Els dissabtes de setembre, el celler Empordàlia organitza “Fes-te el Most”, l’activitat enoturística per a tota la família més important del celler, ja que permet a tothom que ho desitgi viure una verema tradicional. Es tracta d’una activitat anual que la pandèmia va interrompre, així que enguany torna amb més ganes que mai per continuar fomentant la cultura del vi.
L’experiència permet viure, durant un dia, una verema, anar a les vinyes, tallar el raïm i posar-lo en caixes. Al tornar al celler, després de gaudir d’un esmorzar elaborat amb productes de la regió, tocarà aixafar el raïm amb els peus, premsar el most i, finalment, embotellar-lo.
Es tracta d’una activitat familiar molt especial i divertida que es realitza en grups d’un màxim de 50 persones per garantir la qualitat i que permet a les famílies introduir-se en el món del vi.
La pujada a les vinyes es fa en el Trenet de Roses, un vehicle original que fa rutes pel Cap de Creus i Roses, dissenyat per poder circular per camins de terra i que permet gaudir del paisatge empordanès.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l'Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creado un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s'elaboren al celler i l'Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l'Empordà.
El celler disposa de dus agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès; i compta també amb una botiga on-line.
FES-TE EL MOST Dates dissabte 3, 10, 17 i 24 de setembre |
El passat 31 de març es van lliurar els Premis Vinari als projectes, activitats i experiències que destaquen en el panorama actual del turisme del...
El director comercial de Covides, Christophe Marquet, i la comunicadora de vins i caves, Meritxell Falgueras, han presentat el primer cava 'Duc de...
Us proposem descobrir Batea, a la Terra Alta, una població amb un passat històric molt ric, ja que des de la protohistòria se n’han trobat...
Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, el celler cooperatiu Empordàlia s’omple d’activitat i obre el seu espai per compartir i donar a...
Castell d’Or presenta nous formats i packaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible en versió Magnum (1,5 litres)...
Caprabo ha introduït als seus supermercats la venda de tomàquets amb embolcall 100% reciclable i compostable de la cooperativa Conca de la Tordera,...
El vi 'La Montsec Rosada' 2021, del Celler Montsec, ha obtingut medalla de plata al prestigiós Concours Mondial de Bruxelles, una competició...
L’Agrícola de Llorenç del Penedès està d’enhorabona pel nou reconeixement obtingut a nivell internacional. La 13a edició de...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h