Carregant web FCAC

El 'Cossetània' Cava Brut Reserva, medalla d’or al Concurs MUNDUS VINI

Castell d’Or també ha estat reconegut al Concours Mondial de Bruxelles

18/03/2021

El Cava 'Cossetània' Brut Reserva s’ha endut una medalla d’or al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a l’any. L’organització acaba de fer públics els resultats on Castell d’Or ha sigut reconegut amb aquesta medalla a la qualitat del seu producte.  El 'Cossetània' Brut Reserva assoleix aquest guardó en un dels concursos més prestigiosos del panorama vitivinícola internacional, per segon any consecutiu, consolidant així el seu reconeixement en el mercat europeu. El cava, amb medalla d’or, és un cupatge de les varietats xarel·lo, macabeu i parellada, i es caracteritza per ser fresc, intens, ben equilibrat, harmònic i amb una bona i llarga persistència al post gust. És afruitat i, posteriorment, apareixen notes florals i de mel, molt agradables i pròpies de la criança en ampolla. Un cava únic per la seva expressivitat i aromes.

Aquesta és la 28a edició del Concurs Internacional del Vi MUNDUS VINI (tast de primavera). El certamen va ser fundat per l'editorial líder en el sector vitivinícola Meininger Verlag i ha estat una de les competicions de vins més destacades del món del vi i el cava. La importància d'aquesta competició tant a Alemanya com en la resta del món queda demostrada amb els més d'11.000 vins presentats cada any. L'objectiu del concurs és fomentar la qualitat i promoure la comercialització dels vins presentats a concurs. Així mateix està pensat per a oferir un fòrum als productors, viticultors, importadors i consumidors que, d'una banda, permeti comparar els diferents vins a fi de facilitar l'orientació i la decisió de compra i, d'altra banda, arribi a un ampli públic. El jurat són personalitats que gaudeixen d'una gran reputació en el món del vi. Aquests inclouen enòlegs capacitats, excel·lents sommeliers, reconeguts detallistes especialitzats amb un coneixement sobre el vi superior a la mitjana, periodistes especialitzats i científics de tot el món.

Reconeixement al cava 'Castell d’Or Brut Rosat'

D’altra banda, Castell d’Or ha rebut la medalla de plata pel cava 'Castell d'Or Brut Rosat' al Concours Mondial de Bruxelles, a Bèlgica. Aquesta competició ha estat una sessió avançada a la totalitat del premi que tindrà lloc properament. La competició ha estat dedicada exclusivament als vins rosats i organitzada per primera vegada en resposta al creixent interès per aquest tipus de vi a tot el món.

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or neix el 2006 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona,  Montsant i Costers del Segre. Actualment, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.

 

Font: Castell d'Or

Altres notícies

Nova imatge per als vins de la Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre

27/04/2021

La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta nova imatge per als seus vins que, d’ara endavant, s’identificaran amb un logotip que...

Muria Bio, gran triomfadora en el III Concurs Hispanoluso de Mels Ecològiques

26/04/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa Mel Muria, ha rebut la màxima puntuació en el III Concurs Hispanoluso de Mels Ecològiques...

Els vins Domenio Wines reconeguts amb altes puntuacions a la prestigiosa Guia Peñín 2022

21/04/2021

La cooperativa Cellers Domenys celebra la bona acollida rebuda de tots els vins Domenio Wines emparats sota la DO Catalunya i la DO Conca de...

Els iogurts líquids 'La Fageda' estrenen gust, imatge i un envàs més sostenible

19/04/2021

Les millores que La Fageda ha aplicat al producte han donat com a resultat uns iogurts líquids que milloren el gust, incorporen sucre de canya,...

Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per Sant Jordi

15/04/2021

El passat Nadal, la Fundació Arrels es va posar en contacte amb el celler Empordàlia per sol·licitar la col·laboració amb l'aportació d'algun...

Muria BIO llança els primers caramels de mel ecològica d’Europa amb envàs 100% compostable

12/04/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria que pertany al Canal Horeca, llança la primera línia de caramels de...

Els premis BIOLMIEL 2020 consoliden el lideratge de les mels ecològiques de Muria Bio a nivell internacional

15/03/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa perellonenca Mel Muria, ha estat una de les grans triomfadores en el premi italià BIOLMIEL...

Som socis de:
Amb el suport de