Carregant web FCAC

Nou li’COR d’arròs’ del Delta de la Càmara Arrossera del Montsià

Elaborat amb la varietat montsianell de la DOP Arròs del Delta de l’Ebre

23/11/2021
Li’COR d’arròs’
Li’COR d’arròs’ © Càmara Arrossera del Montsià

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià ha tret recentment al mercat el li’COR d’arròs’ del Delta. És tracta d’un licor crema elaborat amb arròs de producció pròpia de la varietat montsianell, originària de la zona, i acollit a la DOP Arròs del Delta de l’Ebre. La varietat montsianell junt amb la maceració natural i tradicional dels ingredients, han permès obtenir com a resultat un producte excel·lent. L’etiqueta té la forma d’un gra d’arròs que simbolitza el centre, el cor que ha fet possible aquest nou producte.

El li’COR d’arròs’ és ideal per acompanyar les sobretaules amb un producte de proximitat, de qualitat i de cooperativa que sorprendrà els teus comensals.

Actualment el podeu trobar a botigues especialitzades i diversos restaurants de les Terres de l’Ebre.

La Càmara Arrossera del Montsià agrupa 2.500 persones productores d’arròs que comercialitza sota la marca ‘Montsià’. Recentment ha rebut un reconeixement europeu en innovació i sostenibilitat pel seu projecte Oryzite de bioeconomia circular.

Font: Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)
Altres notícies
11.04.2025

Cellers Domenys convertirà el primer Celler Modernista de Cèsar Martinell en el Centre Cultural del Vi, del Cooperativisme i de la figura de l’arquitecte

11/04/2025

L’assemblea general de Cellers Domenys ha aprovat per unanimitat un projecte estratègic que transformarà el futur de la cooperativa de primer...

08.04.2025

Nous vins d'estiu!

08/04/2025

El Celler de Capçanes amplia la seva gamma de vins, amb la nova línia de vins baixos en alcohol amb dues noves incorporacions ideals per a...

03.04.2025

Amb 25 medalles, els cellers cooperatius brillen a Girovi’25

03/04/2025

A la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya ens sentim orgullosos de veure com a totes les convocatòries de reconeixements del món del...

25.03.2025

Premi al Millor Oli d’Oliva Verge Extra d’Espanya per a 'Spelunca', de la Cooperativa de l'Espluga Calba

25/03/2025

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) expressa la seva satisfacció perquè tres molins cooperatius catalans han obtingut els...

18.03.2025

125 anys de cooperativisme al Maresme i la Selva, i 25è aniversari de Conca de la Tordera

18/03/2025

La cooperativa Conca de la Tordera commemora, dijous 20 de març, els 125 anys de l’existència de cooperativisme a les comarques del Maresme i la...

14.03.2025

Mallart Artesans Xarcuters, la primera xarcuteria que fa la botifarra a l'exclusió

03/2025

Mallart Artesans Xarcuters és un projecte de transformació social impulsat per la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de...

14.03.2025

Esmorzar al Priorat entre oliveres

03/2025

A la part occidental del Priorat, s’alça Cabacés. És un poble ric en patrimoni, amb un nucli antic que conserva molts elements del seu passat...

14.03.2025

Cranc del Delta amb ajoblanco de calçots del Prat

03/2025

Sóc en Marc Grivé, xef i propietari de Gastroshows, un espai on podràs gaudir d’una experiència gastronòmica única en un sopar clandestí a...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya