Durant els mesos de verema Celler Masroig ofereix l’activitat Tasta la Verema; una experiència singular, directa i propera que permetrà als visitants descobrir el món del vi en primera persona. Una proposta molt aclamada que s’ha reprès després d’unes temporades, en un format renovat i adaptat a la situació actual.
Es començarà amb una visita a les vinyes per aprendre les diferents varietats de raïm, els diversos tipus de sòl i el procés de verema, interactuant amb els viticultors. L’activitat seguirà amb una visita al celler per veure com es fa l’entrada del raïm i com comença la vinificació. Acabarà amb un tast de most i vins, per tal d’apreciar procés d’evolució d’aquest producte.
Celler Masroig aposta per un enoturisme divers, pensat per tots els públics
A part d’aquesta experiència, Celler Masroig seguirà oferint cada dia visites guiades a les instal·lacions, més tast de vins, entre altres experiències enoturístiques que ofereix habitualment. La visita ‘Tasta la verema’ es realitzarà els següents dissabtes de verema: 18 de setembre, 25 de setembre i 2 d’octubre.
Es requereix reserva prèvia i les places seran limitades. Consultar preu, condicions i disponibilitats a visites@cellermasroig.com.
'Silvaurum' és un oli d’oliva verge extra, pertanyent al Canal Horeca, elaborat per la cooperativa L’Avellanera de la Selva Camp (Tarragona),...
A principis de maig es va celebrar, a Olite (Navarra), la 10a edició de Garnatxes del Món. En el concurs, d’àmbit internacional, prop de 900...
L'associació empordanesa sense ànim de lucre We Love Uganda ha engegat una campanya de micromecenatge amb l'objectiu de recollir fons per garantir...
Els caves de Castell d’Or han tornat a brillar al Concurs Internacional SAKURA Japan Women’s Wine Award, el certamen internacional de vi més...
Per segon any consecutiu, el celler Empordàlia celebra la Diada de Sant Jordi col·laborant amb la Fundació Arrels i adquirint les roses...
Davant el constant canvi en què es troba el món, i les noves formes de consum i la demanda d’un públic més jove, han fet que Celler Batea es...
L’Avellanera, de la Selva Camp, inicia la seva campanya de Setmana Santa amb la comercialització d’exquisides mones de Pasqua. La...
Castell d’Or ha obtingut quatre medalles al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemanya dues vegades a l’any. En la seva...
Pagesos i pageses al territori per un país viu i equilibrat
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8 a 15 h
Estiu: dilluns a divendres de 8.30 a 14 h