Carregant web FCAC

L'Agrícola de Llorenç premiada al concurs anual "50 Great White of the World"

El 'Vi del Centenari 1920' ha estat distingit amb una medalla de plata

12/07/2022

Els vins i caves de la cooperativa Agrícola de Llorenç del Penedès han obtingut nous reconeixements a nivell internacional. Concretament han aconseguit una medalla d’or i una de plata a la 12a edició de l’International Wine Awards 2021, organitzat per Catavinum a Vitoria-Gasteiz (Euskadi). En aquesta edició s'han tastat un total de 3.457 vins i licors, dels quals, van obtenir medalla i el seu corresponent diploma 1.033. Al certamen es van presentar vins d'una vintena de països de tot el món.

El Cava 'Culminant' Reserva Brut Nature ha estat distingit amb la medalla d’or en la categoria de vins escumosos i el 'Vi del Centenari 1920' amb una medalla de plata en la categoria de vins blancs. Des de l’Agrícola de Llorenç es valora molt positivament aquest nou reconeixement a l’esforç per oferir vins i caves de la màxima qualitat.

Font: Agrícola de Llorenç del Penedès
Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya