Carregant web FCAC

Nou licor de crema d'avellanes de l'Avellanera

El nou producte, comercialitzat sota la marca 'Infrusec' i elaborat a partir de la selecció de les millors avellanes dels agricultors de la cooperativa, va destinat al gran públic i al Canal Horeca

22/02/2021

La cooperativa L’Avellanera, de la Selva del Camp (Tarragona), complementa la seva gamma de productes amb el llançament d’un licor de crema d’avellanes.

El nou licor, comercialitzat sota la marca 'Infrusec', està elaborat amb l’essència de la selecció de les millors avellanes dels agricultors de la cooperativa, aconseguida a partir d’una maceració en fred.

Per a la fabricació d’aquesta nova aposta, L’Avellanera ha escollit les centenàries Bodegues i Destil·leries Lehmann, SA, amb seu a la ciutat de Tortosa (Tarragona).

El resultat és un nou licor, de 16º d’alcohol i comercialitzat en envàs de vidre de 70 cl, que es caracteritza per un perfil proper al consumidor i que va destinat al gran públic i al Canal Horeca.

Destaquen les seves notes predominants d’avellana, una delícia per al paladar. A l’assaborir-lo es perceben les notes alcohòliques perfectament barrejades amb l’avellana i té un pas de boca de textura agradable i persistent.

El nou producte es pot adquirir tant a la seva agrobotiga a La Selva del Camp com a través de la botiga on-line i el seu preu és de 9,40 €.

 

Font: L'Avellanera

Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya