Carregant web FCAC

Empordàlia regala roses fetes per la Fundació Arrels per Sant Jordi

Entre el 16 i el 23 d’abril, els clients del celler Empordàlia rebran roses solidàries de la Fundació Arrels

14/04/2022

Per segon any consecutiu, el celler Empordàlia celebra la Diada de Sant Jordi col·laborant amb la Fundació Arrels i adquirint les roses solidàries que els usuaris de la Fundació elaboren als seus tallers. Unes roses imperdibles acompanyades d’un punt de llibre, tot fet a mà, i que enguany, a més, tenen un valor afegit donat que les teles estampades utilitzades per fer les roses han estat dissenyades a partir d'il·lustracions de persones que van viure o viuen al carrer.

Empordàlia, tal com ja va fer l’any passat, ha adquirit diverses roses que lliurarà com a regal de Sant Jordi, entre el 16 i el 23 d’abril, a tots els seus clients que comprin a través de la botiga on-line o per televenda (972 53 01 43 de 9.30 a 19 h i diumenges de 9.30 a 14 h). I, per acabar d’arrodonir la celebració, el dia 23 d’abril també ho regalaran als clients que facin les seves compres, presencialment, a les agrobotigues d’Empordàlia a Pau i a Vilajuïga.

La col·laboració entre Empordàlia i la Fundació Arrels començà al Nadal de 2020 quan la Fundació es va posar en contacte amb Empordàlia per demanar si era possible rebre algun producte del celler per afegir als lots que estava preparant per vendre i obtenir, així, recursos econòmics per als seus projectes. Empordàlia va empatitzar amb la proposta i va donar ampolles d’oli de Pau del seu celler. Donatiu que es va tornar a realitzar aquest darrer Nadal de 2021, amb el lliurament de 200 ampolles d'oli de pau de 50 cl en envàs de vidre.

Sobre el celler Empordàlia

Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s’elaboren al celler i l’Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen  el caràcter de l’Empordà. 

El celler disposa de dues agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès.

Font: Empordàlia
Altres notícies
05.09.2025

La sega de l'arròs esdevé festa gràcies a la unió del territori

05/09/2025

La plantada i la sega de l’arròs són moments d’esforç però també de celebració, quan comença i acaba la campanya per a les cooperatives...

02.09.2025

Els productes de cooperatives agràries arribaran a les llars amb el sorteig de 28 cistelles

02/09/2025

Durant el mes de setembre, una dotzena de mitjans de comunicació locals i comarcals sortejaran un total de 28 cistelles amb productes procedents de...

01.09.2025

Doble medalla d'or pels vins Domenio als Premis Sigillum de la DO Conca de Barberà

01/09/2025

Domenio, la marca de vins i caves de la cooperativa Cellers Domenys, ha estat distingida amb dues medalles d’or als Premis Sigillum 2025,...

01.08.2025

Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, amb presència cooperativa

01/08/2025

La 69a edició de la Firagost, la Fira Exposició del Camp Català, tornarà els dies 5 i 6 d’agost per convertir Valls en el gran punt de trobada...

30.07.2025

Els caves Ecològic 'Reserva del Soci' i 'Culminant' de l'Agrícola de Llorenç del Penedès, medalla d'or als International Wine&Spirits Awards 2025

30/07/2025

La cooperativa Agrícola de Llorenç ha estat reconeguda amb dues medalles d’or als prestigiosos premis International Wine & Spirits Awards 2025....

17.07.2025

Tebi de préssecs amb iogurt i avellanes

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Botifarra rostida amb pera, prunes i pinyons

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

17.07.2025

Amanida de cogombre i poma, amb mató, fruita seca i herbes aromàtiques

17/07/2025

Aquest plat forma part del menú elaborat pel xef Jordi Àvila a la Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat, organitzada per la...

Som socis de
Amb el suport de
Adherits a
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya