Carregant web FCAC

Cellers Domenys, Millor Celler 2019

15/11/2019
Lluís Roig, gerent; Jaume Arbolés, enòleg; i Magí Baltà, president de Cellers Domenys, amb el Premi Millor Celler 2019
Lluís Roig, gerent; Jaume Arbolés, enòleg; i Magí Baltà, president de Cellers Domenys, amb el Premi Millor Celler 2019

La iniciativa empresarial i comercial així com l’aposta per la cooperació, la innovació i la tecnologia de Cellers Domenys els últims anys s’han vist reconegudes amb la concessió del Premi al Millor Celler 2019, en el marc dels Premis Vinari.

Cellers Domenys va esdevenir un referent en el gran certamen dels vins i caves catalans en concentrar el major nombre de guardons dels Premis Vinari, un total de 5 distincions, en una edició que va comptar amb la participació de 260 cellers i 948 referències emparades en alguna de les dotze denominacions d’origen catalanes.

Els vins i caves reconeguts són “Les Tres Naus Reserva 2015” en la categoria d’Escumosos Reserva, “Les Tres Naus Brut 2017” com a Escumosós Jove, “Capvespre Sunset Rosat 2018” en Vins Rosats -que va obtenir una doble distinció de Vinari i DO Catalunya- i “Capvespre Sunset Negre 2018” en Negres Joves.

Les creacions Capvespre Sunset pertanyen a la família d’embotellats de la nova marca Domenio Wines by Cellers Domenys, el projecte que potencia el creixement de Cellers Domenys com a empresa vitivinícola i que és fruit de l’aposta per la diversificació. L’objectiu de la nova marca és associar totes les referències de vins i caves de la cooperativa amb el mateix productor.

Aquesta evolució posa en relleu la solidesa del projecte iniciat per Cellers Domenys amb la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira) amb l’objectiu de disposar de més recursos i compartir tècniques innovadores per assolir un producte de gran qualitat.

En l’actualitat suma 500 socis, gestiona 2.500 hectàrees i té el reconeixements de 4 DO vitivinícoles, a més de l’oleícola DO Siurana.

Altres notícies
15.12.2022

Nadal solidari a Empordàlia

15/12/2022

El celler Empordàlia celebra un Nadal solidari. No és la primera vegada que el celler empordanès col·labora amb entitats sense ànim de lucre i...

07.12.2022

Viniscoop rep el Premi Cambra 2022 a la Innovació i Transformació Digital

07/12/2022

Viniscoop és el primer e-commerce especialitzat en vi social. És a dir, vi elaborat per cooperatives catalanes, sota un model d’economia social i...

05.12.2022

Les cooperatives agràries busquen alternatives a l’encariment de l’energia

12/2022

L’estudi sobre l’impacte de la crisi energètica dut a terme per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) alerta que el sector...

05.12.2022

Comunitats Energètiques Rurals

12/2022

Coincidint amb l’encariment de la despesa energètica i per contribuir a un món més net i sostenible, la Federació de Cooperatives Agràries de...

05.12.2022

Les gelades d’abril aturen parcialment les cooperatives

12/2022

L’abril d’aquest any 2022 es recordarà al camp català per una gelada històrica a les comarques de Lleida i Terres de l’Ebre, amb...

05.12.2022

Canvi d'escenari amb la nova PAC

12/2022

Espanya ha estat dels primers estats membres a disposar del Pla Estratègic de la PAC (PEPAC) per al període 2023-2027, que Brussel·les va aprovar...

05.12.2022

El model de ramaderia del futur

12/2022

Des de principi d’any, les problemàtiques i inquietuds de la ramaderia es debaten en el marc del grup de treball específic del sector integrat...

05.12.2022

Carxofes del Prat i Espigoladors, sinergia social

12/2022

La Cooperativa Agrícola del Prat fa temps que elabora productes a partir del seu producte estrella: la Carxofa Prat, una carxofa de la varietat...

Som socis de
Amb el suport de