Carregant web FCAC

Nou li’COR d’arròs’ del Delta de la Càmara Arrossera del Montsià

Elaborat amb la varietat montsianell de la DOP Arròs del Delta de l’Ebre

23/11/2021
Li’COR d’arròs’
Li’COR d’arròs’ © Càmara Arrossera del Montsià

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià ha tret recentment al mercat el li’COR d’arròs’ del Delta. És tracta d’un licor crema elaborat amb arròs de producció pròpia de la varietat montsianell, originària de la zona, i acollit a la DOP Arròs del Delta de l’Ebre. La varietat montsianell junt amb la maceració natural i tradicional dels ingredients, han permès obtenir com a resultat un producte excel·lent. L’etiqueta té la forma d’un gra d’arròs que simbolitza el centre, el cor que ha fet possible aquest nou producte.

El li’COR d’arròs’ és ideal per acompanyar les sobretaules amb un producte de proximitat, de qualitat i de cooperativa que sorprendrà els teus comensals.

Actualment el podeu trobar a botigues especialitzades i diversos restaurants de les Terres de l’Ebre.

La Càmara Arrossera del Montsià agrupa 2.500 persones productores d’arròs que comercialitza sota la marca ‘Montsià’. Recentment ha rebut un reconeixement europeu en innovació i sostenibilitat pel seu projecte Oryzite de bioeconomia circular.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
20.06.2024

Dos vins joves de cooperativa, Gran Or als Premis Vinari

20/06/2024

La 12a edició dels Premis Vinari dels vins catalans ja té medaller per als vins joves. Un any més, trobem vins de cellers cooperatius a la llista...

03.06.2024

Què és un vi blanc de negres?

03/06/2024

Moltes persones pensen que el color del vi depèn de la varietat de raïm amb què s’elabora, però no és així. Si agafem raïms de diferents...

03.06.2024

Tasta Empordàlia a alta mar

06/2024

Aquest estiu tornen els “Tastos Pirates” que, des de l’estiu passat, el celler cooperatiu Empordàlia ofereix a alta mar. De juny a setembre...

03.06.2024

Arròs amb fruits secs

06/2024

Soc Olga Casanova Martínez, mestra i aficionada a la cuina. La Ribera d’Ebre és la comarca que em veu viure des de fa molts anys. Des de ben...

03.06.2024

Alicia Figueras, informàtica i viticultora a l'explotació familiar

06/2024

“Dona en un sector d’homes. Fa deu anys que m’hi dedico i, a la vinya, sóc feliç. Quan el meu pare es va plantejar deixar d’estar al...

23.05.2024

Els cellers cooperatius guanyen 14 medalles al concurs internacional “Grenaches du Monde"

23/05/2024

La capital francesa va acollir la 12a edició del concurs Garnatxes del Món, dedicat a la varietat de raïm garnatxa. El jurat, format per un...

16.05.2024

La Vinícola de Nulles acull la 1a edició del Melodeep Festival

16/05/2024

La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic....

14.05.2024

Nou etiquetatge dels vins 'Sinols' d’Empordàlia

14/05/2024

El celler Empordàlia ha renovat l’etiquetatge dels vins 'Sinols', els vins més importants del celler, amb l’objectiu i el desig de traslladar,...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya