Els dissabtes de setembre, el celler Empordàlia organitza “Fes-te el Most”, l’activitat enoturística per a tota la família més important del celler, ja que permet a tothom que ho desitgi viure una verema tradicional. Es tracta d’una activitat anual que la pandèmia va interrompre, així que enguany torna amb més ganes que mai per continuar fomentant la cultura del vi.
L’experiència permet viure, durant un dia, una verema, anar a les vinyes, tallar el raïm i posar-lo en caixes. Al tornar al celler, després de gaudir d’un esmorzar elaborat amb productes de la regió, tocarà aixafar el raïm amb els peus, premsar el most i, finalment, embotellar-lo.
Es tracta d’una activitat familiar molt especial i divertida que es realitza en grups d’un màxim de 50 persones per garantir la qualitat i que permet a les famílies introduir-se en el món del vi.
La pujada a les vinyes es fa en el Trenet de Roses, un vehicle original que fa rutes pel Cap de Creus i Roses, dissenyat per poder circular per camins de terra i que permet gaudir del paisatge empordanès.
El celler Empordàlia
Situat a Pau i Vilajuïga, Empordàlia és la unió de petits agricultors de l'Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creado un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Els vins que s'elaboren al celler i l'Oli de Pau, elaborats amb varietats autòctones, reflecteixen el caràcter de l'Empordà.
El celler disposa de dus agrobotigues on es poden trobar els seus productes, així com altres productes gastronòmics amb segell empordanès; i compta també amb una botiga on-line.
FES-TE EL MOST Dates dissabte 3, 10, 17 i 24 de setembre |
Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...
Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...
Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...
La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...
PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...
“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...
Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...
La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...
OFICINA BARCELONA
Casa de l'Agricultura
C. Ulldecona, 21-33, 3a pl.
08038 Barcelona
Tel: 932 260 369 | fcac@fcac.coop
Hivern: dilluns a dijous de 8.30 a 17.30 h | divendres de 8.30 a 14 h
Estiu: dilluns a divendres de 8 a 15 h