Carregant web FCAC

Oli d’Oliva Verge Extra Silvaurum, or líquid

Silvaurum és un Oli d’Oliva de qualitat superior, de varietat arbequina i amb DOP Siurana, pertanyent al Canal Horeca i elaborat per la Cooperativa tarragonina L’Avellanera

28/10/2020

Silvaurum és un Oli d’Oliva Verge Extra, pertanyent al Canal Horeca, elaborat per la cooperativa L’Avellanera, al municipi de La Selva del Camp (Tarragona), la localitat amb més tradició avellanera i d’oli de la comarca del Baix Camp.

Les més de 400 hectàrees d’olivera, ubicades en una zona privilegiada de cultiu agroambiental, donen lloc a una producció superior a les 800 tones d’oliva de la varietat arbequina l’any.

Silvaurum, or líquid

Perquè la qualitat d'oli d’oliva obtinguda respongui als estàndards de màxima qualitat la firma Silvaurum posa tota la cura en cadascuna de les fases del procés productiu, des de les primeres fases de cultiu fins a l’envasat, cuidant també la recol·lecció, el transport, la separació de les fulles, el rentat de l’oliva, la trituració, l’extracció de l’oli i l’emmagatzematge.

La recol·lecció es realitza en el moment òptim de maduració per obtenir un fruit de gran qualitat. La mòlta es realitza a les poques hores amb extracció en fred per aconseguir un oli verge extra d'alta qualitat i s’obté un oli monovarietal d’arbequina amb DOP Siurana. Un oli de sabor suau dolç i d’aroma afruitat, molt agradable al paladar i amb unes característiques organolèptiques i una qualitat excepcionals.

L’Oli d’Oliva Verge Extra Silvaurum es comercialitza en tres formats diferents: 250 cl., 500 cl. i 750 cl. amb uns PVPR de 2,50 €, 4 € i 5,75 €, respectivament.

Sobre L’Avellanera

La cooperativa L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL treballa, des de 1985, per defensar els interessos dels pagesos i la seva activitat a través de la creació d’una gamma de productes d’altíssima qualitat.

L’entitat, pertanyent a la FCAC (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya), comercialitza diferents varietats de fruits secs, des de l’avellana i l’ametlla autòctones del territori fins  a d’altres més exòtics i elabora l’Oli d’Oliva Verge Extra amb DO Siurana Silvaurum.

Al llarg de tots aquests anys, els diferents responsables de L’Avellanera han sabut unir les tècniques tradicionals de la zona amb les tecnologies més avançades per oferir un producte que combina els sabors d’abans i les exigències de qualitat més avantguardistes.

 

Font: L'Avellanera i Secció de Crèdit, SCCL

Altres notícies
01.07.2025

La jornada gastronòmica de les cooperatives agràries i Caprabo serveix territori al plat

01/07/2025

Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...

26.06.2025

Manu Chao al Celler Empordàlia

26/06/2025

Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...

25.06.2025

Melodeep Festival torna a la Vinícola de Nulles

25/06/2025

El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...

19.06.2025

Nou motius per brindar amb vins cooperatius

19/06/2025

Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...

18.06.2025

Domenio torna a brillar als Decanter World Wine Awards

18/06/2025

Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...

17.06.2025

La VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona amb gust cooperatiu

17/06/2025

Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...

10.06.2025

Empedrat de mongetes del ganxet ecològiques

06/2025

Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...

10.06.2025

L'Associació Catalana d’Enòlegs reconeix Cevipe amb el premi 'Enòleg de Prestigi' a La Nit de l'Enologia

10/06/2025

El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya