La iniciativa empresarial i comercial així com l’aposta per la cooperació, la innovació i la tecnologia de Cellers Domenys els últims anys s’han vist reconegudes amb la concessió del Premi al Millor Celler 2019, en el marc dels Premis Vinari.
Cellers Domenys va esdevenir un referent en el gran certamen dels vins i caves catalans en concentrar el major nombre de guardons dels Premis Vinari, un total de 5 distincions, en una edició que va comptar amb la participació de 260 cellers i 948 referències emparades en alguna de les dotze denominacions d’origen catalanes.
Els vins i caves reconeguts són “Les Tres Naus Reserva 2015” en la categoria d’Escumosos Reserva, “Les Tres Naus Brut 2017” com a Escumosós Jove, “Capvespre Sunset Rosat 2018” en Vins Rosats -que va obtenir una doble distinció de Vinari i DO Catalunya- i “Capvespre Sunset Negre 2018” en Negres Joves.
Les creacions Capvespre Sunset pertanyen a la família d’embotellats de la nova marca Domenio Wines by Cellers Domenys, el projecte que potencia el creixement de Cellers Domenys com a empresa vitivinícola i que és fruit de l’aposta per la diversificació. L’objectiu de la nova marca és associar totes les referències de vins i caves de la cooperativa amb el mateix productor.
Aquesta evolució posa en relleu la solidesa del projecte iniciat per Cellers Domenys amb la unió de set cooperatives catalanes (Sant Jaume dels Domenys, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira) amb l’objectiu de disposar de més recursos i compartir tècniques innovadores per assolir un producte de gran qualitat.
En l’actualitat suma 500 socis, gestiona 2.500 hectàrees i té el reconeixements de 4 DO vitivinícoles, a més de l’oleícola DO Siurana.
El 9 de març de 1983, amb l’aprovació de la Llei de cooperatives de Catalunya, la Federació es va convertir en una entitat a l’empara de la...
El consell rector de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya també s’ha reunit amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ha reclamat al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural suport per al camp...
La presència de fauna salvatge a l’agricultura és un problema comú que afecta moltes zones de Catalunya, així com de la resta de l’Estat i...
Des de fa dos anys, Catalunya es troba immersa en una situació de sequera molt greu. Tot i això, no ha estat fins a l’octubre de 2021 quan s’ha...
Francesc Reguant té una dilatada trajectòria vinculada al mon de l’agroalimentació. Com a Director d’Administració i Sistemes d’Informació...
La innovació ha de ser un procés continu dins les organitzacions, ja que és una eina per trobar noves vies i fer aflorar oportunitats davant...
Des de l’Alt Camp es proposen visites i experiències turístiques amb productes de proximitat i en un entorn de paisatge mediterrani, agrícola i...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h