Carregant web FCAC

ICNOS, un vi amb petjada

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, en una edició numerada de només 2600 ampolles

15/12/2020
ICNOS, un vi amb petjada
ICNOS, un vi amb petjada © Celler Empordàlia

Està fet amb varietats de carinyena i garnatxa de vinyes velles de més de 70 anys de terrer de pissarra

El celler Empordàlia treu el seu nou vi, ICNOS, que defineix com el seu millor treball. Una edició numerada de només 2600 ampolles. És un vi que neix de vinyes velles, de varietats autòctones i una elaboració molt acurada.

ICNOS vol dir petjada en grec clàssic, i és que aquest vi vol homenatjar als agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan

ICNOS, vol dir petjada en grec, rastre. I, tal com explica Simon Casanovas, gerent d’Empordàlia, “li hem posat aquest nom ja que volem que sigui com un homenatge a tots els nostres agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan, seguint la tradició i fent història“.

ICNOS ja es pot comprar en caixes d’ampolla individual i de tres ampolles a les agrobotigues d’Empordàlia a Pau i a Vilajuïga, a botigues especialitzades de vins i a la botiga on-line del celler. 

ICNOS, la petjada d’Empordàlia

De color robí intens i brillant. Té aromes a fruita madura com la cirera i la mora, amb notes de vainilla i cafè. En boca és molt agradable, amb sensacions de regalèssia i torrefacció, amb uns tanins rodons i suaus. El final és llarg i persistent.

Està fet de carinyena i garnatxa de les vinyes més velles del celler Empordàlia, vinyes velles de terrer de pissarra de més de 70 anys, situades als municipis de Rabós, Garriguella.

Combina amb la cuina elaborada de carns i és ideal per gaudir en moments especials.

El celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.

 

Font: Empordàlia

Altres notícies

Mel Muria se suma al Projecte Emma amb el llançament d'una línia de caramels solidaris

20/01/2021

L’empresa de producció artesanal de mel del Perelló Mel Muria llança una línia de caramels solidaris per sumar-se al Projecte Emma. Des de...

L’Avellanera actualitza la seva pàgina web i el seu servei de venda on-line

14/01/2021

La cooperativa L’Avellanera ha actualitzat la seva pàgina web amb un renovat disseny i una fàcil navegabilitat. Amb aquest canvi l’empresa...

El restaurant Quatre Molins, liderat pel 'xef de la mel' Rafel Muria, rep una estrella Michelin

17/12/2020

El restaurant Quatre Molins, de Cornudella de Montsant (Priorat) i liderat pel ‘xef de la mel’ Rafel Muria, aconsegueix una estrella...

Quatre vins i dos caves Domenio Wines de Cellers Domenys reconeguts als premis IWC de Londres

15/12/2020

Cellers Domenys segueix sumant reconeixements al seu historial. L’entitat ha assolit 6 guardons en total en la 38a edició dels premis...

L’avellana, l’ingredient que no pot faltar en els teus menús nadalencs

02/12/2020

Les avellanes són un dels fruits secs més recomenables per a qualsevol dieta pel seu alt contingut en proteïnes, antioxidants i minerals. Van...

El Cava Marquès de la Sardana Brut Rosé guanya la medalla d'Or al International Wine Challenge

01/12/2020

Castell d’Or aconsegueix la medalla d’Or amb el Cava Marquès de la Sardana Brut Rosat al concurs Internacional Wine Challenge, un certamen amb...

Ja està disponible el nou Oli de Pau

27/11/2020

L’Oli de Pau d’oliva extra verge s’obté d’oliveres centenàries de l’Empordà Empordàlia ja ha tret la nova collita d’aquest any del...

Som socis de:
Amb el suport de