L’Agrícola d’Ulldemolins, presenta la nova imatge del seu Oli La Llena DOP Siurana de producció integrada. Aquesta nova etiqueta, amb un disseny més actual i fresc, incorpora a més dels segells de denominació d’origen protegida de la Unió Europea i de la DOP Siurana, el de la producció integrada i de la venda de proximitat de la qual també n’estan acreditats.
L’Oli La Llena de producció integrada és un oli d’oliva verge extra d’oliva arbequina, extret en fred i només amb procediments mecànics, amb un perfil equilibrat i harmònic, molt agradable al paladar, amb un afruitat de tipus verd i aromes secundàries de carxofa i ametlló amb tocs de tomàquet i plàtan verd.
Aquest oli tan característic d’Ulldemolins, s’obté de les oliveres centenàries ubicades a una altitud de 650 m amb pronunciats costers a les muntanyes de la Serra de la Llena, que conreen els oleïcultors socis de la cooperativa del mateix municipi.
La Producció Integrada (PI) és un sistema agrícola d’elaboració d’aliments, que es basa a aplicar una combinació harmònica de factors biològics, agronòmics, químics i biotecnològics, amb la finalitat d’optimitzar la qualitat del producte, respectant el medi ambient i la salut humana.
El Consell Català de la Producció Integrada garanteix que els productes etiquetats amb el seu distintiu compleixen les normes establertes per aquest tipus de producció.
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h