El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que neix de vinyes velles, de varietats autòctones i una elaboració molt acurada.
ICNOS vol dir petjada en grec clàssic, i és que aquest vi vol homenatjar als agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan
ICNOS, vol dir petjada en grec, rastre. I, tal com explica Simon Casanovas, gerent d’Empordàlia, “li hem posat aquest nom ja que volem que sigui com un homenatge a tots els nostres agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan, seguint la tradició i fent història“.
ICNOS ja es pot comprar en caixes d’ampolla individual i de tres ampolles a les agrobotigues d’Empordàlia a Pau i a Vilajuïga, a botigues especialitzades de vins i a la botiga on-line del celler.
ICNOS, la petjada d’Empordàlia
De color robí intens i brillant. Té aromes a fruita madura com la cirera i la mora, amb notes de vainilla i cafè. En boca és molt agradable, amb sensacions de regalèssia i torrefacció, amb uns tanins rodons i suaus. El final és llarg i persistent.
Està fet de carinyena i garnatxa de les vinyes més velles del celler Empordàlia, vinyes velles de terrer de pissarra de més de 70 anys, situades als municipis de Rabós, Garriguella.
Combina amb la cuina elaborada de carns i és ideal per gaudir en moments especials.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l’Empordà.
El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.
Font: Empordàlia
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
La Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per comercialitzar els seus calçots. Es tracta d’una estratègia per posicionar i...
L'oli d'oliva verge extra ecològic 'Baronia de Cabacés', de la cooperativa Agrícola de Cabacés, es posiciona entre els TOP 10 de la categoria...
La Cooperativa de Gandesa, setena meravella de Catalunya, va rebre l'any 2023 un 20% més de visitants que l'any 2022 (un 30% més que el 2021) i...
El Master of Wine i crític internacional de vi Tim Atkins ha estat present a la fira Barcelona Wine Week edició 2024 on ha presentat el seu...
Castell d’Or ha presentat una renovació completa de tota la gamma de vins 'Castell d’Or' durant la Barcelona Wine Week. El grup ha apostat...
El saló de referència del vi de qualitat de l’Estat torna a Barcelona amb més de 850 cellers inscrits i 70 Denominacions d’Origen. Pel que...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h