La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià ha tret recentment al mercat el li’COR d’arròs’ del Delta. És tracta d’un licor crema elaborat amb arròs de producció pròpia de la varietat montsianell, originària de la zona, i acollit a la DOP Arròs del Delta de l’Ebre. La varietat montsianell junt amb la maceració natural i tradicional dels ingredients, han permès obtenir com a resultat un producte excel·lent. L’etiqueta té la forma d’un gra d’arròs que simbolitza el centre, el cor que ha fet possible aquest nou producte.
El li’COR d’arròs’ és ideal per acompanyar les sobretaules amb un producte de proximitat, de qualitat i de cooperativa que sorprendrà els teus comensals.
Actualment el podeu trobar a botigues especialitzades i diversos restaurants de les Terres de l’Ebre.
La Càmara Arrossera del Montsià agrupa 2.500 persones productores d’arròs que comercialitza sota la marca ‘Montsià’. Recentment ha rebut un reconeixement europeu en innovació i sostenibilitat pel seu projecte Oryzite de bioeconomia circular.
La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...
Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...
Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...
La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...
La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h