Carregant web FCAC

TEMPS D'OCI

La Ruta del Vi Terra Alta

15/11/2019

La Terra Alta gaudeix d’un paisatge espectacular on predominen les serres i els boscos d’alzina i pi blanc, camps d’ametllers, vinyes i oliveres. La seva situació geogràfica l’ha portada a ser reconeguda per la UNESCO com a Reserva de la Biosfera. És una terra treballada amb orgull pels seus pagesos per tal d’obtenir un raïm sa, madur i amb caràcter, que culmina amb una identitat pròpia del vi.

Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler de Batea i Sant Josep Vins són algunes de les cooperatives que ofereix experiències enoturístiques, cadascuna amb particularitats que les fan úniques.

Celler Cooperatiu de Gandesa

  • Visita guiada a l’edifici modernista amb tast de vins 6 €.
  • Visita no guiada a l’exposició amb tast de vins 4 €.

Sant Josep Vins (Bot)

  • Tastos verticals i de diferents varietats 1.30h 15 €.
  • Afegint degustació amb tapes +6 €.
  • Visita al celler i menú maridatge de temporada Mig dia 31.50 €.

Celler de Batea

  • Visita amb enòleg al celler cooperatiu (1.30 h) 6 €.
  • Visita gourmet a les vinyes i al celler, amb un tast maridat amb tapes a la sala de bótes (3 h) 15 €.
  • Visita i dinar maridatge amb diferents vins (3.30 )h 35 €.

Vine a descobrir la Terra Alta!

Altres notícies
06.06.2023

40 anys de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

06/2023

El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...

06.06.2023

Parlem de cooperativisme amb Roger Torrent

06/2023

El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya també s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,...

06.06.2023

Parlem de sequera amb Teresa Jordà

06/2023

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reclamat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural suport per al camp...

05.06.2023

La fauna o la vida

06/2023

La presència de fauna salvatge a l’agricultura és un problema comú que afecta moltes zones de Catalunya, així com de la resta de l’Estat i...

05.06.2023

Sense aigua, no hi ha aliments

06/2023

Des de fa dos anys, Catalunya es troba immersa en una situació de sequera molt greu. Tot i això, no ha estat fins a l’octubre de 2021 quan s’ha...

05.06.2023

“L’alimentació representa un terç del consum”

06/2023

Francesc Reguant té una dilatada trajectòria vinculada al mon de l’agroalimentació. Com a Director d’Administració i Sistemes d’Informació...

05.06.2023

Bioeconomia i digitalització a les cooperatives

06/2023

La innovació ha de ser un procés continu dins les organitzacions, ja que és una eina per trobar noves vies i fer aflorar oportunitats davant...

05.06.2023

Camins Km0 a l'Alt Camp

06/2023

Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya