Carregant web FCAC

Castell d'Or obté quatre medalles al Concurs Mundus Vini Spring

El cava 'Flama d'Or' Brut destaca amb una medalla d'or

07/04/2022

Castell d’Or ha obtingut quatre medalles al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemanya dues vegades a l’any. En la seva edició de primavera, el cava 'Flama d’Or' Brut ha destacat amb una medalla d’or i el cava' Castell d’Or' Brut, el cava 'Cossetània' Brut Reserva i el Cava 'Cabaret' Brut han estat premiats amb medalla de plata en un concurs que assoleix la seva trigèsima edició i on han participat 3.022 vins procedents d’un total de 42 nacions vitivinícoles.

  • 'FLAMA D’OR' BRUT – MEDALLA D’OR
  • 'CASTELL D’OR' BRUT – MEDALLA DE PLATA
  • 'COSSETÀNIA' BRUT RESERVA – MEDALLA DE PLATA
  • 'CABARET' BRUT – MEDALLA DE PLATA

Els caves Castell d’Or assoleixen aquests guardons en un dels concursos més prestigiosos del panorama vitivinícola internacional per tercer any consecutiu, consolidant així el seu reconeixement en el mercat europeu.

El cava 'Flama d’Or' Brut, amb medalla d’or, és un coupage clàssic de la regió del cava: xarel·lo, macabeu i parellada, que es caracteritza per la seva vivacitat i equilibri en boca i el seu aroma fi de criança amb posteriors notes florals i de fruita blanca. D’acidesa moderada, és un cava amb personalitat, elegant i fresc, molt representatiu de la regió on es produeix.

El Concurs Internacional del Vi Mundus Vini (tast de primavera) va ser fundat per l’editorial líder en el sector vitivinícola Meininger Verlag i ha estat una de les competicions de vins més destacades del món del vi i el cava. La importància d’aquesta competició, tant a Alemanya com en la resta del món, queda demostrada amb els milers de referències. L’objectiu del concurs és fomentar la qualitat i promoure la comercialització dels vins presentats a concurs. Així mateix, està pensat per oferir un fòrum als productors, viticultors, importadors i consumidors que, d’una banda, permeti comparar els diferents vins a fi de facilitar l’orientació i la decisió de compra i, d’altra banda, arribi a un ampli públic. 

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or és l’herència de les primeres cooperatives fundades a finals del s. XIX i principis del s. XX . En l’actualitat són un total de 16 cooperatives, que representen a més de 2.200 famílies pageses que treballen amb amor i respecte a la natura. Des de 2005 a Castell d’Or seleccionem les millors vinyes i comptem amb modernes instal·lacions per crear un producte exclusiu, amb personalitat i de categoria premium.

El cava Castell d’Or s’ubica a la zona de Comtats de Barcelona, una zona amb paisatges diversos, principalment caracteritzats per belles valls o depressions entre serres no gaire elevades. Amb una llarga tradició com a regió vitivinícola que es remunta a més de 2.000 anys, el raïm del cava Castell d’Or procedeix de parcel·les que gaudeixen de diversitat de microclimes. A conseqüència de la proximitat a la costa i l’altitud d’algunes vinyes -fins a 750 m sobre el nivell de la mar- donen lloc a un cava amb personalitat única. A més la gran extensió de terra que treballen, permet una selecció exclusiva dels millors raïms de cada subzona.

Font: Castell d'Or
Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya