Carregant web FCAC

Còctel xocolatejat, la millor selecció de fruits secs de L'Avellanera

L’assortiment combina diversos fruits secs caramelitzats i dues varietats de la gamma de xocolatejats de la cooperativa

25/10/2022

La cooperativa L’Avellanera, de la Selva Camp, ens fa una dolça proposta per endolcir les sobretaules de les festes nadalenques: el seu còctel xocolatejat.

L’assortiment combina una selecció dels millor fruits secs caramelitzats de la cooperativa (avellanes, ametlles i nous), amb dues varietats de la seva categoria de xocolatejats (bombons d’avellana i delícies d’ametlla).

Un detall amb una excel·lent relació qualitat-preu, ideal per acompanyar les neules i els torrons o per afegir als lots de Nadal d’empresa, (PVPR 4,85€ el pot de 120 gr.). També comercialitzat en format de 550 gr. per a Hostaleria (PVPR 13,20€).

Els bombons d’avellana de L’Avellanera, un dels seus productes més exitosos de la temporada d’hivern, estan elaborats amb xocolata negra (60%) i avellanes de la varietat negreta de la seva pròpia cooperativa (40%).

Les delícies d’ametlla, per la seva banda, amaguen un dels productes estrella de la cooperativa L’Avellanera. Sota la cobertura de cacau en pols de primera qualitat hi trobem ametlles garrapinyades (53,2% d’ametlla pròpia de varietat llargueta i d’un 46,8% de sucre), el dolç clàssic de la gamma d’elaborats de la cooperativa selvatana que ens porta tendres records d'infantesa. Un producte saludable, elaborat amb ingredients naturals, ideal per endolcir les trobades familiars d'aquests dies.

La cooperativa, que abasteix el mercat amb productes naturals i elaborats de la més alta qualitat amb presència al Canal Horeca, comercialitza els seus fruits secs sota la marca 'Infrusec'.

Font: L'Avellanera
Altres notícies
18.04.2024

Castell d'Or signa un conveni amb l'Associació de Familiars de nens amb Càncer

18/04/2024

Castell d’Or ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Es tracta...

09.04.2024

Covides presenta el nou vermut 'Duc de Foix'

09/04/2024

Covides ha presentat recentment un nou producte que amplia la seva ja coneguda gamma 'Duc de Foix": el vermut. Per a la seva creació Covides ha...

04.04.2024

Les Garrigues, l'oli i els Vilars

04/2024

Un viatge per la tradició dels paisatges de les Garrigues, per una terra que va veure néixer la varietat d’oliva arbequina i on es troba un dels...

04.04.2024

Envàs, a casa que vas!

04/2024

La cooperativa Càmara Arrossera del Montsià segueix apostant per la sostenibilitat i la cura del medi ambient. Recentment, ha presentat un tàper...

04.04.2024

Sablé amb 4 textures d'avellana

04/2024

PA DE NOUS: Instagram | Blog Soc la Marta Jubert, llicenciada en ADE i pastissera diplomada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann. M’apassiona...

04.04.2024

Josep Sedó, productor de vinya i olivera al Priorat

04/2024

“Crec que no hi ha hagut un moment que decidís ser pagès. Vaig néixer així. De petit ja anava al tros amb els pares i sempre he tingut clar que...

27.03.2024

Empordàlia maridarà els seus vins i oli amb xocolates de Casa Cacao

27/03/2024

Els dies 29, 30 i 31 de març, i l’1 d'abril, les visites guiades al celler Empordàlia acabaran amb un tast de vins i Oli de Pau maridat amb les...

15.03.2024

Les cooperatives agràries catalanes a Alimentaria

15/03/2024

La fira internacional de l’alimentació per excel·lència torna del 18 al 21 de març a Barcelona, i ho farà acompanyada de 14 cooperatives...

Som socis de
Amb el suport de
Dinamitzadors de l'Agenda Rural de Catalunya