El Cava 'Cossetània' Brut Reserva s’ha endut una medalla d’or al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a l’any. L’organització acaba de fer públics els resultats on Castell d’Or ha sigut reconegut amb aquesta medalla a la qualitat del seu producte. El 'Cossetània' Brut Reserva assoleix aquest guardó en un dels concursos més prestigiosos del panorama vitivinícola internacional, per segon any consecutiu, consolidant així el seu reconeixement en el mercat europeu. El cava, amb medalla d’or, és un cupatge de les varietats xarel·lo, macabeu i parellada, i es caracteritza per ser fresc, intens, ben equilibrat, harmònic i amb una bona i llarga persistència al post gust. És afruitat i, posteriorment, apareixen notes florals i de mel, molt agradables i pròpies de la criança en ampolla. Un cava únic per la seva expressivitat i aromes.
Aquesta és la 28a edició del Concurs Internacional del Vi MUNDUS VINI (tast de primavera). El certamen va ser fundat per l'editorial líder en el sector vitivinícola Meininger Verlag i ha estat una de les competicions de vins més destacades del món del vi i el cava. La importància d'aquesta competició tant a Alemanya com en la resta del món queda demostrada amb els més d'11.000 vins presentats cada any. L'objectiu del concurs és fomentar la qualitat i promoure la comercialització dels vins presentats a concurs. Així mateix està pensat per a oferir un fòrum als productors, viticultors, importadors i consumidors que, d'una banda, permeti comparar els diferents vins a fi de facilitar l'orientació i la decisió de compra i, d'altra banda, arribi a un ampli públic. El jurat són personalitats que gaudeixen d'una gran reputació en el món del vi. Aquests inclouen enòlegs capacitats, excel·lents sommeliers, reconeguts detallistes especialitzats amb un coneixement sobre el vi superior a la mitjana, periodistes especialitzats i científics de tot el món.
Reconeixement al cava 'Castell d’Or Brut Rosat'
D’altra banda, Castell d’Or ha rebut la medalla de plata pel cava 'Castell d'Or Brut Rosat' al Concours Mondial de Bruxelles, a Bèlgica. Aquesta competició ha estat una sessió avançada a la totalitat del premi que tindrà lloc properament. La competició ha estat dedicada exclusivament als vins rosats i organitzada per primera vegada en resposta al creixent interès per aquest tipus de vi a tot el món.
Castell d’Or, la unió de 16 cellers
Castell d’Or neix el 2006 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Montsant i Costers del Segre. Actualment, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.
Font: Castell d'Or
L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...
El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...
A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...
La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...
La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...
Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...
A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...
Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h