Carregant web FCAC

Pa amb oli, xocolata i sal

Recepta de Nacho Arregui, xef gastronòmic i assessor de cuina

29/07/2021

Ingredients per 4 persones

  • 250 g de nata
  • 250 g de llet
  • 100 g de sucre
  • 100 g de rovells d'ou
  • 225 g de sucre
  • Sal maldon
  • Oli d’oliva verge extra 'Oli de Pau' de la cooperativa Empordàlia
  • Pa de xapata
  • Cacau
  • Avellanes 'Coselva' de la cooperativa Coselva

Elaboració

Bullim la nata amb la llet i el sucre i quan bulli escaldem els rovells, tornem al foc fins obtenir una crema anglesa, arribat a aquest punt escaldem el xocolata i ho triturem amb l'ajut d'una batedora per tal d'emulsionar el conjunt i reservem a la nevera.

Tallem unes rodanxes fines de pa de xapata i les torrem.

En un plat posem una torrada, a sobre una quenelle de xocolata, la salem, empolvorarem amb cacau i afegim un bon raig d’oli d’oliva verge extra i acabem les postres amb unes avellanes trencades per sobre.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies

Es presenta Viniscoop, la primera botiga on-line especialitzada en vins i caves de cooperatives

16/09/2021

Viniscoop neix amb la participació de 12 cellers cooperatius catalans. Ofereix un catàleg seleccionat de més de 100 vins de 10 Denominacions...

Tasta la verema a Celler Masroig, una proposta per descobrir el món del vi

09/09/2021

Durant els mesos de verema Celler Masroig ofereix l’activitat Tasta la Verema; una experiència singular, directa i propera que permetrà als...

Orelletes

24/08/2021

Les orelletes són un dolç molt típic de Les Garrigues i d’altres zones de Catalunya. La seva elaboració és un acte més de la Festa Major...

El Celler Masroig marida les Jornades de l'Horta del Priorat a Taula

11/08/2021

El Priorat acollirà la primera edició de L'Horta del Priorat a Taula, unes jornades que neixen amb l'objectiu d'aportar valor afegit a la Fira de...

Tornen les “experiències” a Empordàlia

21/07/2021

Tot i amb el fantasma de la covid-19 encara marcant el nostre dia a dia, el celler cooperatiu Empordàlia ha reobert aquest juliol l’hostaleria a...

L'Agrícola de Llorenç premiada amb dues medalles al Concurs International Wine and Spirits Awards 2021

16/07/2021

Els vins i caves de la cooperativa L'Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements a nivell internacional. Concretament han...

Muria BIO mostra la seva cara més sostenible a BioCultura BCN 2021

15/07/2021

Muria BIO, la marca de mels ecològiques de l’empresa tarragonina Mel Muria pertanyent al Canal Horeca, ha mostrat la seva cara més sostenible a...

Som socis de:
Amb el suport de