Carregant web FCAC

TASTACOOP

Vermut Or del Camp

15/11/2019

El vermut de Reus està sent la bandera de nostra ciutat i Cellers Unió, històrica cooperativa de Reus, havia de tenir un producte local, ajudar a promocionar-lo i a donar-lo a conèixer” Albert Catà, Sommelier de Km0 by Unió

El Vermut Or del Camp s’elabora seguint el mètode tradicional de producció i el seu secret radica en la fórmula, amb més de 40 herbes aromàtiques que es maceren en fred en bótes de fusta, durant mesos, amb l’objectiu d’extreure’n tot el potencial aromàtic.

És tracta d’un vermut roig, amb un color nítid i brillant i l’aroma intens d’orenga, menta i caramel. En boca és molt fresc, franc, amb un bon equilibri entre la dolçor, l’amargor i l’acidesa i un postgust llarg i agradable.

El Vermut Roig Or del Camp és un aperitiu ideal per prendre fresc, amb unes olives i una rodanxa de llimona.

Punts de Venta

El podeu trobar a la botiga Km0 by Unió de Barcelona (C. Marina, 239 bis), a tocar de la Sagrada Família.

Altres notícies
06.06.2023

40 anys de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

06/2023

El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...

06.06.2023

Parlem de cooperativisme amb Roger Torrent

06/2023

El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya també s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,...

06.06.2023

Parlem de sequera amb Teresa Jordà

06/2023

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reclamat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural suport per al camp...

05.06.2023

La fauna o la vida

06/2023

La presència de fauna salvatge a l’agricultura és un problema comú que afecta moltes zones de Catalunya, així com de la resta de l’Estat i...

05.06.2023

Sense aigua, no hi ha aliments

06/2023

Des de fa dos anys, Catalunya es troba immersa en una situació de sequera molt greu. Tot i això, no ha estat fins a l’octubre de 2021 quan s’ha...

05.06.2023

“L’alimentació representa un terç del consum”

06/2023

Francesc Reguant té una dilatada trajectòria vinculada al mon de l’agroalimentació. Com a Director d’Administració i Sistemes d’Informació...

05.06.2023

Bioeconomia i digitalització a les cooperatives

06/2023

La innovació ha de ser un procés continu dins les organitzacions, ja que és una eina per trobar noves vies i fer aflorar oportunitats davant...

05.06.2023

Camins Km0 a l'Alt Camp

06/2023

Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya