Carregant web FCAC

Oli d’Oliva Verge Extra Silvaurum, or líquid

Silvaurum és un Oli d’Oliva de qualitat superior, de varietat arbequina i amb DOP Siurana, pertanyent al Canal Horeca i elaborat per la Cooperativa tarragonina L’Avellanera

28/10/2020

Silvaurum és un Oli d’Oliva Verge Extra, pertanyent al Canal Horeca, elaborat per la cooperativa L’Avellanera, al municipi de La Selva del Camp (Tarragona), la localitat amb més tradició avellanera i d’oli de la comarca del Baix Camp.

Les més de 400 hectàrees d’olivera, ubicades en una zona privilegiada de cultiu agroambiental, donen lloc a una producció superior a les 800 tones d’oliva de la varietat arbequina l’any.

Silvaurum, or líquid

Perquè la qualitat d'oli d’oliva obtinguda respongui als estàndards de màxima qualitat la firma Silvaurum posa tota la cura en cadascuna de les fases del procés productiu, des de les primeres fases de cultiu fins a l’envasat, cuidant també la recol·lecció, el transport, la separació de les fulles, el rentat de l’oliva, la trituració, l’extracció de l’oli i l’emmagatzematge.

La recol·lecció es realitza en el moment òptim de maduració per obtenir un fruit de gran qualitat. La mòlta es realitza a les poques hores amb extracció en fred per aconseguir un oli verge extra d'alta qualitat i s’obté un oli monovarietal d’arbequina amb DOP Siurana. Un oli de sabor suau dolç i d’aroma afruitat, molt agradable al paladar i amb unes característiques organolèptiques i una qualitat excepcionals.

L’Oli d’Oliva Verge Extra Silvaurum es comercialitza en tres formats diferents: 250 cl., 500 cl. i 750 cl. amb uns PVPR de 2,50 €, 4 € i 5,75 €, respectivament.

Sobre L’Avellanera

La cooperativa L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL treballa, des de 1985, per defensar els interessos dels pagesos i la seva activitat a través de la creació d’una gamma de productes d’altíssima qualitat.

L’entitat, pertanyent a la FCAC (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya), comercialitza diferents varietats de fruits secs, des de l’avellana i l’ametlla autòctones del territori fins  a d’altres més exòtics i elabora l’Oli d’Oliva Verge Extra amb DO Siurana Silvaurum.

Al llarg de tots aquests anys, els diferents responsables de L’Avellanera han sabut unir les tècniques tradicionals de la zona amb les tecnologies més avançades per oferir un producte que combina els sabors d’abans i les exigències de qualitat més avantguardistes.

 

Font: L'Avellanera i Secció de Crèdit, SCCL

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya