El Cava 'Cossetània' Brut Reserva s’ha endut una medalla d’or al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a l’any. L’organització acaba de fer públics els resultats on Castell d’Or ha sigut reconegut amb aquesta medalla a la qualitat del seu producte. El 'Cossetània' Brut Reserva assoleix aquest guardó en un dels concursos més prestigiosos del panorama vitivinícola internacional, per segon any consecutiu, consolidant així el seu reconeixement en el mercat europeu. El cava, amb medalla d’or, és un cupatge de les varietats xarel·lo, macabeu i parellada, i es caracteritza per ser fresc, intens, ben equilibrat, harmònic i amb una bona i llarga persistència al post gust. És afruitat i, posteriorment, apareixen notes florals i de mel, molt agradables i pròpies de la criança en ampolla. Un cava únic per la seva expressivitat i aromes.
Aquesta és la 28a edició del Concurs Internacional del Vi MUNDUS VINI (tast de primavera). El certamen va ser fundat per l'editorial líder en el sector vitivinícola Meininger Verlag i ha estat una de les competicions de vins més destacades del món del vi i el cava. La importància d'aquesta competició tant a Alemanya com en la resta del món queda demostrada amb els més d'11.000 vins presentats cada any. L'objectiu del concurs és fomentar la qualitat i promoure la comercialització dels vins presentats a concurs. Així mateix està pensat per a oferir un fòrum als productors, viticultors, importadors i consumidors que, d'una banda, permeti comparar els diferents vins a fi de facilitar l'orientació i la decisió de compra i, d'altra banda, arribi a un ampli públic. El jurat són personalitats que gaudeixen d'una gran reputació en el món del vi. Aquests inclouen enòlegs capacitats, excel·lents sommeliers, reconeguts detallistes especialitzats amb un coneixement sobre el vi superior a la mitjana, periodistes especialitzats i científics de tot el món.
Reconeixement al cava 'Castell d’Or Brut Rosat'
D’altra banda, Castell d’Or ha rebut la medalla de plata pel cava 'Castell d'Or Brut Rosat' al Concours Mondial de Bruxelles, a Bèlgica. Aquesta competició ha estat una sessió avançada a la totalitat del premi que tindrà lloc properament. La competició ha estat dedicada exclusivament als vins rosats i organitzada per primera vegada en resposta al creixent interès per aquest tipus de vi a tot el món.
Castell d’Or, la unió de 16 cellers
Castell d’Or neix el 2006 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona, Montsant i Costers del Segre. Actualment, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.
Font: Castell d'Or
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h