Carregant web FCAC

L’Agrícola d’Ulldemolins presenta la nova imatge de l'Oli La Llena de producció integrada

22/10/2020

L’Agrícola d’Ulldemolins, presenta la nova imatge del seu Oli La Llena DOP Siurana de producció integrada. Aquesta nova etiqueta, amb un disseny més actual i fresc, incorpora a més dels segells de denominació d’origen protegida de la Unió Europea i de la DOP Siurana, el de la producció integrada i de la venda de proximitat de la qual també n’estan acreditats.

L’Oli La Llena de producció integrada és un oli d’oliva verge extra d’oliva arbequina, extret en fred i només amb procediments mecànics, amb un perfil equilibrat i harmònic, molt agradable al paladar, amb un afruitat de tipus verd i aromes secundàries de carxofa i ametlló amb tocs de tomàquet i plàtan verd.

Aquest oli tan característic d’Ulldemolins, s’obté de les oliveres centenàries ubicades a una altitud de 650 m amb pronunciats costers a les muntanyes de la Serra de la Llena, que conreen els oleïcultors socis de la cooperativa del mateix municipi.

La Producció Integrada (PI) és un sistema agrícola d’elaboració d’aliments, que es basa a aplicar una combinació harmònica de factors biològics, agronòmics, químics i biotecnològics, amb la finalitat d’optimitzar la qualitat del producte, respectant el medi ambient i la salut humana.

El Consell Català de la Producció Integrada garanteix que els productes etiquetats amb el seu distintiu compleixen les normes establertes per aquest tipus de producció.

Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya