La cooperativa L’Avellanera, de la Selva del Camp (Tarragona), complementa la seva gamma de productes amb el llançament d’un licor de crema d’avellanes.
El nou licor, comercialitzat sota la marca 'Infrusec', està elaborat amb l’essència de la selecció de les millors avellanes dels agricultors de la cooperativa, aconseguida a partir d’una maceració en fred.
Per a la fabricació d’aquesta nova aposta, L’Avellanera ha escollit les centenàries Bodegues i Destil·leries Lehmann, SA, amb seu a la ciutat de Tortosa (Tarragona).
El resultat és un nou licor, de 16º d’alcohol i comercialitzat en envàs de vidre de 70 cl, que es caracteritza per un perfil proper al consumidor i que va destinat al gran públic i al Canal Horeca.
Destaquen les seves notes predominants d’avellana, una delícia per al paladar. A l’assaborir-lo es perceben les notes alcohòliques perfectament barrejades amb l’avellana i té un pas de boca de textura agradable i persistent.
El nou producte es pot adquirir tant a la seva agrobotiga a La Selva del Camp com a través de la botiga on-line i el seu preu és de 9,40 €.
Font: L'Avellanera
Xef Caprabo ha acollit la jornada gastronòmica, organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Caprabo, on les...
Un any més, el festival Sons del Món proposa gaudir de la música i el vi en una oferta cultural ideal per l’estiu. El celler Empordàlia...
El municipi de Nulles (Alt Camp) es prepara per acollir la segona edició del Melodeep Festival, una cita musical única que combina la millor...
Els Premis Vinari s’han posicionat com l’esdeveniment de referència que premia els millors vins elaborats pels cellers catalans. Amb més de 900...
Els vins i caves de Domenio, marca de la cooperativa Cellers Domenys, han tornat a ser reconeguts a nivell internacional amb nou medalles als...
Caprabo ha celebrat la VIII Fira Caprabo de Productes de Proximitat del Camp de Tarragona, al supermercat d’Altafulla, amb una assistència de...
Sóc la Núria Hidalgo i Padrós de @love.gastronomy i una apassionada de la gastronomia. Cuinar em fa feliç i m’ajuda a desconnectar. La...
El Castell del Remei de Penelles (Lleida) va ser l’escenari de la 18a edició de La Nit de l’Enologia, un esdeveniment emblemàtic organitzat...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h