticultora a l'explotació familiar

06/2024

“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...

23.05.2024

Els cellers cooperatius guanyen 14 medalles al concurs internacional “Grenaches du Monde"

23/05/2024

La capital francesa va acollir la 12a edició del concurs Garnatxes del Món, dedicat a la varietat de raïm garnatxa. El jurat, format per un...

16.05.2024

La Vinícola de Nulles acull la 1a edició del Melodeep Festival

16/05/2024

La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic....

14.05.2024

Nou etiquetatge dels vins 'Sinols' d’Empordàlia

14/05/2024

El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar,...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya