Carregant web FCAC

Còctel xocolatejat, la millor selecció de fruits secs de L'Avellanera

L’assortiment combina diversos fruits secs caramelitzats i dues varietats de la gamma de xocolatejats de la cooperativa

25/10/2022

La cooperativa L’Avellanera, de la Selva Camp, ens fa una dolça proposta per endolcir les sobretaules de les festes nadalenques: el seu còctel xocolatejat.

L’assortiment combina una selecció dels millor fruits secs caramelitzats de la cooperativa (avellanes, ametlles i nous), amb dues varietats de la seva categoria de xocolatejats (bombons d’avellana i delícies d’ametlla).

Un detall amb una excel·lent relació qualitat-preu, ideal per acompanyar les neules i els torrons o per afegir als lots de Nadal d’empresa, (PVPR 4,85€ el pot de 120 gr.). També comercialitzat en format de 550 gr. per a Hostaleria (PVPR 13,20€).

Els bombons d’avellana de L’Avellanera, un dels seus productes més exitosos de la temporada d’hivern, estan elaborats amb xocolata negra (60%) i avellanes de la varietat negreta de la seva pròpia cooperativa (40%).

Les delícies d’ametlla, per la seva banda, amaguen un dels productes estrella de la cooperativa L’Avellanera. Sota la cobertura de cacau en pols de primera qualitat hi trobem ametlles garrapinyades (53,2% d’ametlla pròpia de varietat llargueta i d’un 46,8% de sucre), el dolç clàssic de la gamma d’elaborats de la cooperativa selvatana que ens porta tendres records d'infantesa. Un producte saludable, elaborat amb ingredients naturals, ideal per endolcir les trobades familiars d'aquests dies.

La cooperativa, que abasteix el mercat amb productes naturals i elaborats de la més alta qualitat amb presència al Canal Horeca, comercialitza els seus fruits secs sota la marca 'Infrusec'.

Font: L'Avellanera
Altres notícies
03.02.2025

La gamma de vins 'Castell d'Or' creix

03/02/2025

El celler Castell d’Or arriba a la Barcelona Wine Week amb propostes innovadores que reflecteixen la seva essència i valors. En aquesta...

31.01.2025

Els cellers cooperatius tornen a la Barcelona Wine Week

31/01/2025

El saló Barcelona Wine Week s’ha convertit en una cita ineludible per als cellers de tot l’Estat. Així ho demostren les dades d’enguany, que...

23.01.2025

Empordàlia, compromís amb el territori i la sostenibilitat

23/01/2025

El celler Empordàlia consolida la seva posició com a referent en la protecció i preservació del medi ambient; així com pel que fa al...

23.01.2025

El president Illa, fundador d'honor d'Amics Martinell a la primera Catedral del Vi

23/01/2025

El Celler Modernista de Rocafort de Queralt ha acollit aquest migdia la presentació d’Amics Martinell, la iniciativa de Fundació Domenys per...

16.01.2025

Agrícola Corbera d'Ebre presenta 'Nakens', el primer vi de baixa graduació no desalcoholitzat

16/01/2025

La cooperativa Agrícola Corbera d’Ebre presenta 'Nakens', el primer vi sec de 9% de l’estat espanyol que no ha passat per un procés de...

17.12.2024

‘Baronia de Cabacés’ entre els 10 millors olis d'oliva de Catalunya

17/12/2024

L’oli d’oliva ‘Baronia de Cabacés’, de la cooperativa Agrícola de Cabacés, ha estat escollit un dels 10 millors olis d’oliva de la...

03.12.2024

La Generalitat de Catalunya concedeix la Creu de Sant Jordi a La Fageda

03/12/2024

La Generalitat de Catalunya ha fet públic aquest migdia que La Fageda, sòcia de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, ha estat...

25.11.2024

La Festa del Vi Novell català torna a Barcelona

25/11/2024

Barcelona celebrarà un any més l’arribada del vi novell amb una festa el dissabte, 30 de novembre, als jardins del Palau Robert. Una oportunitat...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya