Carregant web FCAC

Cellers Domenys, Millor Celler 2019

15/11/2019
Lluís Roig, gerent; Jaume Arbolés, enòleg; i Magí Baltà, president de Cellers Domenys, amb el Premi Millor Celler 2019
Lluís Roig, gerent; Jaume Arbolés, enòleg; i Magí Baltà, president de Cellers Domenys, amb el Premi Millor Celler 2019

La iniciativa empresarial i comercial així com l’aposta per la cooperació, la innovació i la tecnologia de Cellers Domenys els últims anys s’han vist reconegudes amb la concessió del Premi al Millor Celler 2019, en el marc dels Premis Vinari.

Cellers Domenys va esdevenir un referent en el gran certamen dels vins i caves catalans en concentrar el major nombre de guardons dels Premis Vinari, un total de 5 distincions, en una edició que va comptar amb la participació de 260 cellers i 948 referències emparades en alguna de les dotze denominacions d’origen catalanes.

Els vins i caves reconeguts són “Les Tres Naus Reserva 2015” en la categoria d’Escumosos Reserva, “Les Tres Naus Brut 2017” com a Escumosós Jove, “Capvespre Sunset Rosat 2018” en Vins Rosats -que va obtenir una doble distinció de Vinari i DO Catalunya- i “Capvespre Sunset Negre 2018” en Negres Joves.

Les creacions Capvespre Sunset pertanyen a la família d’embotellats de la nova marca Domenio Wines by Cellers Domenys, el projecte que potencia el creixement de Cellers Domenys com a empresa vitivinícola i que és fruit de l’aposta per la diversificació. L’objectiu de la nova marca és associar totes les referències de vins i caves de la cooperativa amb el mateix productor.

Aquesta evolució posa en relleu la solidesa del projecte iniciat per Cellers Domenys amb la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira) amb l’objectiu de disposar de més recursos i compartir tècniques innovadores per assolir un producte de gran qualitat.

En l’actualitat suma 500 socis, gestiona 2.500 hectàrees i té el reconeixements de 4 DO vitivinícoles, a més de l’oleícola DO Siurana.

Altres notícies
06.06.2023

40 anys de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

06/2023

El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...

06.06.2023

Parlem de cooperativisme amb Roger Torrent

06/2023

El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya també s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,...

06.06.2023

Parlem de sequera amb Teresa Jordà

06/2023

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reclamat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural suport per al camp...

05.06.2023

La fauna o la vida

06/2023

La presència de fauna salvatge a l’agricultura és un problema comú que afecta moltes zones de Catalunya, així com de la resta de l’Estat i...

05.06.2023

Sense aigua, no hi ha aliments

06/2023

Des de fa dos anys, Catalunya es troba immersa en una situació de sequera molt greu. Tot i això, no ha estat fins a l’octubre de 2021 quan s’ha...

05.06.2023

“L’alimentació representa un terç del consum”

06/2023

Francesc Reguant té una dilatada trajectòria vinculada al mon de l’agroalimentació. Com a Director d’Administració i Sistemes d’Informació...

05.06.2023

Bioeconomia i digitalització a les cooperatives

06/2023

La innovació ha de ser un procés continu dins les organitzacions, ja que és una eina per trobar noves vies i fer aflorar oportunitats davant...

05.06.2023

Camins Km0 a l'Alt Camp

06/2023

Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya